Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 059
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
Симпли, благодаря за информацията за САЩ.Не можах да стана толкова рано да го гледам.Дедо, мноооого си ми съмнителен нещо. Като изчезнеш и после все нещо хубаво се случва.Изчезна първия път, ходи до Бремен и уреди работите с Алекно и.....се класирахме. Изчезна втория път и.....хоп, гледай каква група спретна, дано да е вярно де. Сега ако изчезнеш и трети път, направо ще се оглеждам къде си в Гданск и ще очаквам медали. Я кажете ,правихте ли някакви ритуали преди мачовете и сега пак ли тях да правим или трябват нови. Аз си мисля за една работа, ама ме е малко срам да я кажа, че много млади хора има тук и да не ми се смеят.

# 571
  • при него
Здравейте банда,

Да ви кажа честно при всичката информация и коментари, които обменяме тук, изобщо не чета спортал.  Naughty не ми и трябва.

Малко слънце, много хубаво клипче!

Симпли, това за партито е чудесно! Аз иначе, да ви подсетя, че тия пусти сърби ще ни дойдат на крака за откриването на новата зала на 30-ти юли. За сега мисля да ходя. Ако има и други желаещи ще се радвам. Входа ще е безплатен, но и платен да беше - заслужава си.

Камомила, ако искаш цититрай Сърбина на италиански, мога да помогна с превода, живяла съм там известно време.

Иначе, радвам се, че сме в по-леката група и че мачовете са вечер. Надявам се да успея да гледам и трите (като за начало).

Много поздрави на всички и не се ядосвайте!  Hug

# 572
Ето тук намерих нещичко на български за изказването на сръбския треньор. Само се чудя защо чужди медии му обърнаха внимание, а нашите си траят.То пък и не заслужава да му се обръща внимание. Той Радо му отговори както трябва и без приказки.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=8938357
и тук 
http://dnes.dir.bg/news.php?id=8938357

# 573
  • при него
да Камомила, права си, Радо и нашите момчета им отговориха добре.
Да пожелаем на сърбите Приятно гледане на финалите по телевизията  hahaha

(ще ги чакаме на 30ти юли)  smile3508

# 574
# 575
lozeva благодаря за информацията ще се стои по цял ден пред монитора ми се струва Simple Smile А за сърбите искам да кажа, че тотално ми паднаха в очите и много ме е яд, че няма да мога да съм на 30 в София, защото ще съм нейде из морето. Пожелавам успех на момчетата.Питах за европейското ама нищо по натам ще разберем.

# 576
tinki_15, европейското е от 10.09. В група сме с Полша, Германия и Словакия.

# 577
  • Някъде в търсене ............
Сряда (6 юли):
Група „F"
12:00 часа: Бразилия - САЩ
14:30 часа: Русия - Куба
Група „Е"
18:15 часа: Италия - Аржентина
21:00 часа: Полша - БЪЛГАРИЯ

Четвъртък (7 юли):
Група „F"
12:00 часа: Куба - Бразилия
14:30 часа: САЩ - Русия
Група „Е"
18:15 часа: БЪЛГАРИЯ - Италия
21:00 часа: Аржентина - Полша

Петък (8 юли):

Група „F"
12:00 часа: САЩ - Куба
14:30 часа: Русия - Бразилия
Група „Е"
18:15 часа: Аржентина - БЪЛГАРИ
Я
21:00 часа: Полша - Италия

# 578
Гледайте сега как съм замислила плана за финалите. Напъваме се и бием Полша. На втория ден почиваме и пускаме на Италия, а на третия със самочувствие бием Аржентина. Италия се напъъъъъва и бие всички и мнооого се скапва.За трето и четвърто място не ми дреме как ще се разберат Аржентина и Полша. После, излизаме срещу 1ия на другата група. Ако бием, медала ни е сигурен. В това време Италия пада от 2ия. Значи, ако паднем, играем срещу  изтощена Италия и побеждаваме. Абе както и да го суча, се медал се пада.А отбора си ние винаги го подкрепяме и го обичаме!!! Айде, включвайте се и вие, ама само с оптимистични прогнози. Ако го искаме много, ЩЕ СТАНЕ!!!

# 579
Саламандър благодаря ти за отговора. Очертава се доста интересно.

Камомила  хубава прогноза си направила.Ще те черпя, ако се осъществи.Flutter
Аз лично не знам дали ще ни е много лесно, но се надявам да стигнем до финалите :П

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 18:31 от tinki_15

# 580
ДобрЮтро.  bowuu Виждам вече сте нагласили Лигата, бравос!  Mr. Green Аз, съвсем честно казано, предпочитам да се обиграят хубаво на Лигата. Не че ще се разсърдя да минат нагоре, но да не е с цената на нови жертви, защото от началото на този сезон с националния никка не ни върви откъм контузии.  Rolling Eyes

Искрено ви завиждам за мача на 30-ти! Дано се понапълни залата, въпреки отпускарския сезон!

Camomilla1, е както никой не реагира миналата година като бразилските "герои" ни се подиграваха пред цял свят. И още не са ми отговорили на писмото тия от межд. федерация, май е време да им набия канчетата с второ.

Партито ще го спретнем, няма проблем.  Mr. Green Щом и роклите са готови, дръж се земьо...  Laughing

Мда, имало е тежка вечер в този Час Пик, и аз така знам, ама то и в медиите го изкоментираха. какво е това място, някой да ме просветли?  newsm78

# 581
Не дай си Боже още контузии наистина.Много ми липсва Салпаров, а и Владо и Матей не са Ок ....и рима стана Blush
Симпли Час Пик и известно чалга заведение.Май даже наи- голямото във Варна.(Възможно е дискотека Екстраваганца да е по- голяма, но както и да е)Час пик има и във Слънчев бряг.
http://www.disco.bg/designs/inox2_bg.php?id=237 ето малко снимки на мястото.

# 582

Мда, имало е тежка вечер в този Час Пик, и аз така знам, ама то и в медиите го изкоментираха. какво е това място, някой да ме просветли?  newsm78

Това е леговището на диджей Теди Джорджо дето все подвиква нещо по време на мачовете. Нема как да не си го чула.  hahaha И квалитетна чалгийница във Варна.  Joy  Joy

# 583

Мда, имало е тежка вечер в този Час Пик, и аз така знам, ама то и в медиите го изкоментираха. какво е това място, някой да ме просветли?  newsm78

Това е леговището на диджей Теди Джорджо дето все подвиква нещо по време на мачовете. Нема как да не си го чула.  hahaha И квалитетна чалгийница във Варна.  Joy  Joy
Това звучеше като леговището на вълка Grinning Иначе разбрах,че любимата им песен е "Влез" на Цветелина Янева Grinning Поръчали си я специално няколко пъти

# 584
Ох, много ви благодаря. Далеч съм от събитията в чалга света аз. Само някакви Оливудски величия щрапат наоколо, купонът ме подминава.  Laughing

Отивам да гледам снимки!

Матей е фен на някакъв Илиан и песента Тупалка, моля ви, това поне знам.  Mr. Green

Ох, не, не можах да издържа тази песен с арабските пазари. Много ми е ееее, еееее, аааа, еееее.  Crazy

Хи хи, сега намерих тази Тупалка, много смешна песен. Боже, кой ги пише тея текстове?  Laughing

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 19:16 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт