Отговори
# 90
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добо утро или добър ден незнам вече!

Аз съм тук ама нямам сили да ви изчета.
Много бачкане, бачкане и така...

Сега реших, че трябва да ви отделя малко време, че е кът, а ми липсвате.
Разгледах снимките навсички-страхотно сте си изкарали както не съм се и съмнявала и в този ред на мисли на 28.06. мъж ми вика "Разбрах, че в събота и неделя твоите колежки са се срещали някъде на зелено и са си изкарали страхотно" И аз така Shocked Казва ми "Споко бе днес ходих в една фирма virtual affairs и се заговорих с Добринка, че нейна дружка е ходила...." да не преразказвам нататък ама и аз разбрах от друго място как сте си изкарали  Laughing

ох исках още да пиша ама трябва да отлитам....

# 91
И аз съм тук, но няма с какво да ви се похваля. Работата си върви, броя дните до първи август, когато евентуааааално ще ходим на море...
Като се прибрахме в понеделник след срещата нали пратих децата на село за 1 седмица, свеки се е погрижила Александър да забрави биберона и нощното мляко (най-накрая!). Сега пак се буди, ама по веднъж и е само да примрънка, колкото да се пробва дали някой ще му се върже  Joy Та така.
Сега памперса е наред, само дето там не ми се струва, че ще стане толкова лесно.

# 92
Здравейте,

И аз съм тук, но и аз няма с какво да се похваля. освен че тази вечер отивам да си видя дечковците - мног мъчно ми стана за тях. Това е трета седмица в която през седмицата ги няма и да си призная - другата седмица ги оставям в София за да са си малко с мен.......Както моят мъж каза - очевидно е нужно всички да свикнем да не сме заедно отвреме на време. И така - след седмицата в София - си мисля как ще ги заведа пак на Благоевград - че да се плацикат в басейна и да се махнат от София Simple Smile
Мисля да отида на един курс по техники за емоционално освобождаване в събота и неделя - та ще правя чудеса от храброст заради това - щото тази вечер заминаваме на ранчото и след това сътоветно утре сутрин следва да съм се върнала в София за да ида на курса. Мислих мислих - и май ще се опитам да го направя и така...

айде - стига ви толкова от мен
хубав уикенд

# 93
Добро утро, мили дами!

Малко чупка в кръста и леко кафенце за събуждане.....

Минавам да кажа " добро утро" и да ви поддържам във форма Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

# 94
  • София
Здравейте и от мен. И аз съм тук, даже вече с деца. Те ходят на сборна, аз на работа, търся помещение за да правя занималня и ей такива...Днес няма да ги пускам, отиваме в Нови хан на басейн. Утре ще ги водя да плуват в Германи, докато аз си пия кафето...
Зори, при Петърнишки ли ще ходиш? Аз бях преди време, сполучлив курс, вземи си поне литър вода  Wink.
Миринда, сега е време за памперса...лятото е подходящ сезон....
Айде, поздрави от мен...
Ади, кажи как е морето   bouquet

# 95
  • София - Младост 1А
... и в този ред на мисли на 28.06. мъж ми вика "Разбрах, че в събота и неделя твоите колежки са се срещали някъде на зелено и са си изкарали страхотно" И аз така Shocked Казва ми "Споко бе днес ходих в една фирма virtual affairs и се заговорих с Добринка, че нейна дружка е ходила...." да не преразказвам нататък ама и аз разбрах от друго място как сте си изкарали  Laughing
...

Еййй пак ме изловихте бе. Ама пък наистина хубаво си изкарахме.

На морето да ви кажа е рай. Слънце пече, топло е, морето е голямо... побира ни всички. Като цяло си изкарваме страхотно. Как мина почти една седмица... не знам.
Пешко да не е геле, се подриска, та опознахме тукашната болница. Разгеле беше само за два дни. Явно е пийнал повечко от моренцето... знаех си аз, че трябва да пие и по една ракия за дезинфекция, ама не ще пушината  Joy
И така, мързелуваме, печем се, разхождаме се, ядем, пием и се веселим.
Сега чакаме да стане 4 часа, та да се връщаме на плажа и да продължим с опитите да изпием голямата вода.

Хубав ден на работещите и много целувки от нас.

# 96
Аз пък си изпратих девойката в Гръцко. Нощес! Mr. GreenДнес спала недоспала...познайте колко работа отхвърлям... Embarassed
Преди малко се обади
всички момичета са в една стая. Леглата са метални двуетажни, има метални гардероби и метални решетки. като говорели кънтяло
Момчетата са в същите услония но са..в другото крило. На безопасно растояние от девойките!
горките деца
сега ще ги водят на обяд и се надяват да не им сервират във войнишки канчета Joy
Ужасът е че има само един контакт...в коридора....
а те с маши, преси, сешоари, лаптопи и т.н. .....
нали на фестивал отиват. Какви прически без ток ще мислят - незнам!

# 97
  • София
Здравейте и от мен! И ние сме без дете от 1 седмица, в Шумен е. Аз цяла седмица бях на учение, а от понеделник до сряда, включително, съм по изпити във Военна академия, така че, моля ви, стискайте ми палци. След срядата съм абсолютли фрий. Предстоят ни да отбележим рожден ден на любимия и 10 години брачен живот.

# 98
Добро утро!
Нашето дете се завърна от лагера в четвъртък. Много беше щастлива, с много нови приятели и хубави емоции. Днес с баща си отидоха на язовир, уж да ловят риба, ама аз това не го вярвам да се получи  Joy Събра ли са се с неговите колеги - само по мъжки и с деца. А аз с моите колеги ще ходим до мидената ферма, ммм толкова обичам миди и много се радвам, че направиха и в Панчарево ресторант, че Дълбока ми идва малко далече  Laughing Въпреки, че до последно единия колега се беше настроил, че днес отиваме към Калиакра, да хапнем и да се връщаме, абе големи откачалки  Joy

Адиии, страхотно е да си на море, ще ми се поне за някой уикенд да успеем да отидем още веднъж, че ми беше малко.

Джулка, на времето така бяхме и ние на лагер Joy С прическите, ще се оправят, те са изобретателни.  Успех на фестивала!

Зори, обаждах се в този център, да запиша час на рали за хомеопатката, но за съжаление май няма да стане за следващите две седмици, докато е тук Рали, после пък те излизали лятна ваканция един месец, та евентуално на есен ще отидем.

Рали ще е тук 2 седмици, след това, живот и здраве отива с баба си и кака си /братовчедка й/ на минерални бани в Карловско и след това ще покоряват Родопите за един месец.

# 99
  • Варна, България
И аз да се поразпиша......
Вече съм 1 седмица в отпуск - първите 3 дни Сами беше на градина и при майка ми, та си отспах, почетох повечко. имаше среща с приятелки, насам-натам, с 2 думи готино.
Направихме сефтето на плажа - ама нали сме морски, нещо много не ме влече.
Мисля си за 12, когато тръгваме за Чифлик и Потока.
Аз нали съм волейболна фенка и погледах доста от мачовете в Гданск, жалко, че нашите не успяха да се класират напред (ама сами си го направиха)
Сега изпратих мъжете в мол 2 кули да играят някакви игри. ( пусто моят мъж вместо да го заведе някъде на зелено, плаж и т.н - айде на най-лесното, ама може би е за добре, че иначе ще пукнат в тази жега)

Джулка, успех на Мирелка  Laughing Ще са красиви и с 1 контакт  Mr. Green
Ели, къде ги намерихте тези навити мъже да ходят по мъжки с децата  Crazy И ние отразихме онази вечер миди край морето (аз не съм им фенка, но в това заведение ги правят убийствени, което се отразява и на цените - бахти зора - 4 човека без много да ядем и пием 180 лв- тия са лудиииииииии)

Миме, стискам палци за изпитите ( нямаха ли край?!  newsm78) и приятно изкарване на предстоящите празници
АДи, радвам се, че изкарвате добре с малки притеснени...  Hug
Мириндичка, ще дойде ред и на памперса  Laughing Браво на свеки за останалите постижения   bouquet
Зори, пак с интересни неща си запълваш  Wink почивните дни  Hug Ще разказваш после

Аз пък се навих да ходя на Вега тест - Аля беше пуснала във Фейса, че са поканили някаква докторка от София, която ги прави. И аз утре ще ходя... после ще разказвам
Много целувки и да си изкарвате готини почивни дни

# 100
  • Варна, България
влизам набързо да пожелая на всички приятни дни - ние утре изчезваме за около 10-на дни и ще гледам да съм далеч от нет и прочие, за да е пълен релакса.
доскоро

# 101
Привет и от мен!
 Аз също минавам набързо, защото след тридневен купон по маршрута: София - Плевен - Букурещ - София, вече съм на работното си място и отмятам задачи.
Само да ви кажа, че беше грандиозно и велико.....не са ми любима банда тия Бон Джоуви, ама настроението и емоцията бяха уникални.....пътуването, умората, тълпите с хората, истерията и цялото приключение ме изтощиха, но изтощението беше сладко....
 вчера рано сутринта отключихме вратата в къщи, теглихме по душ и вместо да тръгваме за работа се гътнахме и проспахме понеделника. Днес вече е различно - съвсем еднообразно и всичко си е на мястото....

Боги, да ти пожелая приятна и релаксираща лятна почивка, да се заредиш с много настроение и много сили...

Хубава седмица на всички ви!

# 102
Здравейте, не съм писала отдавна....

Само ви чета и се радвам на концертиращите и пътуващите..... Hug

Кокитоса вече цяла седмица, че и малко повече е на почивка с нашите. Първо в някакво селце Баня до Разлог/Банско, а после при баба ми в Белоградчик. Хем се радвам, че ще се разходи, за съжаление тази година няма да можем да осигурим никакво разнообразие, заради моята работа, хем вече ми е ужасно мъчно...
Гледаме с дребното и бавачката, на таткото му започна кампанията земеделската и ще се върне не знайно кога и едни сложни схеми и пресмятания правя, хем детето да е гледано, хем аз спокойна на работа, хем и бавачката да я пускам навреме и да не я задържам в къщи...Дет се вика хем агнето цяло, хем вълка сит, ама ще се оправя някак, то иначе не е интересно, като е спокойно....
Аз с работата свикнах с децата се разбираме, взаимно се слушаме и изобщо нямам оплаквания, учим се взаимно и в движение...

Боги, включвам се към пожеланието на Светлето, а и на всички останали почиващи и релаксиращи им пожелавам спокойни и зареждащи дни...  bouquet

# 103
Ех, че ме зарадва, Наде, че работата и отношенията в градината са добре Simple Smile Поглъщам с огромен интерес всичко, което разкажеш по темата.

Мен ме удари маневрата и започнах обучение по позитивна психотерапия (не, не е на тема: гледай позитивно и всичко ще е ок). Ще видим кога ще свърши мястото за дини под мишницата. Замисляме се и за куче Simple Smile - Елица е вече непримирима, от месеци ежедневно повтаря: кога ще си вземем кученце? А и аз взех да кандисвам... единствения проблем е, че децата искат по-малко кученце (по-скоро идеята е все пак да го гледаме от бебе), а мъжа ми откакто се помни иска дог (няма да му е първия). Тази сутрин осъзнах, че той компромис с породата ще направи, обаче има огромна вероятност ако е друго куче, да си го разхождам сама... Всъщност аз самата започнах разговорите с Ели с тайния въпрос - ами ако мъничкото кученце порасне много голямо, ще го искаш ли пак, ще го обичаш ли? Така че съм близо до съгласието Simple Smile

Зори, разкажи за семинара по ТЕС! Аз не си падам много по техниката, но все пак съм я чела само на книжка.

Разказах ли, че не помня? Конния лагер мина чудесно, сега затвърждаваме резултатите в "Любен Каравелово". Което ми напомня да кажа на варненки, че там има и програма "Седмица във фермата" - язди се, гледат се животни, играе се, има палатки и батути, изглежда чудесно... Снимките на Боги във фейса бяха точно от там. А може и само на езда да отидете, отношението към децата е чудесно...

Радвам ви се на разказите за почивки, ваканции и ергенски вечери. Продължавайте в същия дух  Heart Eyes

Варна, дали да не помислим за среща? Или есента, като се посъберем?

# 104
  • София
Здравейте, дами! Аз приключих учебната година, остава още една. Всичко мина успешно и повече от отлично. Сега релаксирам с Hernan Cattaneo, а от утре отново на работа. Светле, радвам се, че си си изкарала чудесно на концерта на Бон Джоуви, човек има нужда от емоционално зареждане! Поздрави на всички от мен!

Общи условия

Активация на акаунт