Farmville - 43

• 46 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, разбрах че много хора имат моят проблем с мисиите не мога да  искам помощ и не ми дава да публикувам на стената . Някой може ли да каже къде трябва да се пише за да оправят проблема.

# 676
  • София
Вие розовата котка в сградата за домашни любимци ли я държите?Аз обрах сградата,но не ми отчете обиране на котката!
 Офф!Прочетох сега,че трябва да е извън сградата!

къде пише, че трябва а е извън сградата?
че и при мен не я отчита като обрана в Pet - run - а

В описанието на мисията си го пише. Peace
Вчера сутринта не го пишеше в описанието на мисията,сега са го дописали!

# 677
Линк към Zynga Support-a:
http://support.zynga.com/CP_ContactUs?gameid=0&loc=en_US

И само да вметна, че по принцип като си обираш засятото с бушел, бройките вместо 75, се отчитат 150 и спокойно си минаваш мисията с едно садене  Peace

# 678
  • Бургас
Вие розовата котка в сградата за домашни любимци ли я държите?Аз обрах сградата,но не ми отчете обиране на котката!
 Офф!Прочетох сега,че трябва да е извън сградата!

къде пише, че трябва а е извън сградата?
че и при мен не я отчита като обрана в Pet - run - а

В описанието на мисията си го пише. Peace
Вчера сутринта не го пишеше в описанието на мисията,сега са го дописали!

Най-вероятно си права, защото вчера на мен ми се стори, че ми я отчете като изпълнена, след обиране на сградата, обаче след няколко часа, вече отметката беше размаркирана и аз реших, че не съм видяла правилно. Peace
Галя K, благодаря.  bouquet  Това с бушелите съвсем го бях забравила.

# 679
  • Кърджали
Ох, откъде да започна. Играта постоянно ми е извън сихрон или се рефрешва ей така от само себе си. Отделно ми изчезна кеша. Не мога да си вкарам в подходящите сгради  тая червена котка и синия бивол или квото и да е там. Не мога да публикувам искания за помощ за отделните неща от мисиите.Изобщо кво ли мога да правя.
Писах им на съпортта.Единия път от линк който аз намерих някак си, и сега от този който е пуснала Галя. Ще взема да си го запазя вече, или по - добре - да взема да затрия играта...

# 680
Ха, днес червения мачок изобщо вече не позволява да се слага в сградите  Twisted Evil Първата мисия я минах, ама сега иска 1 и 2 звезди  #Cussing out Ще се мотаме цяла седмица май  Crossing Arms

# 681
Благодаря Галя К сега ще пиша да видим дали ще го оправят.

# 682
Тая ферма вече започва да ме дрази....как да завърша мисиите си като вече 3 ден не мога да публикувам и да искам помощ от съседи?

# 683
Току-що си обрах Cove Cranberry-тата с бушел и не ми отчете 150 както си мислех (и както беше досега)  Shocked Shocked Shocked Направо съм бясна и... май нямат минаване тези мисии Crossing Arms

# 684
И само да вметна, че по принцип като си обираш засятото с бушел, бройките вместо 75, се отчитат 150 и спокойно си минаваш мисията с едно садене  Peace

Не разбрах какво имаш предвид  Embarassed Ще обясниш ли, моля  Praynig

# 685
Имах предвид, че когато обереш например 10 плота от реколтата без бушел, ти отчита 10 обирания. А с бушел удвоява на плот, вместо 10, отчита 20 обрани плота. Но... явно не важи вече, или поне не важи за тази мисия  Confused

# 686
Аз пък много се дразня, че в третата ферма като отварям деливърита ми дава стандартните материали, а не тези, дето ми трябват  #Cussing out
А това с двойното обиране го чувам за първи път

# 687
  • София
Аз не мога да взимам от стената - излиза съобщение за грешка. От Зинга прочетох да ползвам друг броузер - обаче при мен Мозилата нещо е бъгава и съвсем си късам нервите!

# 688
И за капак на всичките ми ядове сега дори не мога да си направя акаунт - иска ми телефон  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 689
Да ви се похваля писах им и в резултат на това олекнах с 12 долара книжни ,а за обирането с бушели и аз чувам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт