Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 684
  • 484
  •   1
Отговори
# 435
Аниесе си е завъдила почитатели - ходят по петите й и цитират един и същ пост на всяка страница  Grinning

Определено ме впечатли! Основно с умствените си възможности.

Този, който ги няма се впечатлява...даааа Laughing

# 436
aniese, трагна ли вече? Simple Smile

# 437
Ще си тръгна уе...споко, няма да вися цяла нощ. Допивам си къфету.

# 438
aniese,колкото пъти и да го напишеш,нали не мислиш,че цял свят се върти около теб и се замисля над твоите думи?
Няма да навлизам в по-дълбоки води.
Ако ме разбираш,де.

argun,на колко страници казваш?
На всяка?
И за да те стигна теб с писания.................не ми се мисли дори колко...........трябва да ходя по петите ти.....
Ама не го правя аз...... LaughingВижда се и с просто око.

# 439
Аниесе си е завъдила почитатели - ходят по петите й и цитират един и същ пост на всяка страница  Grinning

Определено ме впечатли! Основно с умствените си възможности.

Този, който ги няма се впечатлява...даааа Laughing

Сигурно те сваля завалията, да знаеш  Grinning
Направо ти се е посветил на последните няколко станици.

...
argun,на колко страници казваш?
На всяка?
И за да те стигна теб с писания.................не ми се мисли дори колко...........трябва да ходя по петите ти.....
Ама не го правя аз...... LaughingВижда се и с просто око.

Ти нещо да не се обърка?

# 440
Ще си тръгна уе...споко, няма да вися цяла нощ. Допивам си къфету.
Уаууу - започна и да псуваш! Яко! Сега за всички е видно колко ти е ума и възпитанието! Като ходиш на опера също ли псуваш? Дали коментарите ти изобщо са подходящи за темата...?

# 441
  • София
Обаче, аз да ви кажа, авторката успя да направи реклама на въпросния фестивал или цикъл от оперни и прочие класически представления! Например,, аз не знаех. Е, на опера няма да отида, но бих посетила някое представление на открито там.

# 442
Къде я видя тази псувня, интелектуално чудо? Или си въобразяваш? Шизофренийка? Циклофренийка? Признай... Simple Smile

# 443
Аргун,нали ти написа,че аниесе си има почитатели?
И понеже аз писах за неин пост,няма как да не се почувствам засегната.
Ако не е така,извинявам се.
Но мисля,че хумора ти беше точно насочен.

# 444
  • Варна
Не е ли редно темата да се заключи? Освен лични нападки към инакомислещите, друго не остана.

При това е интересно, чисто статистически да се отбележи, кой първи реагира и напада потребители, изразили мнение Simple Smile, а не събития.

# 445
        Thinking Да пази Господ , на такива представления някой възрастен да не се изпусне / газово/ , да не кихне , да не го ухапе комар или прочие . Че току видиш ли , разсеял публиката и някой господин не го изпрати в "горичката " за назидание от там да слуша  Rolling Eyes
 Авторката , търси си правата . Дори и да имаш вина , по - голямата вина е на служителя който ти е продал билетите . Негова е вината че те е допуснал до спектакъла с малки деца , казвам го с оглед на това , защото по - назад в темата разбрах че служителите там са и психолози и разбират много от деца  Whistling
Темата наистина е за ключ  Peace

# 446
Приятно ми е - Богиня!,
Това със  инакомислещите,понякога минава като номер.

На мен ми е интересно дали ще получи отговор авторката.

И тогава наяве ще се прочете и разбере какъв точно им е бил проблема.

И че не е имало нужда от обиди И в тази тема.

# 447
Тази опера 30 страници стана и няма край!

# 448
Аз пък днес, като обядвах, един куп деца крещяха и тичаха. Не можах да се насладя нито на салатата, нито на яденето.

# 449
Е, какъв ще е отговора ако въобще има такъв -някой се е оплакал ,че детето пречи и затова са ги помолили да напуснат.
Аз пък днес, като обядвах, един куп деца крещяха и тичаха. Не можах да се насладя нито на салатата, нито на яденето.
Да бе, супер пример.

Общи условия

Активация на акаунт