Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
откъде мога да си купя продукти на phyto , освен от интернет

# 736
Има ги в аптеките където продават козметика Peace

# 737
Още веднъж много благодаря на A.l.e.n.a. Ще се възползвам от съветите. Мисля, че от Давинес се появиха две ранички, но може и да греша.

# 738
момичета някои ползва ли продуктите на орзен,има ли доволни,и ако да от коя серия Hug

# 739
момичета някои ползва ли продуктите на орзен,има ли доволни,и ако да от коя серия Hug
Аз бях споменавала по-рано че си взимам от шампоана за мазна коса- много съм доволна + мирише уникално!  Simple Smile

# 740
  • в 1001-та нощ

по-големите аптеки, които продават и козметика - примерно Ремедиум, Медея ..... Фрамар ...

Още веднъж много благодаря на A.l.e.n.a. Ще се възползвам от съветите. Мисля, че от Давинес се появиха две ранички, но може и да греша.

само две ранички  newsm78 обикновени целият скалп пламва, да не би да са от друго  newsm78

кой точно е шампоанът на Давинес, който ползва  newsm78
Страшна си, a.l.e.n.a !!!! Течния реконструктор на джойко мога ли да го поръчам от български сайт и ако не - дай съвет от къде Simple Smile

за български не зная, но може от тук http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Liquid-Reconstructor-for … amaged-Hair-300ml - доставката е безплатна

# 741
Не е ли време за нова тема newsm78

# 742
  • в 1001-та нощ
да, ще пусна след малко Wink
 Peace

# 743
  • в 1001-та нощ
хайде в новата тема

# 744
Страшна си, a.l.e.n.a !!!! Течния реконструктор на джойко мога ли да го поръчам от български сайт и ако не - дай съвет от къде Simple Smile

mim здравей,
защо ще даваш пари за транспорт и ще чакаш....  Салонът, в който ходя - "Дарли" (в студентски град, точно срещу входа на спортната академия) работят с Джойко. Отиди там, фризьорката Краси е много добра, ще те консултира. Отделно от това Джойко имат уникална възстановяваща терапия. А особено сега след летния период, косите ни са доста изтощени и имат нужда от наистина "работещи терапии".  Убедена съм, че ще останеш супер доволна Simple Smile

Ще чакам да споделиш впечатления Simple Smile

# 745
  • в 1001-та нощ
вече пишем в новата тема, а също е добре да посочиш и цената - обичайно има значение и в салоните е доста над тази по електронните магазини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт