МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Славче, честит първи месец на щерка ти! Hug В темичката понякога се случват периоди на затишие, но са за кратко. Wink

Vali, прибра ли се момчето ти у дома?

И аз стискам палчета за момиченцата на Мони. Praynig
Прибрах си го в петък ,но продължаваме и с друго ле4нието с Клацид,Флавамед и  др.
Явно сериозно е полужението Confused

# 496
Здравейте! HugБлагодаря ви от сърце на всички,че ни стискате палчета! Hug
Аз от сряда съм си вкъщи,но нещо не ми беше хич до писане. ConfusedЗа втори път преминавам през нещо подобно и въобще не знам на кой свят се намирам SadНе само,че се чувствам зле психически,но и от секциото се чувстам зле.Много ме боля мястото на операцията,трудно се раздвижих..А сега и раната се е възпълила,много е неприятно Confused
За самото раждане-аз няколко дни преди това бях хванала вирус,изписаха ми АБ,после пък ме започнаха контракциите...И на 04.10 започнаха да ми изтичат водите...и веднага в болницата.Там запис на тонове,системи за задържане,изследвания...Но на 05.10 тоновете на бебета бяха започнали да падат...и се наложи секцио по спешност CryНяма да ви казвам аз как се чувствах през цялото това време CryИ какви мисли ми минаваха през главата Confused
Нито Елиза,нито Адела са изплакали като са ги извадили.Все още в кувиоз на най-високия процент кислород,не могат въобще да дишат сами CryБорят се с инфекции и двете...Бърво беше едно,сега е друго...Белите дробчета са много зле.И двете имат колабирали дробчета.Все още не са захранени Confused,не са качили нищо,но са свалили доста и това много ме притеснява CryПоложението не е розово,но попаднах на страхотни лекари,които не спират да ми дават кураж и да ме обнадеждават!

# 497
  • София
Мони, прегръдки от мен, мила!  Hug Hug Не намирам думи, които да ти кажа - дано имаш сили и подкрепа от семейството си!  Praynig Heart Eyes
През последните седмици разбрах колко е важно да имаш семейство, което те подкрепя. Ние сме добре - бели кахъри са нашите...
Да оздравяват дечицата, които са болни! Praynig  Praynig

# 498
Мони, моля се за малките ти момиченца, дано по- бързо да се справят с инфекциите и да започнат да наддават!  Hug

# 499
  • София
Мони, имаш цялата ни подкрепа! Hug Дано дечицата да се преборят! Не губи надежда! Heart Eyes

Vali, поне си е вкъщи детето....дано скоро да оздравее напълно! Peace

# 500
  • Варна
Мони, надявам се положението скоро да започне да се подобрява! Малките госпожици да отхвърлят един след друг проблемите и след два-три месеца да си ги приберете у дома! Прегръщам те силно, дано имаш сили да понесеш целия коктейл от страхове и надежди! Бързо възстановяване от операцията!  Hug

# 501
  • София
  Мони  Praynig

# 502
Мони, кураж, мила.  Hug Моля се малките ти момиченца да преодолеят всички проблеми и нещата постепенно да вървят към добро.  Praynig Дано по-скоро се възстановиш и събереш сили. Прегръщам те.

# 503
  • София
Мони, прегръдки и от мен  Hug бъди силна и силно вярвай, че момиченцата ти ще се преборят. Така или иначе сега няма какво повече да направиш за тях, обърни внимание на себе си и бързо се възстановявай.  Hug После те ще имат нужда от здрава и щастлива майка.

Vali Simple Smile - стискам палци и на вас, Гого скоро да се оправи. Аз на моите деца като дойде есента, започвам да им давам детски цитросепт "Джуниър", рибено масло и витамин Д. От миналата есен до сега, големия син почти не е прави ангини.

slavka70 - добре дошла.

# 504
Мони,вярвай 4е ще са добре децата ти и те ще бъдат.
И нашите деца се родиха по -рано ,но ето ве4е сме у нас живи и здрави / PraynigБог да ги пази/
Искам да ти споделя нещо .Всеки път като ходех да ги видя ,то4но пред мен се размърдваха и запо4ваха да правят разни мимики.Усещат как си ти  и реагират.Аз кото ходех все им се радвах и усмихвах.Мъжът ми все им говореше,защото аз нямах сили за това.
В стаята на нашите бебета имаше бебе 500 гр.Вярвай на лекарите.
Днес сме заедно в Морската градина.
Кураж и само полужителни мисли.Скоро да се гушкате в къщи  Hug Hug Hug

# 505
  • Варна
Moni,
мила кураж и от мен. Представям си колко зле се чувстваш и колко ти е трудо, но наистина , както са казали момичетата, концентрирай мисълта си само върху това как момиченцата ти ще се оправят, представяй си го и силно вярвай. Знам, че може да е много трудно в ситуация като вашата, когато  нещата са толкова сложни, но  лично се убедих, как страховете ми спрямо децата могат да се материализират и в обратното, как положителното ми мислене помага нещата да се случат по добрия начин.  Hug Peace
Val ,
и вас бързо правяне!
Славка , добре дошла!

# 506
Мони, кураж и от мен!!! Ние сме в една отчетна за януари и откакто прочетох, че са се родили малките момиченца, само те мисля  Hug Пиши когато ти е възможно, какви са новините около вас! Как са каките? И ти самата как се чувстваш?

Ние тръгнахме на градина и се почнаха едни сополи, кашлици и температури  ooooh! Вече един месец съм болногледачка и не знам къде се намирам. Дано малкия младеж да не бърза да излиза, че тогава вече не се виждам  Tired

# 507
Мони, миличка ,успех и бързо оздравяване .Нека Господ и Света Богородица бдят над малките бебчета. Моли се и не губи кураж !

# 508
  • Сандански
Мони,прегръдки миличка HugМолим се за тебе и момичетата PraynigГоспод и Света Богородица нека да бдят над вас!!!

# 509
Мони, пращам ти положителна енергия....,
познавам две второкласнички-близначки, родени по 500гр. всяка, определени като аборт Confused,
а сега са две невероятни красавици, умни и енергични,
вярвай, че всичко ще е наред, и то ще бъде, прегръщам те...... 

Общи условия

Активация на акаунт