Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Записвам се да ви чета  Heart Eyes
Сега използвам следните продукти  за коса , от които съм  доволна .

Както и  коприната на Чи  Hug  bouquet

# 661
  • в 1001-та нощ
Ivencetooo   Hug много си млада още  Hug фокусирай се на ученето

можеш да ползваш само шампоан, балсам и лек финиш, но да са по-хубави  Peace

# 662
Момичета, мисля, че е тук мястото да похваля една маска за коса с алое вера.
Видях я от някоя от темите във форума, пробвах я снощи и има наистина страхотен ефект.
Смесват се четири части балсам за коса с една част гел/сок от алое вера. Оригиналната рецепта е със зехтин, но аз го заместих с една част бадемово масло.
 Peace

Намазах хубаво, особено краищата, покрих с найлон и кърпа, затоплих,стоях около час и измих.
Косата ми е направо съживена!

# 663
  • в 1001-та нощ
в старите теми сме коментирали, някой беше пробвал с откъснато листо и мисля МисНели подсказа за гел-екстракт

аз дори си бях набелязала да вземам и съм забравила  Hug

# 664
Алена, да! Simple Smile аз си взех алое вера за пиене - 91 % съдържание на алое и коприва. 1 литър - 65 лв.
заслужава си. ще го ползвам и за други неща и определено ще си влезе в приложение.

# 665
a.l.e.n.a, препоръчай ми някой  гел или спрей за изсветляване на косата , но да не е боя

# 666
a.l.e.n.a, препоръчай ми някой  гел или спрей за изсветляване на косата , но да не е боя
+1  Simple Smile

П.П. Косата ми е боядисвана в черно дълго време. От март не съм се боядисвала. Искам да я направя тъмно кафяво.

# 667
  • София
Аленка,ти поръчвала ли си от този сайт?

# 668
  • в 1001-та нощ
всеки месец по няолко поръчки от 80-90 $ ...

ако ти е първа поръчка с код получаваш 5$ отстъпка - моят код е POP824

# 669
  • в 1001-та нощ
+1  Simple Smile

П.П. Косата ми е боядисвана в черно дълго време. От март не съм се боядисвала. Искам да я направя тъмно кафяво.

newsm78 нямам идея, но едно е да се изсветлява боядисвана в тъмно коса (с боя), друго е естествена

ако ще е само спрей, то той ще прави филм и тогава няма значение, обаче и ефкетът ще е  newsm78

# 670
Здравейте момичета,от скоро започнах да ви следя и имам толкова непознати термини ,с които боравите  #Crazy ,явно ще трябва от начало да изчета всичко,но засега имам един въпрос

Преди  имах сравнително  гъста коса,след това я скъсах от боядисване,къдрене с къдрин,след това редовно изправяне с преса...от тогава се чудя как да си  я възстановя...сега си  израстна моя си цвят,жива си е,често  цъфти и особено накъсаните от пресата косми,които вече мисля един по един да рязвам,където  видя,защото друг начин не намирам,НО оредя,особено отпред и  започна и да ми капе доста сериозно, до степен запушване на сифоните в банята.Ккаво да правя с това капене?Единсвеното ,за което се сещам е онзи препарат на  ВИШИ срещу косопад .Някоя има ли опит  него?Помогна ли?колко опаковки и  в продължение на колко време?Ако имате по-добри идеи ,моля ви кажете ми какво и откъде да си купя.Много ще съм ви благодарна!

# 671
  • в 1001-та нощ
а наясно ли си с причината  newsm78

# 672
Ivencetooo   Hug много си млада още  Hug фокусирай се на ученето

можеш да ползваш само шампоан, балсам и лек финиш, но да са по-хубави  Peace
ох добре, ще те послушам ..  Hug
Няма да се изхвърлям толкова с всякакви мазила, а само с най - нужното ..  #Crazy
Благодаря ти още веднъж  Hug

Извън моята тема:
Момичета (от София) споделете къде се подстригвате?  newsm78

# 673
а наясно ли си с причината  newsm78

Дали съм наясно с причината за косопада ли?Според мен оредя от прекаленото  третиране,а сега го свързвам с диетите,които спазвам,въпреки,че не се лишавам от белтъци,консумирам всеки ден плодове и зеленчуци.По-скоро причината е постоянен стрес,недоспиване и наследственост,които  към  този момент не мога  да променя и търся начини да въздействам  на косопада.Нямам и кожни проблеми  на главата>като цяло идеята ми беше да пробвам препарати ,които са изпитани и действат и да видя  дали и  при мен ще е така.Ще ме посъветваш ли  нещо?От вчера започнах да се мажа с този стимулатор на икаров

# 674
Здравейте!

Сигурна съм, че ужасно много жени имат проблем с разресването на косите си, а какво остава за детските косички.... Нали повечето госпожици искат да приличат на принцеси, с дълги коси... Не можех да не пиша и да споделя откритието си за най-вълшебната четка на Света!

Имам дълга до кръста, къдрава и гъста коса. Всеки ден бях на ръба да я отрежа късо. Вчера бях на фризьор и той ми предложи да ми разреши косата с Tangle Teezer (въпросната четка  ) Чудо! Косата ми се разреса без болка и топка косми останала по четката.

Моята три годишна дъщеря има странна смесица от права и къдрава коса и разресването й е невъзможно. През повечето дни дори я оставям с почти не разресана коса, тъй като тя крещи и плаче. Просто не мога да я подлагам на това изтезание всеки ден. Тъй като тя беше с мен във фризьорския салон, помолих да разрешат и нейната коса с "вълшебницата". Дъщеря ми не помръдна и остави да я разрешим без крясъци и сълзи, нещо повече - дори й беше приятно 

Тази четка е невероятна! На всичкото отгоре е и толкова красива! Съветвам всеки да я изпробва и да си вземе такава.

Общи условия

Активация на акаунт