Казаха ми, че смело може да се дава след петия месец , а дано така станат работите 

. А има ли пюрета с чушки в тоя ред на мисли 
. Лицето ми много почерня през бремеността и сега се бели непрекъснато. Ползвам хидратиращия крем на Авент, нали уж термална вода , пък и слънцезащитен фактор има (20), доволна съмм, стига да се мажа редовно.
Тва след тест с една машинка. И много дехидратирана. След като родих Любо, толкова ми се доизсуши, че се белеше чак. После се пооправи малко. Сега пак ми е много дехидратирана (състоянието на кожата е различно от типа кожа). И под очите ми се появиха петна и ако не сложа някакъв коректор, все едно съм изкарала едноседмичен маратон по кръчмите
. За мое щастие (или не толкова
) имам възможността да работя в тази сфера и да ползвам добра козметика, която в друг случай не бих могла да си позволя. Заредила съм се със серуми и кремове за цялото майчинство. Ама да си призная съм немарлива - слагам от дъжд на вятър (тва ако ме чуе шефката
). Иначе като марки ползвам Е. Лаудер и някои неща на Клиник. Декоративна - в магазина се донаучих да се гримирам цялостно - като почнеш от коректор, фдт и т.н. Обичам да се гримирам, харесвам се гримирана, но да си призная извън работата броени пъти съм излизала гримирана (или маскирана както казва мъж ми) по този начин.

Така, че сме го заместили обедното. Плодовото го давам между храненията към 4.30 по 100мл
и отваряше за още устата-зачудих се дали пък не изтича от някъде 

адапте си пие 

Аз плодовите и с баткото и сега ги давам на следобедното в 15ч... Като десерт.
И с баткото така процедирах....
Аз за сега ще се въздържа от плодови и сокове.
смятам след като навърши 5 месеца да почвам с зеленчуково пюре. и примерно ще я почна с картофено, после например след колко време мога да й дам морковено примерно? ами плодовите и тях за десерт кога да ги вкарам. омотвация пълна. трябва д си направя някаква схема на действие.
Препоръчани теми