Farmville - 43

• 46 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
На мен така ми се случва , когато съм на голям екран - не публикува на стената.

# 661
  • Бургас / Славейков
И аз имам нужда от още съседи.Павлина Евтимова p_kamenska@dir.bg

# 662
На малък, на голям, все не става. Последно успях да публикувам в събота. И от тогава- НЕ

# 663
И аз имам нужда от още съседи.Павлина Евтимова p_kamenska@dir.bg
 Профила ми е в подписа  . Само че утре ще пътувам и няма да ме има около месец  , за да пращам подаръци . Но на който му трябват съседи да праща покана .

# 664
  • SA
Значи, направих си аз втора ферма с цел от нея да си купувам разни дръвчета и животни с кеш и да ги изпращам към основната ми ферма. Обаче като вляз на пазара, не ми предлага опция "изпращане". Дали някакво ниво трябва да се достигне, или някаква друга причина има?

# 665
10-то ниво трябва да достигнеш и после позволява Simple Smile
Аз да питам, трябват ми още 4 horse saddles  от мисията с ябълките (последното ниво), а вече втори път не ми позволява да публикувам на стената, за да ми се помогне. Някой дали няма активен линк, за да си взема от неговата публикация, че не остана време, само 12 часа до края на мисията...  Praynig

Поправка: Писах на Zynga, компенсираха ме с бройките, даже и от другите мисии Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 18:54 от Галя K

# 666
Предстоят ни нови мисии и строеж наааа замък   Laughing                                                                     http://farmville-masters.blogspot.com/2011/10/unreleased-duckula … astle-quests.html

# 667
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Моля ви, дайте ми линк към тъпия съпорт на още по-тъпата Зинга. Една мисия не съм завършила като хората в най-новата ферма. Садя като идиот, обирам и садя втори път, за да си направя бройките и като вляза да обера втората реколта, ми е изчезнала отчетената бройка от предния път и ми дава нула. Бясна съм, защото това е във всяка една мисия, без изключение и после времето свършва, мисията приключва.
Снощи имах 75 обрани квадратчета cove crannberies, оставаха ми 15 за приключване на мисията, сега пак е отишло на 0.  Tired
Къде да се оплача?

# 668

И при мен същата работа, една мисия не довърших, на предната, дето подаръкът беше черна горила ми се случи пък друго - бях обрала фара, оставаха другите две неща, в последната вечер на мисията влизам да дообера реколтата /а фара беше обран от обед/ и виждам, че не ми е отчетен обрания фар!! Така и не взех тъпата маймуна  #Cussing out #Cussing out

# 669
  • На погрешната планета
Пуснаха ли ви новите мисии? Гледам, че на някои от съседите ми са ги пуснали вече, но при мен ги няма newsm78

# 670
  • София
Пуснаха ли ви новите мисии? Гледам, че на някои от съседите ми са ги пуснали вече, но при мен ги няма newsm78

Още не. А си бях засадила тиквите, че и узряха даже...ЗА първата мисия.

# 671
  • На погрешната планета
И аз така, ама още не съм ги обрала, ако не пуснат мисията докато си легна тогава ще ги бера Laughing

# 672
  • София
Вие розовата котка в сградата за домашни любимци ли я държите?Аз обрах сградата,но не ми отчете обиране на котката!
 Офф!Прочетох сега,че трябва да е извън сградата!

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 22:33 от hrissyts

# 673
  • София
Вие розовата котка в сградата за домашни любимци ли я държите?Аз обрах сградата,но не ми отчете обиране на котката!

къде пише, че трябва а е извън сградата?
че и при мен не я отчита като обрана в Pet - run - а

# 674
  • Бургас

къде пише, че трябва а е извън сградата?
че и при мен не я отчита като обрана в Pet - run - а

В описанието на мисията си го пише. Peace

Общи условия

Активация на акаунт