МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  Да се похваля, моя братовчедка е родила преди 2 часа младеж, 3,100 кг, нормално и бързо раждане. Нямам търпение да си отскоча до Пз или село и да го нагушкам Simple Smile

# 526
Трети декември ми изглежда една прекрасна дата за празник. Simple Smile Казвайте и вие.

Ако съберем бързо поне приблизителен списък на децата, може да потърсим начин да осигурим малки подаръчета за празника. Но няма много време за подготовка, така че да се организираме по-бързичко.

# 527
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug

За това тържество...и на мен много ми се иска да се присъединим,обаче нищо не обещавам.Ще чакам да кажете крайно решение за дата,за да мога да ви кажа със сигурност...

Елиза и Адела са захранени днес PartyМалко по-добре са.Казаха,че скоро ще започнат да ги "тренират" да дишат сами,каквото и да означава това. Rolling Eyes

Имах въпроси и към Айла свързани с кърменето,обаче сега нямам никакво време...Утре ще се опитам да пиша пак.

# 528
  • София
sweet_monii много се радвам за добрите новини, пиши ми на скайп - Aila_24. За съжаление напоследък основно работя с майки с по-рано родени дечица, така че не се притеснявай да ми пишеш.
За тренирането най-вероятно в момента са на вентилатор, тоест той изцяло контролира дишането им, по принцип първо намалява кислорода, а следващият етап е ципап, с който  се подпомага само дишането.

# 529
Обадиха се от предаването на Ути с покана към семейство с 4 или повече деца да участват при тях, за да разкажат как посрещат празниците. Не искат да снимат в дома на семейството, а участие в предаването. Самото заснемане ще бъде през ноември, а излъчването - към Коледа.
Ако някой има желание да участва, нека ми пише на лични. Очакват отговор в понеделник.
Предполагам, че ще е приятно, не се притеснявайте да се включите!

# 530
Мони, новините са чудесни. Дръж се, миличка. Дано скоро пак да имаш още по-хубави вести. Прегръщам те.  Hug

За празника не мога да се ангажирам, защото не си знам графика за след два дни, камо ли за след месец.  Confused
Пък и ние вече практически не сме многодетно семейство - движим се само с двамата малчугани, големите все по-рядко ги виждам....

# 531
3 декември, събота ме устройва! Гласув!

# 532
Здравейте момичета. Много ми хареса темата ви, и затова реших че може и аз да се присъединя към вас. Аз имам 3 деца - Минко на 11 години, Мария на 9 и Михаил на 1,4г. Много ми е приятно когато чета тази тема и виждам колко много многодетни семейства има.  Hug
sweet_monii първо да ти честитя дъщеричките, много се зарадвах от новината че са по - добре.

# 533
Здравейте отново Grinning
Къде изчезнахте почти всички? Само аз ли имам от какво да се оплача  Wink
Славина,Славка, благодаря  за съветите момичета Hug
МериЧери добре дошла Hug
Ваничка, как са при вас нещата?
Ех, срещааа Cry ама далеко, далеко. Но пък миналата година успях да се видя с някои от вас мили майчета,пак е утеха.Дано догодина да успеем да дойдем, тази няма. Ама що не си направим и една лятна среща на море smile3521
При нас е истински ужас(добре де, може би думата е твърде силна Embarassed)
Децата официално са в друг клуб по гимнастика, на другия край на града.Клубчето в нашия квартал го закриха и ни пратиха там.Това означава всеки ден да ги водя.Но ни слагат и абсурдно за нас време за тренировки.Ако сме 2 смяна от 9 до 11.30, ако сме 1ва от 14-17.30.Това означава , че трябва да спра голямата от занималня, супер неудобно време е и за Мери, защото все пак е подготвителна група в градинката.По лошо е сега като гледам още едно дете, трябва да съм с 4те.И понеже е далеч, ще стоя пред залата да чакам, да не хабя гориво и време до къщи.А най-лошото е, че вече сме без кола почти. Това почти означава, че я има но вече не става за абсолютно нищо!Не става за ремонт, защото има хиляди неща по нея,една от "екстрите" е че за да караш постоянно трябва да бърша предното стъкло,защото се изпотява, но и като го бършеш не става.Трябва да се издухва с нещо за да се махне, гасне постоянно и тн  Sad Просто не знам как ще почна от понеделник да ги водя.Автобуса не ми е вариант защото сме много  Laughing и е далече, трябва да се бърза за или от училище. И сега съм шах и мат Laughing Ето оплаках се Joy ама мога и да се похваля с нещо.Моята средна принцеска миличката един ден я питах иска ли да ходи на гимнастика, да не е заради мен.Първо каза,че иска,но после ми каза, че ако нямаме пари не иска за да не се разделя семейството и да плачем.Пита ме плащат ли ми дето работя, аз отговорих че да,но паричките не стигат дори за най необходимото.Тогава милото ми каза, че може и тя да работи-да бърше сополи, да дава вода и тн. за да спечели пари за гимнастиката за себе си и да може да плаща и на сестрите си.Или ми казва че не иска подарък за Рождество, за да не хабим парички за да има за сметките.После обаче мило добавя:"Обаче ако ти искаш да ми вземеш,добре"
Всъщност ние не й говорим така,просто понякога сме казвали това в момента не може д аго купим, защото точно за това нещо в момента нямаме парички, когато вземем ще ти го вземем. Гледаме да не ги натоварваме с такъв проблем, не че не знаят,но да не става основното нещо за което да мислят. Учудвам се обаче от начина по който мисли а е само 6 годишна.
Е, хайдее, осатвям ви, пак много писах.Май съм от хората които,могат да пишат всеки ден и то по много( друг е въпроса на кой ще му се чете Joy Joy Joy)
Кажете как са при вас нещата? Хайде де моляяяяяяяя! Ядосват ли ви децата,с какво?Отговарят ли ви вече? Учи ли им се? Подреждат ли сами в къщи или постоянно трябва да викате след тях? Споделете опит Praynig
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug
Нека да е топло и слънчево в сърцата ви,а усмивките да не слизат от лицето ви!

# 534
Здравейте,момичета,
МОНИ, много се радвам,че нещата вървят към добро, имай вяра, всичко ще е наред,

при нас въртележката се върти на пълни обороти, Васко е на училище до обяд, после в къщи, девойките тоже Simple Smile, спрях София от градина,
общо взето нещата са под контрол, от време на време мъжът ми е извън Бургас и тогава ми идва нанагорно Simple Smile.
Така, след хубавите новини от Мони ще си позволя да пусна нещо музикално,
Хубав ден,момичета

# 535
  • Бургас
Здравейте и от мен! Аз съм съвсем за малко,че всеки момент ще се събуди малката терористка.Ние така я наричаме Криста-терориста.
Много ме трогна поста на мама Сузи.Имаш прекресни деца,които ще ценят парите и са много отговорни.Такива деца са най-голямото богатство,което може да има човек.
На моите изобщо не им се учи.Вече нищо не помага-говорене,наказания.И двамата са отвеяни от вихъра,хайде малкият влиза в пубертета,ама на големия какво му става?
Чао за сега,че днес мъжът ми има рожден ден.Стискайте палци свеки да не се изтипоса.Тя много обича да ни "радва"по този начин.

# 536
Здравейте момичета, току що открих темата и ще се радвам да ме приемете при вас. На 39години съм, имам трима сина и чакам червърти Simple Smile Нещо като заклета свекърва Mr. Green

# 537
Славка честит ти рожденик! Да ти и е жив и здрав!Пожелавам ти днес свекито да ти спести радостта  Grinning Благодаря за милите думи Hug
Марти  Hug Добре дошла!Ехооууу 4 момчета? Да са ти живи и здрави. Ами така де, хубаво е някой да се погрижи да има и момчета,щото аз съм от обратната страна Laughing Та понякога се чудя, дали ако имам 4то пак ще е момиче smile3506
Лека вечер на всички smile3524

# 538
  • София
Мони, много се зарадвах на новината. Продължаваме да се молим за вас  Praynig

Феичке, да ги нямаме такива  Naughty Вписваш празника в графика и не се ангажираш с нищо на тази дата. Тя Кабо Алма идва и сама на празниците, но ние нали си знаем, че е многодетна, си я приемаме  Laughing И с две малки деца няма да те върнем  Hug

marychery  и marti2001, добре дошли сте  Hug Hug Hug Разкажете нещо повече за вас. Може и снимки да ни покажете. И още нещо, пишете по- честичко.

Сузи, ей големи изпитания пред теб се очертават. Не знам какво да кажа... тези хора не се ли съобразяват с това, че са деца и имат нужда от поне малко почивка  ooooh! Що са график !?  Ако се отнасяше за моите деца, не бих ги подложила на такъв стрес. Ти си решаваш, разбира се.

slavka70, да ти е жив и здрав любимия! Дано сте си изкарали добре, без "приятни" изненади  Wink

Еластина, защо си спряла София от градина? Нямаше ли да ти е по- лесно като не е и тя у дома?

# 539
  • Сандански
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се разписвала EmbarassedПърво да пратя виртуално  Hug и  Praynig за Мони - продължаваме да се молим за теб и двете принцеси(много хубави имена помежду другото Heart Eyes).

И сега да се оплача,във връзка с питането на Мама Сузи как вървят нещата в училище:
Днес в училище един родител набил моето дете на двора без изобщо учител,охрана или директор да разберат ooooh!Племенницата ми се обажда плачейки по телефона и няма да ви кажа как съм стигнала до там.Какво се оказа - други деца биели въпросното дете,моето го дърпало,за да не го бият,бащата идва,вижда картинката и успява да хване моя син и започва да го бие по главата #Cussing outХодих при директорката,викаха го,дойде и почна да ми се извинява.Ама какво извинение,по дяволите,така ли се решават проблемите!А директорката и тя само ми мънка"Не трябва така сапоразправа,трябва да се говори" #Cussing out.Аз я питам как може в училище с охрана да се случи такова нещо,как охраната изобщо и не разбра,а и в кабинета и има монитор от камерите на двора!Тя така и не можа смислен отговор да ми даде!А въпросното дете е с лека форма на аутизъм мисля и моя син от 1 клас го защитава,даже седеше до него,за да му помага в училище ooooh!Сега как да му обясня,че това което е правил е наистина правилно и трябва да продължи да го прави Crossing Arms

За среща - няма да можем да се включим,защото точно тогава ще сме на гости при майка в Англия,но дано да стане догодина PeaceЩе ми бъде интересно да се запознаем Hug

Хайде лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт