Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 104
  • 708
  •   1
Отговори
# 450
Camomilla1 , аз разбирам,ч е такива мачове са по-интересниз а феновете, но те са изключително тежки за състезателите. Хубаво е да ни се получават лекичко нещата, поне в 50% от мачовете, без това да води до съмнения за лягане. Иначе ще издъхнат физически и психически, ако трябва да играят на предела си често.  Peace

tinki_15 , аз съм сигурна, че ще ги дават мачовете по БНТ, но винаги има и интернет.  Wink

Сега гледах програмата на финалния кръг, но няма нищо, урни ли ще има за разпределяне в групите? Или ще изчакат Италия:Куба? защото в момента няма сложени никакви отбори във финалната схема, а вече се знаят 7 от 8 финалисти.  newsm78

# 451
в 21:30 Е Италия-Куба след като свърши ще се   определят групите. Ще са 4/2 и ще останат 4 отбора после.

# 452
Да, мисълта ми беше, че не са попълнени никои от имената на отборите. Ще има ли жребий не знам, ще ида да чета.

# 453
Не мога да разбера по какъв начин ще правят групите. Май ще трябва да изчакаме и Италия-Куба. А за телевизионното предаване-предполагам, че щом се класирахме, ще дават всичките ни мачове. Иначе друга година дават само финала.

# 454
Оппппппппа! Сега пея италианския химн, щото имам и гости и се моля не на глас Италия да падне. Стиснете едни палци на Куба. Мнооого съм ядосана на Сърбия, но нямам време да напиша защо. Искам да отпаднат. Дръннах една стотачка на екс, сега приключвам с втората. Наздравеееееееее!Тук съобщиха едно изказване на сръбския треньор , мизерник ниеден.

# 455
  • The point of no return
Аз се годея с отбора ни и ги подкрепям винаги - независимо дали падаме, или бием! Всичко останало са злобни подмятания на неуспели хора, затънали в посредственост!

Не може всички да имаме еднакви мнения. Това че сме критични, не означава че не се гордеем с момчетата и не се радваме на успехите им! И не може нашият отбор, все да разчита на други да паднат, да не бият силен сервиз, да не играят с основни състезатели и т.н, за да отидем на финали!

И ще ме извиняваш, но на този етап, Русия е мнооого по-добра като отбор от нас. Видя се в сервиза им, в разнообразната и светкавична атака , в защитата на почти всички в отбора!
А нашите са адски зле в задно поле, само Лимона ни е виновен, че не подсигурявал, че не вадел лесни топки...в крайна сметка един човек не може да покрие цялата втора линия, трябва и другите малко да се напънат Peace

Честито ни класиране на финалите и дано Радо да напасне нещата и да покажем много по-добра игра в предстоящите мачове!   bouquet

# 456
Наздраве, Камомила Simple Smile И аз съм за това Куба да продължи, но да видим.

# 457
Кой е Лимона, извинете за невежеството  Crazy Embarassed

# 458
Roya , не знам кои сте тези "ние", но аз мога да съм критична, без да обвинявам някого в измама. Всъщност, намирам огромна разлика между двете и много пъти в тези теми сме били критични, без да се е налагало да изкарваме отбора и противника - лъжци. Това е.

На кого разчита отбора вчера и днес? Не играха, така ли? Русия е по-добър отбор от всички, освен един, това е отразено и официално. Което не означава, че ние не можем да бием Русия, както сме го правили и преди, направихме го и сега.

Що се отнася до защитата, интересно ми е колко назад във времето гледате, защото аз намирам задното ни поле драстично по-запълнено отпреди десет години, например. Една от най-големите дупки винаги е била защитата още от време оно. тактиката и треньорството се опираха на "блъскай" и "блокирай". Това, плонжове, това гонене на топки, това подсигуряване - кога? От едва две-три, максимум четири години аз забелязах някаква промяна в подготовката отзад. А в момента се вадят топки, които Лупо и компания с пренебрежение прескачаха едно време.

# 459
Кой е Лимона, извинете за невежеството  Crazy Embarassed
Влади Иванов-либерото

Куба току що поведе с 1-0 /25-21/

# 460
Симпли, права си.
Отборът израстна страшно много в не-нашите елементи - защита и разпределяне. По времето на Стоев се развиха тези, вкоито бяхме силни -сервис, блок, атака. С Пранди започна защитата, тактиката, покриването на полето зад блок и подсигуряването. Андрей също се разви.

Камомила,
0-2 Mr. Green за Кубинчета. Добре, че си взехме нашето от Русите, че пак щяхме да сме прецаканите. Ще ти разказвам за Алекно, готин е. Бях му дигнал мерника, щот бе предизвикал Жеката преди години,  но той му го върна. За съмненията за  полягане от русите ще кажа само, че те бяха дошли да ни смачкат. Това е спорт и има една приказка - бий , за да те уважават. Те искаха да ни бият много.
Отборът ни сам взе класирането, а ний с Алекно ще пием водка със сельодка пак някой ден.

# 461
Къде гледате мача с Куба? И въобще другите мачове в лигата? Thinking

# 462
Дедо,  Hug кат бием така и кат играем така се разчувствам.  Mr. Green Даа, Алекно и смешното му изказване. повторено от няколко хиляди българи след това, че и още повтаряно. Да разпуска сега във Варна, бляд.  Laughing

tinki_15 , www.gledaisport.com

# 463
Браво на Куба! Чухме, че италианският треньор каза, че тази вечер ще тренират само защита. Така, че италианците ще бутнат на Куба, после ако не съм много фиркана, ще ви пиша какво казват тукашните коментатори.

# 464
Е, кажи какво казал сръбският треньор, де!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт