Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 53 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Мацки, значи последно си чакам ампулата, а това за 56 лв. не знам няма начин да го взема, не доставят ли по-малки разфасовки.  Laughing
Иначе и това си харесах, дали е добро? http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=213&products_id=2020
Червената маска и аз я гледах, но щом има възможност да ми изсуши косата, по-добре не.
Косата ми не е субективно тънка, фризьорите също си ми казват че е тънка, това си е по рождение.
Ампулите B и C бяха ок първия ден беше мека и лъскава, после на следващия пак си беше изтощена.
А това ли е ампулката? http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=230&products_id=1564
Този артикул ще бъде наличен КЪМ понеделник 11 юли, 2011. Към, евентуално. Grinning

За кристалите на Биосилк -  да, много са добри. Придават от онзи скърцащ блясък, в добрия смисъл на думата.

cactus, ако си много доволна от този продукт просто продължи да си го ползваш, защото рискуваш да вземеш нещо, което не ти пасва

# 361
P0llina съветът на a.l.e.n.a да отидеш при специалист (добър фризьор), kойто да ти каже какъв точно продукт е подходящ за теб, мисля е доста добър  Peace
дали пък няма да ти "подействат" от серията tech.art  newsm78
http://hair-shop.info/vmchk/LOREAL-PROFESSIONNEL-TECNI.ART/View-all-products.html

Не знам какви съвети е давала a.l.e.n.a, но какъв е смисълът момичето да ходи при добър фризьор (всъщност кой е този добър фризьор) за да и препоръчва продукти при положение, че е студентка и финансовите и възможности са скромни.
Професионалните продукти на Loreal не са лоши, но са скъпи, а резултатите от тях не са зашеметяващи.
Серията Intense repair не е в състояние да направи нищо кой знае какво при една коса, която е с "frizzy" проблем. Тази серия е за суха коса, леко ще хидратира косата и толкова, но проблемът ще си остане.

P0llina, продуктите на Орзен не са най-доброто, което може да се намери на пазара, но са евтини и има доста доволни дами от тях. Аз също ги имам, но не ги използвам, защото предпочитам продуктите на Kerastase, но аз не съм студентка, като теб и мога да си ги позволя, без да се налага да се лишавам от нещо, само и само за да си купя някакъв продукт. Когато бях студентка не съм си позволявала скъпа козметика и ако утре нямам тези финансови възможности, които имам в момента, то отново бих си купила Орзен.

# 362
Благодаря B & C  Hug Значи ще ги пробвам и се надявам да се похваля с добри резултати.

# 363
  • в 1001-та нощ
Мацки, значи последно си чакам ампулата, а това за 56 лв. не знам няма начин да го взема, не доставят ли по-малки разфасовки.  Laughing
Иначе и това си харесах, дали е добро? http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=213&products_id=2020
Червената маска и аз я гледах, но щом има възможност да ми изсуши косата, по-добре не.
Косата ми не е субективно тънка, фризьорите също си ми казват че е тънка, това си е по рождение.
Ампулите B и C бяха ок първия ден беше мека и лъскава, после на следващия пак си беше изтощена.
А това ли е ампулката? http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=230&products_id=1564
Този артикул ще бъде наличен КЪМ понеделник 11 юли, 2011. Към, евентуално. Grinning

продуктът на Биосилк е аналог на коприната на ЧИ, прилича на кристали, за тънка коса – да се ползва ограничено – капки, може да спасява от цъфтеж, ако ползваш и към скалпа – може да отнеме обем, особено, ако прекалиш с количеството Peace

червената маска – можеш да ползваш при фризьорката, както и ампула и да прецениш дали ти харесва, сухотата може да не дойде от първото ползване, а от системната употреба, но пък ще заздрави косата и можеш да редуваш с хидратиращи продукти 

за съжаление Hug всеки извървява един път в проба, грешка …. докато намери своите продукти Peace

вторият линк – това е серумът, но без запечатка – не виждам смисъл – мисля, че можеш да купиш малко количество от фризьорката Peace

за ампулите В и С – чудеса от 1 ампула няма да станат – те подпомагат системните грижи Peace

# 364
  • в 1001-та нощ
alegoria  Hug не си досадила  Peace тук всеки си пита, пък който иска да отговаря - не е насила, нали  Hug

все пак е хубаво и да се чете  Heart Eyes

червената маска можеш да я ползваш, като по-лека форма на реконструктора  Peace

примерно - веднага след изрусяване - слагай реконструктор - той ще възстанови веднага част от загубения кератин, можеш да ползваш и концентрат - вече става въпрос на финанси  Mr. Green

шампоанът абс. рипеър - не съм ползвала - малко избягвам тази серия, но щом ти е добре - ползвай го

под протеиновия реконструктор на джойко - предполагам имаш предвид този с отмиване  newsm78 не съм го пробвала, за съжаление, макар да бих искала, но пък за мен течният реконструктор без отмиване е един от най-добрите продукти, които съм ползвала - работи за еластичност, гъвкавост ...финиш е обаче, той няма да замести този с отмиване - различни функции имат  Peace

като се има предвид, че ползваш много масла и ти понасят - ще споделя за един мой друг любим продукт - реконструктор с отмиване на АВВА - вземала съм го от ягодата 500 мл - органични масла и протеини - разкошен продукт, идеален за възстановяване след боядисване  Heart Eyes http://www.styleceo.com/abba-recoup-intensive-reconstructor-500m … 779116/p/5779116/

мисля, че маската не ти е добра или с други думи бедна  newsm78 - ако искаш да е п-маслена - добре ще ти е интенс рипеър на лореал; но на мен ми идва в повече като ползвам 4-5 последователни пъти; затова ако се спреш на нея - сигурно би било добре да я редуваш с червената (форс вектор) - примерно 2 пъти форс вектор и 1 път интенс рипеър - ти сама по косата си ще усетиш коя да ползваш

лумино контраст - е за коса на кичури, тя (по памет) е по-малко маслена от интенс рипеър, но е без протеини и пак можеш да я редуваш с Форс вектор, тъй като вероятно ще се наложи да ползваш и по-маслен продукт  Peace

ако търсиш по-силиконово изглаждаща, ако имаш заплитане - лис ултим, на мен не ми утежнява, както прави абсолют рипеър, просто изглажда, но не подхранва, като другите

човек, ако си ги има всичките - ще си ги редува, според нуждите - иначе се комбинират няколко, според възможностите  Peace

ако за  финиш ползваш само кристали чат-пат - според мен не е достатъчно

как я стилизираш  newsm78

също така - вместо домашната любима маска - на твое място бих ползвала еластисайзер или друг продукт за грижа преди шампоана

домашните маски - никога не знаеш как са балансирани - от кое колко си сложил - алкохолът, например - изсушава - и колко е спрямо другите продукти  newsm78 или каква е киселинността  newsm78 ...изобщо това са небалансирани смески с неясен ефект по скалпа о косъма и аз се въздържам  Peace

# 365
  • в 1001-та нощ
P0llina съветът на a.l.e.n.a да отидеш при специалист (добър фризьор), kойто да ти каже какъв точно продукт е подходящ за теб, мисля е доста добър  Peace
дали пък няма да ти "подействат" от серията tech.art  newsm78
http://hair-shop.info/vmchk/LOREAL-PROFESSIONNEL-TECNI.ART/View-all-products.html

е  Hug това са стилизанти  Laughing

# 366
a.l.e.n.a, ампулите се водя интензивна грижа за косата и ако от първата ампула няма абсолютно никакъв резултат, то явно човек си е купил неподходящите ампули.
Аз съм ползвала доста и най-различни ампули (тук не става въпрос за ампули против косопад) и още при първото нанасяне е имало ампули от който съм усетила уау ефект, както и ампули от който състоянието на косата ми не се е променило по никакъв начин, но е имало и такива от който дори ми се е влошавало.
Ако на един човек не му действа или не му допада една ампула, то е глупаво да продължава да си ги слага с надеждата, че един ден може и да подействат или да му харесат.

# 367
Alena - мерси за изчерпателния отговор. Много благодаря.
Джойко-то е спрей без отмиване. И го ползвам за финиш. Суша е винаги със сешоар  Embarassed, което допълнително я тормози, но иначе е ужасна - форма и цвета е по кофти.

# 368
  • Пловдив
Момичета, влезнало ми е в главата да си правя домашна маска  Grinning.  Трябва ли да я измия преди да нанеса (имам лак за коса)  или направо да на мръсна коса?

# 369
  • в 1001-та нощ
alegoria - това, че е спрей без отмиване променя доста ситуацията  Hug  

е  Hug значи  Hug си имаш нужда  Hug и от протеинов продукт  Hug - червената маска е по-лек вариант - пробвай с нея  Peace

за формата и цвета не разбрах  newsm78

за амп В и С - не мисля, че не действат, а по скоро, че човек очаква едно (особено ако не е запознат), а те правят друго  Peace

# 370
Момичета, влезнало ми е в главата да си правя домашна маска  Grinning.  Трябва ли да я измия преди да нанеса (имам лак за коса)  или направо да на мръсна коса?

аз действам на мръсна винаги, но пък никога не използвам лак за коса  Thinking

# 371
И аз знам, че на мръсна се слагат домашните, няма нужда да я миеш преди това. А от домашно забъркани маски изобщо има ли резултат?  Thinking Thinking

# 372
Алена, последно да поръчам червената маска и еластисайзър така ли е най-добре?
*dreamer* на мръсна коса се слага, разбира се. То са толкова мазни тези маски, че няма как да не миеш, а да я изтощаваш със 2 миения преди и след не е добре според мен, маската се обезмисля. 

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 13:02 от kiticat

# 373
  • в 1001-та нощ
добре е  Peace

ако искаш с червената маска си вземи и един червен концентрат - той е от същата серия  Peace

намокряш косата, попиваш я с кърпа - да не тече вода от нея, слагаш еластисайзер, постоява 20 мин, измиваш с хубав шампоан, да не ти остърже косъма, излизаш от душа, попиваш водатас кърпа, на влажна коса - да не тече вода нанасяш концентрата форс вектор - оставаш так аняколко минутки и нанасяш малко от маската  Hug завиеваш с найлонова шапка, торбичка и със сешоара загряваш - през торбичката - може да е и фолио - домакинско ..... каквото ти е удобно - затопляш я - не да пари и оставаш така 20 минутки

можеш да го направиш разбира се и без ампула форс вектор  Hug - по същия начин само с маската  Peace

после измиваш всичко и стилизираш  Hug

ти с какво стилизираше  newsm78 и как  Rolling Eyes

# 374
Люлякова, не знам честно казано. Така съм и с мъжете.  Laughing
Харесва ми... кремчето, дава ми всичко, от което имам нужда, и все си мисля, че има и нещо по-добро.  Laughing
Хубавото на козметиката е, че мога да имам и двете: реших да взема една опаковка от Биосилк, за по-сигурно и да пробвам някое от тези двете:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=2353
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=125&products_id=2820
Та, вече съм малко по-конкретна, някой ако има отзиви, ще съм благодарна да ги чуя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт