Отговори
# 375
Ориза замества ядене. Давай смело. Тъкмо си мислех дали и ориз можем да даваме от сега? Той нямаше ли глутени, млутени и тем подобни производни?
Може просто да не долюбва картоф Ванко сладуранко. Големия ми не пипа ориз.

# 376
Ориза замества ядене. Давай смело. Тъкмо си мислех дали и ориз можем да даваме от сега? Той нямаше ли глутени, млутени и тем подобни производни?
Може просто да не долюбва картоф Ванко сладуранко. Големия ми не пипа ориз.

bouquet Казаха ми, че смело може да се дава след петия месец , а дано така станат работите  Laughing

Моя змей спи от 14 часа...трябваше в 15 да яде...нещо ми е съмнителен

# 377
Честито на двете Янчета, да са здрави и засмени майчета   bouquet
Примаверке, да ти е жив и здрав мъжа много да те обича.
Софт, да ви е жив и здрав Ивчо и много да го слушате Heart Eyes
Булче, честита ви годишнина. Петата я дават дървена, пък аз ви пожелавам никога да не "хапвате дръвцето" и да си се обичате и уважавате   bouquet

Пловдивчанки, ма много сте сладки. Лъчезарни майки = лъчезарни бебчета  Heart Eyes
  А защо не виждам снимки на Ади и Лори, да не са качени във фейса  newsm78

Диването се събуди, а  исках да панирам чушки ooooh!. А има ли пюрета с чушки в тоя ред на мисли  newsm78
  Бре, голяма жега е налегнала и няма кой да пише. Аз метнах чушките във фурната и сега ще спамя  Mr. Green.
  Мария, баткото явно от малък си е сладурче. Пу-пу
Кожа - по-суха ми е и ми излизат лишеи ooooh! . Лицето ми много почерня през бремеността и сега се бели непрекъснато. Ползвам хидратиращия крем на Авент, нали уж термална вода , пък и слънцезащитен фактор има (20), доволна съмм, стига да се мажа редовно.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 16:28 от Ad-i

# 378
понеже стигнах до крясъците от щастие на Крис за пюрето на майка му и аз да кажа.
И ние имахме крясъци от щастие-ядохме банан на гербер  bowuu страхотно, мега, хипер му хареса на Бобо  Heart Eyes

отивам да ви дочитам-...май слънчасах вече днес  Tired

# 379
Лори, кога започна плодовите? Между храненията ли ги даваш или за следобедното хранене?

# 380
Да си кажа и аз за кожата. Винаги съм си мислела, че съм с комбинирана към мазно, нтя била суха  newsm78  Тва след тест с една машинка. И много дехидратирана. След като родих Любо, толкова ми се доизсуши, че се белеше чак. После се пооправи малко. Сега пак ми е много дехидратирана (състоянието на кожата е различно от типа кожа). И под очите ми се появиха петна и ако не сложа някакъв коректор, все едно съм изкарала едноседмичен маратон по кръчмите  ooooh!  . За мое щастие (или не толкова  newsm78) имам възможността да работя в тази сфера и да ползвам добра козметика, която в друг случай не бих могла да си позволя. Заредила съм се със серуми и кремове за цялото майчинство. Ама да си призная съм немарлива - слагам от дъжд на вятър (тва ако ме чуе шефката  bambam ). Иначе като марки ползвам Е. Лаудер и някои неща на Клиник. Декоративна - в магазина се донаучих да се гримирам цялостно - като почнеш от коректор, фдт и т.н.  Обичам да се гримирам, харесвам се гримирана, но да си призная извън работата броени пъти съм излизала гримирана (или маскирана както казва мъж ми) по този начин.
Офффф, аз като стане дума за козметика и парфюми се забравям. Айде стига, че едва ли някой ще му се четат моите километрични ряазсъждения по темата.

Моля, някой да ми отговори за кашите  Praynig smile3525

Булче, плодовите ако си решила да почваш - между сутрешното и обедното или преди вечерното  Peace

# 381
Булче, честита Ви годишнина, много да се обичате с мъжО...поне 200*5 години  Hug
Честит Имен Ден на Янчето   bouquet

за храненето-ами ние нямаме отказ, освен картофа на ХИПП, имаше и картоф с тиквичка, но го предложих отново след два дни и си го хапна.
зеленчуци съм въвела-картоф, тиква, тиквичка, морков, пащърнак, спанак, броколка, ОРИЗ -във пюретата. Оризът не съдържа глутен, както и Елда и нещо си друго  Blush
плодове-ябълка, грозде и  банан от днес.
Първо предлагам мляко на обедното, но вече той сам отказва и след 20-30мл иска пюрето   chef Така, че сме го заместили обедното. Плодовото го давам между храненията към 4.30 по 100мл  Embarassed мнооого му се ослажда или както е днес пооспал се и пропуснал, отново давам мляко и си дояжда с плодово пюре-отново си глътна 90мл  Sick и отваряше за още устата-зачудих се дали пък не изтича от някъде  hahaha
И аз щях да кажа за консистенцията-Бобо не го иска от бурканчето, както е. Минавам го с пасатора и след това добавям около 40мл мляко-точно, като каша става или малко по-гъсто.
Марулче с глас се смях на поста ти  Mr. Green Joy  Hug
СИЛНО СТИСНАТИ 8 ПАЛЧЕТА ОТ НАС С БОБО ЗА БОБЪРА  HugИмаше и друго, ама като се сетя  Hug
за кашите идея нямам-май Тихери захранваше с каша и даваше постепенно  newsm78
аз ще му дам повечко, нали сме въвели ориза вече  newsm78 адапте си пие  Laughing

# 382
Броколи може ли да даваме?  newsm78
Аз вчера с простата си глава съм взела някакво ябълка, банан и сухар!, та ще поизчака да го яде, нищо че пише 4 месеца. Взех и спанак, картоф и сметана и след известно размишление реших, че и то ще почака.
На Ганчев видях, че даже мусаката е 4 +!!!  Shocked

Лолитке, дойдоха ли дрешкорляците?

# 383
 Crossing Arms пък аз си мислих, че ми четеш постовете  Hug-броколи, ако е имал колики Бобо след 7ми месец дават мамите, защото са газообразуващи.  Ние нямахе колики и си му давам , но пак го боли корема по 20 минути-питайте Ади   hahaha как й затворих телефона  Joy Иначе много му харесват на бобчето.

# 384
Аз чета, но просто много забравям!  Hug
Като чета темата, намислям си за какво да пиша и докато започна вече всичко ми е изскочило от главата!  Whistling

# 385

Булче, плодовите ако си решила да почваш - между сутрешното и обедното или преди вечерното  Peace
Що?  newsm78  Аз плодовите и с баткото и сега ги давам на следобедното в 15ч... Като десерт.
За кашите не мога да помогна.Не давах с баткото и сега сигурно ще ги пропусна.
Пчеличке имате и нашите стиснати палчета  Hug

# 386
Ади, ми нали се дават между храненията, като десерт.

Амидалка, не мога да пращам ЛС нещо, за тва нещо против тук да сложа 2-те снимки?

# 387
Ми аз пак ги давам като десерт,ама не между храненията, за да не му разваля следващото ядене. Давам първо да суче малко, после давам пюре..  Thinking И с баткото така процедирах....

# 388
Ми аз пак ги давам като десерт,ама не между храненията, за да не му разваля следващото ядене. Давам първо да суче малко, после давам пюре..  Thinking И с баткото така процедирах....

Ми аз с баткото ако трябваше да яде в 14ч., пюре или сок му давах към 12ч. половината и към 16-17ч. другото, ако храненето е в 19ч.  Малеее, как само го обясних. Сигурно само аз ще си се разбера... hahaha  Аз за сега ще се въздържа от плодови и сокове.

# 389
  • Mostly in my mind

Лолитке, дойдоха ли дрешкорляците?

тц  Mr. Green днес получих мейл, че е изпратен. надявам се , че до края на другата седмица ще дойдат.

оохх, голяма КАША ми е това ЗАХРАНВАНЕ  ooooh! смятам след като навърши 5 месеца да почвам с зеленчуково пюре. и примерно ще я почна с картофено, после например след колко време мога да й дам морковено примерно? ами плодовите и тях за десерт кога да ги вкарам. омотвация пълна. трябва д си направя някаква схема на действие.
ей сега докато гледах за захранването тука статии и пише, че кашата е след 7 месец , а пък жълтък даже след годинка  newsm78

честито на всички днес, които имат повод   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт