Пазаруване от www.asos.com - 13

• 32 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, поръчах си дънки на М60 и се чудя дали съм уцелила, в смисъл, че поръчах 29 номер регуляр, а попринцип нося номера по френската 38-40?
Четох на едно място, че 29 номер на М60 отговарят на 40 по френската....
МОля кажете:))))))))))))))))

# 526
Имам едни на М60 №29, които са ми големи доста. Нося 36 от френската, предполагам, че след като носиш 40, ще са ти ок.

# 527
Момичета търся рокля за кума Simple Smile и ще съм ви много благодарна ако споделите интересни попадения  Hug. Роклята на  Арогант Кат е страшна ако нося ук 10 дали S ще ми е добре  newsm78

# 528
  • ...край Дунава
Хм, аз съм със зелен билет, но при мен кода не е активен...дали защото използвах червения? newsm78

# 529
Отзиви за тази рокля, дали може да се носи и като къса и като по-дълга newsm78. Цената е добра, а ми трябва рокля и се чудя.
http://www.asos.com/countryid/1/pgeproduct.aspx?iid=1563529

# 530
Отзиви за тази рокля, дали може да се носи и като къса и като по-дълга newsm78. Цената е добра, а ми трябва рокля и се чудя.
Ау, разкошна е! Благодаря за линка!   bouquet Ти кой номер ще поръчваш? Това 1  и 2 на какво отговаря?  newsm78

# 531
  • София
   Не знам да не ви объркам, но проверете пак, защото разгледах дългата подробно, но там където е набраното няма никакъв шев и според мен не се трансформира роклята, а е имало дълъг и къс вариант.  newsm78   bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 20:47 от katri

# 532
Ау, разкошна е! Благодаря за линка!   bouquet Ти кой номер ще поръчваш? Това 1  и 2 на какво отговаря?  newsm78
Според мен 2 е М.
Дано да е по-дългата, че реших да я поръчам, но ако има някой който е сигурен ще се радвам...

# 533
   Не знам да не ви объркам, но проверете пак, защото разгледах дългата подробно, но там където е набраното няма никакъв шев и според мен не се трансформира роклята, а е имало дълъг и къс вариант.  newsm78   bouquet

Така е!   bouquet А като нося 10, дали да поръчам 2 или 1?  newsm78

# 534
  • София
   Пак според мен е късата, защото на роклите с 2 варианта, които съм гледала за късата пише само цвета, а за дългата си пише, че е цвета и дълга.

# 535
  • Sofia
Хм, аз съм със зелен билет, но при мен кода не е активен...дали защото използвах червения? newsm78

От 9 до 11 наше време  Peace

# 536
  • Пловдив
   Пак според мен е късата, защото на роклите с 2 варианта, които съм гледала за късата пише само цвета, а за дългата си пише, че е цвета и дълга.

А дали може да се носи като туника, как мислите? newsm78

# 537
  • In The Middle Of Nowhere

Според мен по принцип не пречи, но пак според мен този модел не ми е подходящ за туника/особено черната, която е налична/  Rolling Eyes

# 538
  • Пловдив

Според мен по принцип не пречи, но пак според мен този модел не ми е подходящ за туника/особено черната, която е налична/  Rolling Eyes

Аз имам в кошницата в цвят каки. Много се надявам, че ще е подходяща за туника, въпреки, че и на мен не ми се струва Confused - прекалено тясна изглежда за туника сякаш. Thinking

# 539
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1067473
Отзиви и за тази, помня, че я поръчвахте, но не помня отзивите Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт