Отговори
# 540
Чесито Роузи, Да ти е жива и здрава малката Софи. Да расте щастлива и усмихната!
Ади - всичко ще е наред миличка...то при теб без ненужни емоции не става явно. НО Hug всичко ще е наред. Лежи почивай и не се ядосвай.
Момичета...имам такъв откачен въпрос Mr. Green
Нечий мъж, брат, шурей или племенник скоро да е кандидатствал във военно училище?? newsm78
Моето чаве ме сюрпризира че искал на кандидатства във ВВУ Twisted Evil и имам МНОГО ВЪПРОСИ!!!!

# 541
  • София
Девойки, аз да ви покажа нешо, ако има мързеливи като мен и са закъснели с писмата, може да се възползват http://www.portablenorthpole.tv/home
Моите деца вече получиха видеото си, много са доволни.  Mr. Green

# 542
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Прекрасна новина Роузи! Да ви е жива и здрава малката София! Много радост и късмет на сладкото човече!

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!

# 543
Имаме си бебенцеееее - страхотна, прекрасна новина!
...и много, много хубаво име!
Роузи, да ви е жива и здрава малката София!

Честит празник на всички Студентки!Аз се възприемам като такава, нали ходя на училище Mr. Green
Та честито и на мен:)

Джулка аз не мога да помогна, ама ММЗ със сигурност ще може. Що не и драснеш на лични......

Снощи бях на родителска - с открит урок на децата и после обсъждахме Коледа, подаръци и т.н......нашата рисунка с летището на Лего беше изтипосана на таблото под името Пресиян.......Поръчката я направихме през майтойс в понеделник, дано дойде до 18 декември.....

Окончателно се разбрахме по празниците да сме си в къщи.....тримата......

Хайде хубав ден на всички.....и студенти и не - студенти....

# 544
Момичетааааа Simple Smile Толкова, толкова много се радвам, че успях да ви видя в София! Е, не всички, но има време... толкова сте... прекрасни - топли, слънчеви, истински и красиви! Благодаря! I'll be back!  Grinning

Честит празник на тези, които го чувстват като свой! Аз за първи път, след толкова години следване, се чувствам истински студент Simple Smile Верно, без пиянството, макар че 1 тъмна бира вечерта преди 2 изпита, изпита от непиещ, си е живо безразсъдство  Mr. Green обаче ги взех, да си кажа, сигурно сте ми стискали палци  Hug

Ще пиша пак, че сега друга задачка се отвори Simple Smile

# 545
  • София - Младост 1А
Честит празник на всички студенти!

Пепи пък категорично отказва да пише писмо до Дядо Коледа. Писал си е желанието в детската градина и понеже не иска друго, нямало да пише второ писмо.

Юле и аз бих те насочила към ММЗ. Ех как искам Пешката да стане военен или пилот... знаете колко обичам мъже в униформи... ще има да си го гледкам на старини...  Joy

Аля, беше страхотна среща!!!

# 546
Вярно бе....Мимето... забравих изобщо че те са военни Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Миме извинявай!
Айде чакам включване от твоя страна Hug

# 547
  • до морето
Много ви благодаря ,да ви се връща Simple Smile

JuliS виж този закон http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135763256

# 548
Роузи, честита дъщеричка! Много да ви радва! Имате си най-хубав коледен подарък!

# 549
  • София, в момента в любимото ми село Железница
 smile3558

# 550
Роузи - Честито! Да е много здрава и да ви радва!

Хайде момичета - ПЕтък е !
хубав уикенд

# 551
  • София
Роузи, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!Днес един колега ми се похвали, че чака близначки, а си имат и едно момченце на 4 години, много се зарадвах - представям си каква весела къща ще са!
Джули, за въпроси съм насреща, макар че тя вече нашата професия е нито престижна, нито сигурна, обществеността е зле настроена към униформените, ограниченията са много, а компенсациите малко, пък, докато младежът завърши армия дали ще има?! Аз влязох при едни условия, завърших при различни, сега са пък хептен различни. Както се казва, убиха всичко детско в мен. Пиши на лични, за да не занимаваме аудиторията, там ще ти дам и скайпа си, ако искаш.

# 552
  • Варна, България
Роси, честита дъщеричка с красиво име! Нека има много късмет!  Hug
Голяма беше изненадата ми - ама и ти криеш, че ще имате такова хубаво събитие  Laughing

Честото паднало зъбче на Преси - Светлето във Фейса се хвали, ама аз тук да я издам  Crazy

Мацки, аз си починах доволно  Grinning   Бяхме единствените гости в хотела -  и басейна, и джакузито и СПА-то бяха за нас. Пълен релакс, малко шопинг, кръчми и такива приятности  Wink Колко му трябва на човек! Дори в джакузито бяхме с книгите, пълно размазване  ooooh!

Вече чакам и коледната ваканция.

Сега доста задачки на работа - снощи стоях до 20, че имах да правя сертификати.
Утре съм на концерт на Клайдерман...

Пишете, пишете, мислете за общото хоби- нека да е странно, че да не пишат други вътре  Blush

# 553
  • Варна, България
Ей, няма кой 2 реда да драсне...

# 554
  • София - Младост 1А
ми няма бе Боги... всеки по задачи, по покупки. Сигурно само аз като кукувица си минавам по няколко пъти на ден от тук.
Не се чувствам много добре и повече лежа. Но днес бях на лекар и с бебчето всичко е наред. Ще си продългат болките, че плацентата ми е много ниско, но ще си пия хаповете и ще си почивам.

И така... а при теб?

Общи условия

Активация на акаунт