Farmville - 43

• 46 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Имам проблеми с публикациите Sad Давам му да се публикува, но не излиза никакъв прозорец.. Пробвах с друг браузър, не става.. а на другата ми ферма нямам проблеми Sad Някой да знае как да го оправя.. не мога да събера нещата за мисиите така Sad

# 616
  • София
Имам проблеми с публикациите Sad Давам му да се публикува, но не излиза никакъв прозорец.. Пробвах с друг браузър, не става.. а на другата ми ферма нямам проблеми Sad Някой да знае как да го оправя.. не мога да събера нещата за мисиите така Sad

и при мен е така от няколко дни, само се оправя от време на време и пак спира  newsm78

# 617
  • България, Русе
Някой ползвал ли е опцията More Neighbors = More Fun!? Имам няколко добавени приятели, които виждам в Add Neighbors като съществуващи прятели, но немога да им пратя подарък или на искам помощ защото там не ми ги показва. Също и като играя им ги няма иконките отдолу на прозореца.
Та аз ли нещо бъркам или... за какво са ми саседи, на които немога да пратя покана за помощ?

# 618
Някой скоро да е успявал да има връзка с чата на зунга? Да не би да са оставили само имейл като контакт

# 619
И при мен същото, не мога да ги посетя, да им пратя подарък или да помоля за помощ, мн тъпо

# 620

и при мен е така от няколко дни, само се оправя от време на време и пак спира  newsm78

Уффф... много е неприятно.. ако си изпусна мисиите заради това, ще се ядосам  Close

# 621
  • Бургас

Уффф... много е неприятно.. ако си изпусна мисиите заради това, ще се ядосам  Close

И при мен от време на време се получава така, но проблема си го решавам като помагам на тези, които са успели да публикуват, тъй като почти винаги, когато помогнеш на някой, получаваш същия материал като подарък. Peace

# 622
Здравейте, тъкмо си разчистих неактивните съседи и се оказа, че са пуснали разширението на острова с парички, но сега имам нужда от още 24 съседа за да го купя. Който има желание нека ме добави- mariana_ilieva1981@abv.bg
нуждая се от 5 бройки нови съседи за да си взема първото разширение на острова. Може ли помощ?
aleksm@abv.bg

Пратих ви покани
И на мен ми трябват още съседи, който иска да ми изпрати покана tarantula1974@abv.bg

# 623
  • На погрешната планета
Благодаря на всички отзовали се, разширих се най-после Grinning

# 624
От къде се взема коня на пета мисия за да го мастерирам първи левъл.

# 625
От къде се взема коня на пета мисия за да го мастерирам първи левъл.

Подарък е от третата мисия с конюшнята.

# 626
Привет от къде мога да си го дръпна "Чарли"... защото виждам че прави чудеса!!! newsm78

# 627
Здравейте,
да попитам някой от вас дали му се е случвало да не му отваря фермата изобщо. При мен е така от няколко дни, през всички браузъри. И не мога да го оправя... През Google Chrome ми изписва, че "има срив в следната приставка Shokwave flash", изтеглих я и инсталирах, но пак нищо не става.
Ще се радвам някой да помогне  Hug

# 628
Галя, пиши на съпорта. При мен имаше такъв проблем, писах им и го оправиха.

# 629
Благодаря много, ще пробвам и дано има резултат, че да фермерствам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт