Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са значенията на цветовете на билетите в Асос?
Какво означава статусът „Неуспешна поръчка“ при поръчка в Асос?
Как мога да върна артикул, закупен от Asos?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са значенията на цветовете на билетите в Асос?
Цветовете на билетите в Асос представляват различни отстъпки и оферти. Зелените билети предоставят допълнително намаление, когато се въведе специален код при плащане за определен период от време. Червените билети също предлагат отстъпка, но трябва да се използват в рамките на определен срок. Други цветове на билетите могат да предложат различни предимства или намаления.
-
Какво означава статусът „Неуспешна поръчка“ при поръчка в Асос?
Статусът „Неуспешна поръчка“ при поръчка в Асос показва, че поръчката не е била обработена успешно. Възможните причини за неуспешната поръчка включват проблеми с плащането, изчерпана наличност на продукта или технически проблеми. За да получите повече информация относно конкретната причина за неуспешната поръчка, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Асос.
-
Как мога да върна артикул, закупен от Asos?
За да върнете артикул, закупен от Asos, трябва да изпратите продукта обратно в рамките на 28 дни от получаването му. Можете да използвате техния онлайн процес за връщане, като попълните формуляр за връщане и изпратите стоката обратно. След получаване и обработка на върнатата стока ще получите възстановяване на сумата.
-
Как да приложа промоционален код в Асос?
-
Как мога да се свържа с екипа за обслужване на клиенти на Asos?
Панталонките са умалени, според мен, наложи ми се да разпоря подгъва, защото иначе ми седяха много по крака.

Бях си взела точно този номер (сигурно тези са същия чифт, който върнах
), но ми бяха големи (а по принцип си нося 26) и поисках да ги заменят с 25. Страхотни са, аз ги взех за 20 паунда преди месец-два.