Отговори
# 345
Кате,сега като се замисля по въпроса ти,ние също го минахме този период.Както каза Ади-мина от само себе си  Peace.
Примаверка,Вики е бонбон!Да ти е жив и здрав рожденика!

# 346
Добро утро!!!

primavera85 честито на мъж ти! Много да те глези, всяко твое желание от очите ти да чете Wink
Лори егати бабата #Crazy #2gunfire
Мила то колкото чичовци и вуйчовци да беше срешнала, кой нямаше да ви налети Hug Heart Eyes

И ние бяхме така с дърпането и реването, ще чакам и аз коментар Hug
Отиваме на ваксини, стискайте ни палци Sad

# 347
  • Русе/Germany
Привет bowuu
Честит рожден ден на Янчето. Бъди много здрава и много горда жена и майка  

Честит рожденник на Примавера. Много да ви обича и да се грижи за вас.  

Девойки моето момче не е акало от 4 дни Sad и много го мъчи май. Много по-неспокоен е от обикновенно и само хленцоти. Да го чакам ли още или да му дам нещо newsm78 каране на колело и масаж на коремчето не помагат Naughty
Хайде бягам че се чува само м-м-м-м-и-и-и-х-х-х и т.н smile3514
Честити месечинки на днешните бебоци Hug

# 348
Добър деееен!  Hug
Влизам да почерпя за 4-тата месечинка на Ивайло! Той мен вече ме почерпи с торта собствено производство! Едва му смогнах с кърпички и памперси! Добре се почерпихме и увъртяхме!  hahaha
Честит рожден ден на мъжО на primavera85 ! Да и е жив и здрав, много да я обича и слуша!
Честит празник и на Янчето!

И ние днес сме на ваксина! Дано и тази мине така леко!

# 349
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНЧЕТО! ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА! / поправих се Embarassed/

ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА ПРИМАВЕРА! МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗКА И ОБИЧА!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ИВАЙЛО НА СОФТ! ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ЗАСМЕНИ!  bouquet

Моето момче не се класира, с малко. Явно не му било писано. Здраве да е Cry

Яребичка да си изкара супер на морето! Hug

Тиери, хубаво инфо за хомеопатичните! HugНе се бях сетила така да си ги разтворя.. Heart Eyes Твоят доктор е от хардлайнерите. И аз имах един такъв..

Прохладен ден и много добро настроение! Hug

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 11:39 от happy-mamma

# 350
Цитат
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНЧЕТО!
Имен ден!

Ние изчезваме

# 351
  • Русе/Germany
Е застарихме я Янчето Mr. Green
Оставям си пожеланието за РД-то и тук Янче честит имен ден. Носи си с гордост името  bouquet

# 352
  • София
Успях да разгледам снимчиците от срещите. Много сте готини, момичета Simple Smile)))
Навънка стана адска жега и сега ще се криеме на хладничко вкъщи.

# 353
Зелда  Heart Eyes ама да  не им налетя аз само, чее.... не си го давам аз току тъй на мама гардженцето малко . А ти хич недей да викаш , че нямало какво да те гледаме , щото видяхме  каква си ни сладурка  Hug

Честит имен ден на Янчето   bouquet

Честит рожденник на primavera ! Много да те обича и да те слуша

Честита месечинка на Ивайло на Софт  и на всички останали празнуващи

И аз ще чакам отговора на ЛЛЛ ,че от време на време и ние го правим тоя номер - колебая се между жегата и това, че намалява дебита

Ааа и Яребичка топни се и за нас по един път  Hug

# 354
Привет сладурки и сладурковци  wavey
Много празнуващи днес  Heart Eyes
Честит Имен Ден на Янчето bouquet Пожелавам много здраве на нея и цялото и семейство  Hug
Да е жив и здрав мъжа на Примавера и много да слуша нея и малката бонбонка Вики bouquet
Да са ни здравички и засмяна месечинковците Heart Eyes
 Hug Hug Hug Гуш на всички с повод и на тези без повод, разбира се Heart Eyes

Тихери благодаря за инфото относно хомеопатията  Hug Аз питах за Дентокинда http://apteka.framar.bg/30010137/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE% … 0%D0%B1%D0%BB-150  Naughty
Четох добри отзиви за хапченцата, но знам, че е най-добре да бъде назначено индивидуално лекарство за конкретното детенце, но за съжаление в моето "село" няма добри специалисти хомеопати и за това ще пробвам с тях  Naughty Не са на зрънца, както боаронските, а са хапчета, които не могат да се разтворят напълно с вода, а си стоят на прах. Вчера ги давах с лъжичка, стрити с малко преварена вода, дано не бъркам  Thinking Дано да имат ефект, че вечер е много мъчно с тези пусти зъби  Sad Долния венец му е побелял там където са кучешките зъбки и от двете страни... да избиват бързо, че и на мен ми се реве вече  Cry

Друго-друго... какво още щях да пиша...
ААААААААА Мим пожелавам ви днес едно страхотно и запомнящо се с хубави емоции кръщене  bouquet Ще чакаме снимки  Hug
Хепи съжалявам за баткото  Sad може пък да е за добро  Naughty Дано другия път има по-голям късмет момчето и да го приемат там, където иска най-много  Hug

# 355
Приветско   newsm51

Бахти жегата настана, не е истина просто  sweating

Честити месечинки на месечинковците днес!!!  smile3501
Честит имен ден на Янчето!!!   smile3525

Снощи като търсих снимката на баткото, ми стана толкова мило като му разглеждах бебешорските снимки....като се присетих какъв мишок беше и той, а сега какъв е вагабонтин.....
Ако на някой му се гледа :  
http://mimcho.snimka.bg/children/mal4o.309978.8981770
ник: mimcho, парола: catalog. После ще ги махна.

Исках да ви питам, понеже тотално съм забравила как беше, кашите и те ли се даваха постепенно или направо си правиш  дозата и даваш? Не помня, но нещо ми се върти, че директно даваша защото не са алергени  newsm78

Дентокинда с баткото беше пари на вятъра. Помагаше самно гел Дентинокс.

Да ви питам на вас промени ли ви се кожата на лицето след раждането? И предлагам тва да е тема за обсъждане днес, гледам, че ще сме си в къущи на тая жега. Та промени ли се, как, каква козметика ползвате, и как избирате козметиката?

Някой пазарува ли от сайтовете за колективно пазаруване? Тея с ваучерите?

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 13:09 от maria_m

# 356
Мария,баткото и той е чаровник от малък  Hug
За кожата-има периоди,в които съм като в пубертета  ooooh!.Като изключим това си е същата.

# 357
Хепи не знам дали е успокоение, но аз лично видях как момичетата от специалния клас изкараха университета в Германия с не по-малко трудности от другите българи. Само дето като дойдоха се сблъскаха с голяма дискриминация от другите българи, щото автоматично им се лепна етикет „надувките от специалния клас“ Rolling Eyes
Кожата-май се промени newsm78 Ама може да е от слънцето и жегите Confused Козметика-същата като преди плюс 50ти фактор Grinning

# 358
Здравейте дружина Simple Smile
Най-после и аз да направя едно супер вкусно пюре предизвикващо крясъци от щастие. Дори не пожела изобщо да близне мляко след него.
Честит имен ден на Янчето
Честит рожденик на Примавера
Честити други поводи, да не изпусна някой.
Чувствайте се почерпени и от мен. Днес правим 5 години брачен живот.

# 359
  • Sofia
Ехааа, днес има страшно много празнуващи по какви ли не поводи Simple Smile

Понеже съм хитра и разсеяна, а не искам да пропусна никой  Embarassed:
Честито на всички! Пожелавам здраве, страшно много щастие, сладки и послушни дечица!!!  Hug

Кожата ми си е същата като преди, като изключим факта, че по принцип имам лунички, а сега положението е страшно. Та и при мен разликата в козметиката е по-високият фактор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт