Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 056
  • 708
  •   1
Отговори
# 600
Ако е вярно, това ще е невероятно,а и в такъв случай звучи съвсем логично, да има и някой друг мач във Варна! При положение,че мачовете в групите де факто ще са без значение!

# 601
  • MJF
България домакин на финалите на Световната лига през 2012!!! пускам го като  заглавие.
Чудесна новина. Още едно черпене заслужава.

# 602
Ровя се за някакво официално потвърждение извън спортал, но засега не намирам. Ако е вярно, най-после ще мога да си осъществя мечтата да изгледам цяла Световна лига от началото до края!!! От сега си заявявам отпуска.  Mr. Green И наистина това би означавало, че може и във Варна да си ги гледаме за някой мач от предварителните групи.  Hug
Ей, сега се замислих, ако наистина е факт вече, Бойко просто ще се размаже от кеф.  Joy
Чакам му изказването просто.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 21:21 от Kingfan

# 603
Ха ха ха оставете Бойко сега.Чувала съм това изказване и преди и според мен шансовете да е истина са доста големи!! Flutter

# 604
Хахахаххххх!!!! Потвърдиха за домакинството ни през 2012 г. по моето радио, клюкарското. И казаха пак виц, ама.....Тайно събрание на организаторите на Световната лига и президента и вицепрезидентите на ФИВБ.Разговори помежду им: “Трябва днес да определим финалисти, пари...Да, да чакаме само ТОЙ да дойде. А знаете ли нещо вече? Ами ТОЙ ще каже, каквото ТОЙкаже, решенията нали знаете, че ТОЙвзима. Всички ГО очкваме с нетърпение! Ааааа....ето ГО, ТОЙ идва. Всички заедно към влизащия забързан, симпатичен, делови мъж : Buonasera, signor  Stoytchev!!!(Добър вечер, господин Стойчев)
Само да не си помислите, че италианците много ни обичат, просто единият водещ е луд фен на Тренто.

# 605
 Joy Много яко!  Mr. Green

# 606
Сега четох в сайта на FIVB, че са ни сменили програмата за финалите. На 6-ти си остава мачът с Полша, но на следващия ден играем първо с Аржентина и чак в петък излизаме срещу италианците. Само за информация го казвам, не знам дали ще е по-добре. Аз продължавам да стискам палци и да съм умерен оптимист. Praynig

# 607
Благодарим,Джон!. И аз току що го видях. Да се надяваме, че всичко ще е от полза на нашите.Толкова се радвам!!! Това значи, че и догодина момчетата ще са в първите 8 в света!!! Очаквам да станат един мноооого силен, мачкащ всичко по пътя си отбор. Желая им здраве, да са щастливи и много успехи, а на нас много радостни преживявания с тях.Специално на Радостин Стойчев също мноооого здраве и огромни успехи и като национален треньор!!!

# 608
Много се радвам и аз за потвърждението на тази новина. Снощи открих още информация, че е официална. Тази смяна не знам защо са я направили с мача с Италия, но няма значение. Важното е момчетата да си играят както знаят и пак да знаят, че имат нашата подкрепа. Ако трябва и телеграма ще им пратя!! Whistling Силно вярвам в тях и това лято/есен се очертава просто супер. Поздрав за цялата агитка от мен Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=7nNijnR6CnQ

# 609
  • Някъде там...
Ей, ако това е вярно, ще се размажа от кееееф.  Laughing Там съм другото лято! Командировам децата по баби, почивката я съобразявам с финалите и така...

# 610
http://bgvolleyball.com/new.php?id=4781 Rolling Eyes

"БФВ: Все още нямаме официално потвърждение за финалите през 2012"

# 611
Обадих се до мойто клюкарско радио да питам от къде имат информация за нашето домакинство. Отговориха ми , че има официално потвърждение от ФИВБ. В момента тук се обсъждат вчерашните ранени от протеста до Торино и това се коментира много, а аз закъснявам за работа и нямам време да търся някаква друга информация.

# 612
Всички се надяваме това да е истина и ще сме безкрайно щастливи да посрещнем най-добрите отбори в света именно в София и съм обедена,че ще стане един невероятен празник!!

# 613
  • Някъде в търсене ............
Съобщиха го по всички новини, дано да е вярно fingerscrossed

# 614
Съобщиха го по всички новини, дано да е вярно fingerscrossed
Вярно е вече има потвърждение Честито Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт