Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 058
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Hastaneyi ayağa kaldırdı

Tarih/Saat: 25 Haziran 2011 02:56:45

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin bebekleri rahatsızlanınca hastaneye gittiler, Ancak bakın nasıl bir durumla karşılaştılar.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin 16 aylık oğulları Ali havale geçirdi. Çift ilk gittikleri hastanede doktor bulamayınca acil serviste ortalığı birbirine kattı...

Geçen yıl şubat ayında dünyaya gelen Bergüzar Korel veHalit Ergenç çiftinin oğlu Ali’ye nazar değdi. Geçtiğimiz akşam16 aylık Ali bebek yüksek ateşten havale geçirdi. Çift çocuklarını apar topar evlerine en yakın Gayrettepe’deki bir özel hastaneye götürdü. Ancak söz konusu hastanenin acilinde çocuk doktoru yoktu. Çift bu durumu öğrenince hastane personeline tepki gösterip bağırıp çağırdı.

ATEŞİ SONUNDA DÜŞTÜ

Ergenç, ateşi 40 dereceyi geçen oğlunu hiç vakit kaybetmeden hemen bir başka hastaneye götürdü. Doktorlar küçük çocuğun ateşini normal seviyeye düşürmeyi başarınca çift rahat bir nefes aldı.

AYAĞINI KIRMIŞTI

Gösterime girdiği günden beri büyük tartışmalara neden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç de geçtiğimiz aylarda dizi çekimleri için kılıç dersi alırken ayağını kırmıştı.

# 391
Добро утро с божественият глас на Халит Peace

И клип на Михаела Моника - Сюлейман  Grinning

# 392

Не си спомням дали е пускан този клип от фенклуба на Мерием. newsm78 newsm78

Но с него ви пожелавам весел и безгрижен уикенд! Hug

http://www.youtube.com/user/MeryemUzerliOfficial#p/u/0/HUKvj-mkBvY[/video]

# 393
jupetrov и Лили, благодаря ви че споделихте тези клипове. Какъв чудесен начин да започнем уйкенда  newsm51

# 394
Финалът на първи сезон

Моят текст към снимката  Laughing

Хюррем: Садъка, не ми убивай Султана! Ако го пуснеш ще ти дам едно локумче...

# 395
И едно видео зад кадър

Muhteşem Yüzyıl'a Dev Plato

# 396
Продължението на интервюто със Селма.

12.Защо не се получи с балета  ?

На 3,5 г. бях започнала да ходя на балет,но  между 6 и 10 годишна  не можах да играя балет.Защото се преместихме да живеем в Ердемли.Едно много малко градче близо до Мерсин.Там нямаше възможност за балет.В името на спорта при военните имаше курс по карате, и ние отивахме там.Насред толкова войници,аз и /сестра ми или брат ми/,малките умници,ходихме на карате.
 След 10-тата си година аз бях малко пухкава,и повече не се върнах към него.

13. Това въобще не е за вярване...
Наистина ,аз много бързо качвам килограми.От страна на баща ми е така кодирано генетично.Страната на майка ми са много дисциплинирани и аз умея да се контролирам .

14.Майка ви и баща ви къде са се запознали ?

Много класическо.Майка ми е мед. сестра, баща ми е лекар,работят на едно и също място.Баща ми
заминава в Германия на специализация,а майка него лято идва в Турция,много и харесало.В една
вечер на танци баща ми я кани да танцуват.Така двамата разказват съвсем различно историята си на запознаване.Но аз повече вярвам на майка, защото според мен баща ми повече украсява нещата.

15. Колко деца сте ?

Аз съм най-голямата, имам брат Дениз, и после идва Лейла.

16. Нямате ли немски имена ?

Нямаме , защото Лейла без това си е Laila,много международно  име,Дениз също.Моето име идва от  
 Selma Lagerlöf.Майка ми докато е била  бременна четяла  Selma Lagerlöf.Според мен много
интересен избор за една бременна жена,сигурно затова аз съм се появила /излязла/ такава.Казала  
си: ''колко хубаво име е Селма''.Баща ми и казва ,че това е турско име.За баща ми всяко нещо е
турско,  за него всеки е турчин и  всяко нещо е турско откритие / изнамерено/.Много е сладък.

17.Гимназията сте я учили в Англия . Как стана това ?

Ние най-малкото на две години все се местихме.Най-накрая нашите се настаниха на едно място.Но
бяхме свикнали вече. На брат ми му доскуча и отиде в Южна Африка, а аз в Англия.Бях намерила
едно много хубаво училище в Лондон, смесено момичета и момчета.Но баща ми нали е от Адана,ме
изпрати в девическо училище в Оксфорд.И след гимназията медицина.

18. Какъв лекар искахте да станате ?

Исках да стана хирург.И баща ми е лекар по обща хирургия.Обичаме да режем.

19 . Как взе решението да изоставиш медицината ?

Аз винаги съм искала да стана актриса,но нали имам страх от сцената.През третата година на
медицината дойдох в Турция на стаж.Първо в ''Чапа'' в спешното, а след това в Адана ''Чукурова''.По него време исках да прекъсна за 6 месеца.Търсеше се момиче за ролята на наркозависима в сериала ''Така ли трябваше да стане '', помислих си ,че няколко месеца мога да се занимавам с това.Тези няколко месеца станаха няколко години.После за себе си намерих следния начин : В историята има един лекар Albert Schweitzer , когото много харесвам,обича да свири на орган.Той е  направил следната уговорка / спазаряване/ със себе си : ''До 30-год. възраст ще се занимавам с музика,след 30-та си година ще стана лекар и ще отдам живота си на това''.
 Казах си и ти до 30-та си година играй като актриса, отсей се.Но след това учи сериозно
медицина и отиди в Африка, да бъдеш полезна с нещо на човечеството, да има  някакъв смисъл от това ,че си живяла.Но ето , не мога да оставя играта.

20 . Тази идея стои ли все още някъде ?

Да,все още много се двуумя.Нещо , което технически може да се изпълни.Нещо , което е необходимо да се направи от гледна точка на  съвестта, поела отговорността.В собствената си глава се опитвам  да измился обвивка на това във играта.Опитвам се да се залъгвам/ да се убеждавам/  със следното: ''Като лекар можеш да помогнеш  на хората  да оздравеят тялом,но какво стана с нещата , които най-много те впечатляват в живота ? Книгите и филмите.Намираш се вътре в това,може би ще има полза от теб по този начин''.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 12:24 от sevi_nil

# 397
Поста 390 на Анни:

Вдигна на крак болницата  /заглавието на статията/

16 месечният Али е направил фебрилен гърч .
Отишли в първата най-близо намираща се частна  болница   в ''Gayrettepe'', но в спешното нямало детски лекар. Берг и Халит реагирали остро.
След като научили ,че няма лекар , Ергенч без да губи време е завел детето в друга болница.Температурата на детето надвишавала 40 градуса .
След като лекарите успели да понижат температурата в нормалните граници , двойката си поела спокойно въздух.

По повод заглавието на статията,
 Съвсем нормално е  всеки родител да реагира така ,когато това се случва за пръв път с рожбата им, а  и въобще.Това е от безсилие , да виждаш ,че детенцето ти е болно и нищо да не можеш да направиш.Те не знаят как да реагират в такъв момент.
Дано всичко е наред и повече да не се случват такива неща.
Господ да даде здраве на всички дечица по света.  Praynig

# 398
СЕВИ

Истински кошмар е било за Халит и Берг-дано Али вече е добре  Thinking

Много интересно е цялото интервю със Селма.
Ориентирала се е не само към хуманната професия на медик,но е имала и хуманни мечти- да работи в Африка,да е полезна за човечеството...човек е голям- колкото са големи мечтите му Peace

# 399

Хюррем: Садъка, не ми убивай Султана! Ако го пуснеш ще ти дам едно локумче...

rotfImao rotfImao rotfImao

# 400
Едно клипче-извадка от Шоуто на Беаз 27.05.2011  ,което много ми хареса . Изпълнение на Анадолска песен от страна на Сюмбюля и дует със Султана на LET IT BE   Laughing

Извинявам се    bouquet ,ако вече ви е известно  Embarassed

# 401
Ако онова с локумчето не е гадничък майтап  newsm78, дано на Лео му се размине в суматохата (атентата с/у СС)  Rolling Eyes ... да избяга и да си замине за Рутения-та.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 14:31 от Peregrin

# 402
  • В тъмната гора.
Peregrin, как си, успокои ли се вече, нямаше те дълго...

# 403
Peregrin, как си, успокои ли се вече, нямаше те дълго...
Бях в изтрезвителя - много добре ми се отрази. newsm68 newsm44

# 404

Общи условия

Активация на акаунт