Пазаруване от www.asos.com - 13

• 32 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ами пробвай  Peace

# 691
  • София
Едната ми поръчка от вчера е с куриер, другата още не е шипната. Confused Обаче ние през седмицата сме на работа, как ще си взема поръчката?  Cry Cry Cry Ужас, хората се радват, като им идват с куриер нещата, аз напротив.
Дали има начин да сменя адреса и да го донесат на работа или да го взема от офиса на куриера? Praynig

# 692
Klemy, аз също не се радвам да ми я носят с куриер. Не знам, по какъв критерий решават, коя да е с куриер (другата ми, на по-висока стойност), пристигна по пощата.
Дори не очаквах в деня, след като е шипната, вече да е в къщи.

# 693
Ето две евтини неща на  Miss Sixty:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1067389
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1067533

Има ли някой, който да си е поръчал вчера палтото на Chilli Pepper и да му е изпратена вече поръчката. Мойта седи на In Process и почнах да се притеснявам.

# 694
NovaTema, аз също се надявам да намалят "Rocketdog"-а. Дай сигнал, ако стане  Rolling Eyes

# 695
  • София
Има ли някой, който да си е поръчал вчера палтото на Chilli Pepper и да му е изпратена вече поръчката. Мойта седи на In Process и почнах да се притеснявам.
аз имам поръчка от вчера - не е палтото на Chilli Pepper, но и моята още стои In Process  Peace

момичета, на мен днес ми дойде изгубената пратка от 28-ми май, проблемът е, че асос ми върнаха парите вече, не знам как се процедира в този случай - то е ясно, че в понеделник ще им пиша, но някой беше писал за същия проблем, ще съм благодарна за мнението му Peace

# 696
  • На брега
И ако някоя 10-ка не се хареса в него, нека ми се обади Praynig...

# 697
за пръв път откакто има тези талони /билети се опитвам да направя поръчка, със зелен съм, часът е наред, обаче не става... някой да има идея, защо?

# 698
# 699
  • ...край Дунава
за пръв път откакто има тези талони /билети се опитвам да направя поръчка, със зелен съм, часът е наред, обаче не става... някой да има идея, защо?

Кой час е наред?

# 700
нали зелените са от 21:00 до 23:00 бг време? да не би да са само за определен ден?

# 701
  • ...край Дунава
нали зелените са от 21:00 до 23:00 бг време? да не би да са само за определен ден?

О да, залените бяха в четвъртък Peace

# 702
благодаря за пояснението, ще се въздържа  Wink

# 703
Някой взимал ли е обувки с марката ALDO? Дали са хубави?

# 704
  • близо до морето
От палтото на Chilli Pepper имаше ли 6-ца? Много ми хареса!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт