Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Преди време една мама беше писала нещо за Vector, ето, че се появи и сега ни хвърли в още по-голяма чуденка.

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&products_id=426

Е, така или иначе бъдещите мама и татко ще бъдат утре в Бургас и се надявам да изберат между Атлантик, Енцо и сега и този Вектор. Само ме разконцентрира newsm78

# 61
Ето моята класация от трите: Енцо, Атлантик, ........Вектор

# 62
Готин е този Vector Pro като дизайн, цветове е много свеж . Сякаш е по-компактен и прибран- поне така се вижда на клипа. Моята брат'чедка и съпугът и са височки и най-вероятно няма да им пасне (ще го разберем по-късно). Но за по-дребни майчета този Vector изглежда супер.

# 63
Здравейте,само минавам да се похваля че си имаме една сладка принцеска.Мерси за стиснатите палчета всичко мина добре,сега ще изчакаме няколко дни и ще си изпробваме количката.

# 64
cvetka 1, Браво на теб! Спокойно и щастливо детство на малката! Безаварийно "шофиране" на Енцото!

# 65
Ето и аз да докладвам. С известно закъснение, но моите хора не успяха да стигнат в събота до Бургас и едва днес са отишли до там.
И двамата са единодушни, че Атлантика е тяхната количка - изобщо не са гледали други модели. Много са доволни от вътрешните размери на количката особено при летния вариант.
Сега обаче има разногласие по цвета - видяли са я синя и брат'чедката я е харесала така, но мъжа и предпочита сивата - като по-елегантна, но нея я притесняват черните елементи по дамаската.
Мен ако питат по-светлото синьо е много готино, ама не искам да им се бъркам.

Е, на мен ми падна камък от сърцето, защото след 2-3 месеца обикаляне,  търсене на различни модели, питане и пресяване на всяко "за" и "против" моята работа е свършена и количката - избрана. Остава като дойде бебето (след десетина дни) да я купя и подаря с гордост.

Цвета все някак ще го изберат  Joy Joy Joy за мен той не е от първостепенна важност, за това ми е все едно.

# 66
Zdraveite i ot men.predi 2 meseca si kupix Комбинирана количка 2в1 Sprint Plus Baby Desing.iskam da vi kaja 4e za men nqma druga takava koli4ka s tolkova ekstri.Po princip s moq maj se bqxme spreli na HAUCK MALIBU,no kato otidaxme v magazina mi kazaxa 4e nqmat moqt cvqt kopito si bqx xaresala v nali4nost v momenta,sled koeto mi predlojixa tazi na baby desing,no az bqx re6ila 4e 6te vzimam na hauck koli4kata.zapo4nax da sravnqvam dvete koli4ki butax ednata i drugata i nakraq se re6ix da si vzema tazi na baby desing za koeto izob6to ne sajalqvam.kato zapo4nem s tova 4e zimniqt ko6 ima 3 polojeniq na grab4eto za drugo kakvo da govorim.super leka i manevrena koli4ka.koito siq vzeme nqma da zbarka.nadqvam se da sam pomognala donqkade na bade6tite mami

# 67
Определено ми помогна. Даже направо ме е яд, че не съм бременна отново, че да си я взема

# 68
Понеже са ми много далече тези колички и не мога да отида да ги видя искам да попитам някой,
които ги е виждал дали Vectro Pro има пълно легнало положение?
Тя ми е фаворит понеже е с реверсивен летен кош, но и легналото положение е важно да е пълно .

# 69
Понеже са ми много далече тези колички и не мога да отида да ги видя искам да попитам някой,
Тя ми е фаворит понеже е с реверсивен летен кош, но и легналото положение е важно да е пълно .

Прощавай за невежеството ми, но би ли ми разяснила какво ще рече "реверсивен летен кош"? Мисля си нещо, но не съм съвсем сигурна.

# 70

Прощавай за невежеството ми, но би ли ми разяснила какво ще рече "реверсивен летен кош"? Мисля си нещо, но не съм съвсем сигурна.
Такъв който може да се обръща и в двете посоки:-)
Дария, аз всъщност преди малко видях, че си ми отговорила в другата тема, където питах същото нещо за което ти благодаря. Та ти си ми отговорила, че летния кош има пълно легнало положение, което напълно ме устройва и ме накара да влюбя в тази количка:-) На клипа точно на този модел, не показват да има пълно легнало положение та затова не бях убедена.

# 71

Такъв който може да се обръща и в двете посоки:-)
Дария, аз всъщност преди малко видях, че си ми отговорила в другата тема, където питах същото нещо за което ти благодаря. Та ти си ми отговорила, че летния кош има пълно легнало положение, което напълно ме устройва и ме накара да влюбя в тази количка:-) На клипа точно на този модел, не показват да има пълно легнало положение та затова не бях убедена.

Peace

# 72
  • Пловдив
Много ми харесаха количките- сега остава и в Пловдив да се появят за да ги видя на живо. Иначе ще трябва до София да се ходи Sad

# 73
Много ми харесаха количките- сега остава и в Пловдив да се появят за да ги видя на живо. Иначе ще трябва до София да се ходи Sad
ima gi stara zagora koeto ti e po blizo ako ne se poqvat v plovdiv,az si q kupix ot tuk

# 74
Да ви се похваля: имам си племенник - голям и силен! Да ни е жив и здрав!

А той вече си има Atlantic Espiro! Днес му го взехме точно синия от клипа.
Сега, когато е пред мен много му се радвам и ми се вижда още по-прекрасен. "Съблякох" го да го изпера, а в неделя тръгвам за Варна да зарадвам семейството и да се порадвам на племенника си. newsm68 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт