Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Също е много важно кръглата четка да не скубе косата, а скубещи четки има много.

# 76
  • в 1001-та нощ
 Peace не ми се е случвало, но е до коса - вероятно  Peace и в някои случаи - подготовка - преди четката  newsm78

аз до сега от четкие на Wella съм много доволна

# 77
Peace не ми се е случвало, но е до коса - вероятно  Peace и в някои случаи - подготовка - преди четката  newsm78

аз до сега от четкие на Wella съм много доволна

Косата и подготовка преди четката нямат никакво значение, проблемът е изцяло в четката.
Излятите четки не скубят, но при другите е доста често срещано явление.
По-късно ще потърся снимки в Интернет или ще снимам моите четки, за да покажа нагледно за какво става въпрос.

# 78
  • При децата ми
Благодаря ви! Точно това искам информация + снимков материал! Simple Smile

# 79
Здравейте момичета!  Hug
Изчетох доста теми за маските с тривитаминол - само мазане с него или + други продукти, има само положителни отзиви и реших да пробвам!
Искам да ви попитам, удачно ли е след като поседя час-два с маската и измия косата с шампоан, може ли накрая да използвам и заздравяваща маска? Или косата ще се пренасити и няма да има никакъв ефект?

# 80
elly_elly Hug аз винаги слагах готова маска след измиването на тривитаминола и резултата беше добар,тоест неми навреди с нищо Peace

# 81
И аз слагах купена маска за няколко минути обаче, не съм стояла с нея, вместо балсам един вид.

# 82
  • в 1001-та нощ
косата няма да се пресити и маските са различни  Peace по-скоро важно е да подберш правилната маска  Peace

# 83
Момичета,взех си преди няколко дни шампоан за обем на Лакме,но не е моя шампоан,ползван е 2 пъти,днес си взех на Керанов и съм удивлена  Peace -наистина ми придаде обем на косата,без стилизанти  Hug,а от днес съм и с руси кичури(сигурно и те спомагат Simple SmileТа ще се радвам ,ако на някой Лакме-то би му свършил работа-нека ми пише на личен  Blush Аленка,ако се сетиш -помагай   bouquet

# 84
  • в 1001-та нощ
как усещаш шампоана? newsm78

# 85
как усещаш шампоана? newsm78
Ами не си усещам косата измита,омазнява ми се на втория ден,а преди него досега на 3,4 ден я мия и не е мазна,усещам го като слаб шампоан Peace

# 86
  • в 1001-та нощ
моето мнение е да ползваш един продукт няколко пъти в различни моменти, за да си сигурна, че не е твоят продукт  Peace

обичайно шампоаните за обем - измиват добре  Peace - за да бъде косъмът летлив и ефирен  Peace

по-скоро си мисля, че от една страна - зависи от продуктите, които си ползвала - преди и след него, водата и т.н. ....

за другия шампоан - да - изрусяването (кичурите) сваля липидния слой по косъма, при мен след боя  - косата винаги е по-суха и държи повече - до миене  Peace

ако някой има нужда - ще му обърна внимание - да те потърси, но между временно - опитай пак  Peace

аз така съм залеймявала продукти (в процеса на прохождането ми в тази област  Peace ), които след време ми станаха любими  Peace

# 87
моето мнение е да ползваш един продукт няколко пъти в различни моменти, за да си сигурна, че не е твоят продукт  Peace

обичайно шампоаните за обем - измиват добре  Peace - за да бъде косъмът летлив и ефирен  Peace

по-скоро си мисля, че от една страна - зависи от продуктите, които си ползвала - преди и след него, водата и т.н. ....

за другия шампоан - да - изрусяването (кичурите) сваля липидния слой по косъма, при мен след боя  - косата винаги е по-суха и държи повече - до миене  Peace

ако някой има нужда - ще му обърна внимание - да те потърси, но между временно - опитай пак  Peace

аз така съм залеймявала продукти (в процеса на прохождането ми в тази област  Peace ), които след време ми станаха любими  Peace
Попринцип косата ми  е за миене на третия,четвъртия ден и четейки тук и питайи и теб е нормално и не спада към групата "мазни коси".Интересно с други шампоани преди месеци ,слагах стимулант икаров и косата добре си я чувствах.Онзи ден преди Лакме-то пак сложих,на следващия ден косата седеше слепнала и почнала да се омазнява!А преди този път без стимулант се измих с Лакме-то и не беше добре.Но ще пробвам щом ме съветваш   bouquet

# 88
  • в 1001-та нощ
добре, дай линк от сайта на лакме или друг сайт - кой точно шампоан си взела  Peace

Аз си мия косата през ден, понякога през 2 дни  Peace и за мен това е нормално  Peace

не е хубаво косата да се премива и скърца - нито за скалпа, нито за косъма - не казвам, че така правиш или действа шампоанът на керанове, само отбелязвам  Peace

има хора, за които измитата коса скърца, а не е така  Naughty Blush Hug

# 89
добре, дай линк от сайта на лакме или друг сайт - кой точно шампоан си взела  Peace

Аз си мия косата през ден, понякога през 2 дни  Peace и за мен това е нормално  Peace

не е хубаво косата да се премива и скърца - нито за скалпа, нито за косъма - не казвам, че така правиш или действа шампоанът на керанове, само отбелязвам  Peace

има хора, за които измитата коса скърца, а не е така  Naughty Blush Hug
Ето този  http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=1020 … 20&prodid=986 
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт