Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 236
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
За съжаление "Зерда" не съм го намерила все още на английски или български. Ако ми попадне ще го сложа тук.

# 481
Здравейте! Аз не пиша често тук, но пък най-щателно чета темата. Може ли и аз да направя своята класация? Ако не ви е неприятно, че така се намесвам в темата, но не се сдържах. Аз, за разлика от Анна3, ще се абстрахирам от филма и от ролите на актрисите.
Жени:
1. Бергюзар - естествена красота, много женственост и средиземноморски чар.
2. Валиде - какво изящество, какво нещо! Изключителна дама, харесвам я и в другия филм, който върви по Бтв, в ролята й на Фирдевс. И там редува скъпите тоалети и бижута:-). Само дето малко пластичните операции и ботокса й идват в повече. Но пък как иначе ще изглежда така на тези години(май е към 63-64)
3. Садъка и Махидевран - слаби, нежни дами. Садъка има страхотни очи, сини, леко дръпнати, които много екзотично контрастират на матовата й кожа. Махидеран има красиви скули, очи като на кошута и много нежна усмивка.
4. Айше - секси е. Небрежен, премрежен поглед, отпуснати движения...Донякаде така си представям одалиските от харема (те, може би са били малко по-дебелички, тя има атлетична фигура).
5. Есма хатун - много красива и нежна в лице - явно актрисата е съвсем младо момиче.
6. Гюлфем - не е първа младост, но има особен чар. Само торбичките под очите й дето дразнят малко.
8. Хатидже - Твърде висока, кокалеста, без бюст и женственост - прилича на модел от 21век, а не на принцеса от 15в. (но това не влияе на класацията ми);
9. Таня - същото като Хатидже;
10.Хюррем - да беше маааалко по-слабичка. И като гледам нейни снимки, много се хвърля на къси поли, а не й стоят. Не ми харесва и голямата й брадичка. Иначе има страхотна усмивка, както и лице на кожата - като порцелан, а косата й е невероятна. И май е естествена.

Извън класацията остават: Нигяр - има някакъв чар, но не ми харесват очите й. Гюлхаш също е аут от всякакви класации - едра, груба, кофти поглед, сипаничава кожа. Останаха сестрата на Хатидже и Дайе - тях няма защо да коментирам. За други женски персонажи не се сещам. Има хубави статистки в харема.

Относно мъжете: Лео е номер едно и измества СС. Сеньор Гритти-младши е симпатяга също. Другите са ок като персонажи, но като мъже не ми допадат.

# 482
А, пропуснах Мария - Гюлнихал. Таня минава на 8мо място, при Хатидже, Хюррем се придвижва на 9то, а Мария заема 10тото място (остава в десетката) Simple Smile

# 483
Ехаа, какво нещо е провокацията!! Михайлов, поздравления за начина да разбуниш духовете и да провокираш нова, макар и не толкова яростна полемика newsm10...засега де  Laughing
Няма да се впускам в класации и рейтинги, не ми е специалитет  Wink Но с риск да си помислите отново, че изпитвам неприязън към Мерием /в което няма и грам истина/ само ще вметна, че очевидно тенденциозният й избор за ролята на Хюррем определено е най-сполучлив  Peace Нали не фантазирате, че това младо момиче, изиграло няколко епизодични роли в Германия, е достойно да се превъплъти в легендараната Хюррем-султан?!? Не ми казвайте, че вярвате на измишльотините, че такава капризна и невъздържана, вечно нацупена и неразумна до безразсъдност хлапачка би могла да покори султанското сърце! Истината, драги мои, е друга. Чисто и просто Мерием прави това, на което е способна. Момичето играе себе си, във всяка ситуация, а сериалът предлага разнообразие от такива, тя използва подобни гримаси, смехът, плачът, крясъците й са винаги еднакви. Разбира се, тя няма вина, че е слаба актриса. Прави това, което може. Абсурдно е да надскочи себе си, няма физическите данни. А очевидно и емоции не може да изразява, освен собствените си, разбира се. В това отношение има доста още да учи от утвърдени актриси, на които ВВ изобилства. Излишно е да ги споменавам дори. Противно на това, което болшинството си въобразява, не Хюррем/Мерием е звездата в този сериал. По-нататък ще стане ясно, че тя е само фон, на който се открояват качествени и достойни за обожание персонажи. Тъкмо затова Мерием е абсолютно подходяща за ролята си. В момента, в който ще изпадне от всички класации и в който ще стане най-презираната и хулена фигура, не искам да съм на мястото на нейните фенове...

# 484
Svetlesse, накара ме да се почувствам неудобно, че съм писала в тази тема. Знам, че не визираш конкретно мен, но ми стана малко криво. Недей така остро, моля! Михайлов не е провокирал полемиката сега, за и против качествата на Мерием/Хюрем се пише още от самото начало на темата. Аз пък мисля, че е забавно който иска да си прави класации кого харесва.Защо пък не? Нека видим различни мнения. За Мерием -  нормално е някой да я харесват, други да не я харесват. АЗ СПЕЦИАЛНО ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е СЛАБА АКТРИСА и е вкарана само, за да могат други да изпъкват на неин фон. Глупости!

# 485
ISN78   bouquet  Добре дошла Hug

Радвам се ,че филма  ти харесва и че се включи в темата  bouquet

# 486
ISN78, Добре дошла  :hug
Pishi vinagi, kogato reshish.

# 487
Добре заварила, Лимис Simple Smile
 Grinning

# 488
СпИциално за ISN78  Grinning и за всички, дет' ги кефи симпатягата Лео. Wink
Чок гюзел ефенди. Joy

Мерием много ми харесваше...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче се случи това:
Защо никой не и каза: Ясак, ясак!!! ooooh! Joy

# 489
Мерси Ана3! Комплименти, момичета и момчета за интересната тема!

А,а Лео е един път просто! Но след като влезе порасналия Мустафа(трябва да видя в по-предните страници как се казваше),ще бъда сериозно затруднена кой да сложа на 1во място! А бедният Султан ще иде чак на 3то !

# 490
Ох,а на мен защо изобщо не ми харесва Лео. Ама никак не го харесвам. Много ми е белезникав. Може би обръщам по голямо внимание на чара.

За Мерием какво да кажа, в началото не ми харесваше, като лице. Има нещо дефектно в брадичката и захапката. Затова и в различните кадри изглежда от много добре до много зле. В последствие това спря да ми прави впечатление. Харесах я, има чар, има излъчване, има харизма. Като актриса не мога да кажа, не съм специалистка, но определено е подходяща за ролята.

Но е голяма глупост, това че са избрали слаба актриса за главна роля за да изпъкват останалите. Та това е проект, който струва милиони.

Килограмите и не ми пречат  Wink

# 491
Колко много сте изписали!  Hug

Добре дошла ISN78. Не се стряскай - шарен свят, но интересен.

Добре дошла и на теб Каран!

Много ме заинтригувахте с Гритти. Ще ида да го погледна, че не съм му обърнала голямо внимание и съм пропуснал всеобщ любимец. Ако някой го прикачи като снимка тук ще е още по-добре.

Присъединявам се към класацията на Анна с малки промени - Виктория ми идва малко кокалеста и ръбеста и затова при мен е към последните места. Има нещо котешко в погледа й.

При мъжете - залагам на харизмата и затова е първо Сюлейман, след него всички останали като не мога да ги редя по номера. Ако залагам на визия - Лео и Матръкча, ако залагам на добре изиграни образи - Паргъла, Сюмбюл ...

Анна, попадала ли си на ВВ с превод на английски?

# 492
# 493
Хайде и аз да се впиша в журито.
Ще се опитам да не съм пристрастна.
От мъжете визуално най-добре изглеждат Лео,Грити и Матръкча.
Но ако трябва да избирам мъж из между актьорите  от ВВ без грам
колебание грабвам султана и побягвам за да не ме стигне Хюррем.
От жените Бергюзар за мен води убедително.От където и да я погледнеш
жена та дрънка.Всички жени в серияла са симпатични,но на всяка може да
намериш макар и малък кусур,./Дай ни кусури да връзваме/
Мериам леко възпълничка,каквато е сега, отговаря много повече на вид
за жена от онази епоха,отколкото Хатидже и Таня.Има много приятно жизнерадостно
 излъчване.За разлика от всички аз не я харесах само по време на интервюто при Беяз.
Това ,че през цялото време гледах сливиците и ми се стори просташко.
Все едно беше отишла на доктор уши нос и гърло.
Чудех се, когато се появи Таня казваха,че е хубавица.А тя отпред
все едно пчела я е ухапала на две места.
Просто казано предната  и задната част на тялото бяха две успоредни прави.
Отгоре на всичко и никакво излъчване.
Да са живи и здрави всички!Дано не им горят ушенцата!

# 494
.
.
.
.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 21:50 от nadejda2639

Общи условия

Активация на акаунт