Отговори
# 495
Хайде, и аз дадох глас за участниците. Успех!
Ама наградите не са лоши, и аз имам огромно желание да направя фотосесия на малкия, а Надя Джамбазова е добър фотограф. Направо се замислям другия месец дали да не се включа Thinking

nadejdata голям малък мъж е моят Валентин  Laughing

# 496
Добро утро,
Ето по едно кафе и закусчица:

Софи, радвам се че всичко е наред Hug
Дадох гласа си за всички сладурчета  love001

# 497
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро!
Честити месечинки на Ванката и на Борянка

Купихме си шезлон от Хиполенд. Не го намирам никъде в интернет. На беболино. На промоция беше за 50 лв. ама сега и те ми се виждат много. Ама си стои вътре де. Играчките са много зле и аз му слагам от активната гимнастика.

За другия месец си харесах дървено столче за хранене Hug

Ох мъжо вчера беше дневна, а още спи Crossing Arms май ще излизаме самички с Мони-бонбони.

# 498
Добро утро!
Евридика,страхотна закуска мммммм smile3521

Искам да благодаря на всички за прекрасните пожелания към каката!Да ви се връща 100-кратно!Благодаря и на писалите във ФБ!
Ето я рожденичката:

# 499
Добро утро!
Леелеее, Стани, потекоха ми лиги от тортичката за рожденичката! Да ви е жива и здрава!
Тук е супер ветровито и днес..Искам да разходка, ама няма...
И аз гласувах вече и се надявам да спечелят нашите сладурковци!
Кога станаха бебоците на 5 месеца  Shocked Супер бързо минава времето  Confused Да са живи и здрави!
Целувки и до после!

# 500

Леелеее, Стани, потекоха ми лиги от тортичката за рожденичката! Да ви е жива и здрава!

Благодаря!Може да е малко грозничка на вид,но на вкус е страхотна (с течен шоколад).
Връщам се да чета пропуснатото! smile3529

# 501
Май успях да гласувам за сладурите ни newsm78,мамите да кажат Embarassed
Много Благодаря  на Мерудийката Laughing Hug,мисля че съм успяла, защото си виждам коментара че  даже и "харесва ми" натиснах Party
Успех на всички  Hug
Стани кукличките са страхотни Heart Eyes,много да те радват и каката да е безкрайно щастлива и здравичка  bouquet
Миленка много ти Благодаря за хубвата тортелинка която си ни сложила Blush
Отивам да обръщам Борянка,че не може от корем на гръб и  ooooh!

# 502
Наде, успяла си  Heart Eyes

Аз цяла сутрин от 6.30 до 8 обръщах... Tired Mr. Green

# 503
Леле Стани каква готина торта  Heart Eyes Да са ти живи и здрави и двете слънчица  Hug
Да са ни здравички и най-страхотните месечинковци днес   bouquet
Наде хапва ли вече по-добре малката бузанка?
Честит шезлонг на Мими и дано сладкия Мони си се приспивама сам в него  Heart Eyes
Браво на нашите бонбончета-финалисти  smile3501 Гласувах за всички и им пожелавам успех  Peace

Тук днес е ужасно студено... Бррррр ... дано се постопли следобяд да се разходим за малко.
Цунки   love001

# 504
добро утро, завиждам ви благородно за разходките...нас ще ни отвее  Cry

Честити ни месечинковци, да са ни много здравички  Hug
Стани, прекрасни са ти дечицата   bouquet
Бендж   bouquet Hug
аз вече се успокоих, че доскоро ми беше едно постоянно притеснено заради гърчовете...но от както се храним и след 10 дни започваме спирането на фенобарбитала и като гледам бобчето-започнах да си правя едни хубави планове  Party Та решихме да му правим фотосесия с милото и започнах да се оглеждам  Heart Eyes Все пак ще си му остане спомен-пък аз си мислих, за една огромна сума пари, а то не било скъпо  Rolling Eyes

хайде цунки от нас, отиваме да метнем едно пюре с Бобо   chef

# 505
Дейзи, не питай за ядене ooooh!, вчера и оня ден яде,ама днес пак се чуди, а по преди 2 дена едвам 500 мл мляко Crossing Arms, и аз вече се чудя newsm78
Не винаги връща мляко след ядене, сега на обяд например изяде 80 мл мляко (оригна) и 60 зеленчуково пюре и повърна малко мляко Thinking, е как става тая работа като първо млякото яде,а след това другото а върна първото ooooh!
Днес не смогнахме със сутрешната разходка от много работа и готвене Crossing Arms
Отивам да се гътна до месечинката smile3507

# 506
  • София
Честито на месечковците и от мен, честито и на красавицата на Стани 87! Да са ни живи и здрави прекрасните дечковци  Hug
Аз нямам какво да пиша, че тив дни мързел ме е налегнал.
Чао за сега  Hug

# 507
Ох, милата душичка, Борянка! Наде, мислила ли си да пробвате и кисело мляко, може повече да ѝ хареса от тез адаптирани млека  newsm78 или пък ви е забранено от медицинска гледна точка  newsm78 Аз за вкъщи съм купила Аптамил за всеки случай ако се наложи да дам, и веднъж го пробвах  ooooh! овтратттт, незнам как ги пият децата  ooooh!

# 508
Здравейте момичета, малко зачезнах че тези дни се занимавах със зъбаци само...на моя синковец долния венец се е надул и той е хипер крив...много го боли милия....а пък на мама му един мъдрец се обажда...
обаче имам друга мъка...нещо не искаме да акаме Sad преди беше супер редовен, акаше си по сума пъти, а сега от две-три седмици се е запекъл...по съвет на педиатърката давам един сирон лактолоза, дозата за бебета е 5 мл, вчера даже два пъти дадох и ето вече 3 ден не ака...всеки ден го давам, преди поне с него през ден ходеше...сега и тоя сироп не помага...
още не сам го захранвала...само на кърма е...но нещо напоследък почва много да се дърпа и реве и след сума мъки и рев до сълзи накрая захапва...вече се чудя дали да не почна да му давам сокчета, пюрета...аз по принцип исках да изчакам поне до 5 месец, и двете лекарки на които ходим не ме натискат да захранвам...ама вече сам отчаяна...педиатърката каза да почна с пюре от ябълка и после сокчета, че да не засилим коликите, че още май ги имаме...ама пък аз знам че се почва със сокчета първо...също каза да меша 70 грама пюре със 70 грама кърма, а пък вие давате гледам цял буркан пюре направо
 какво ще кажете...вие как почнахте?
помагайте  Praynig

# 509
elllii, дали му стига храната? Аз започнах с картофено пюре. Лъжичка, две, пет, половинка, цяло малко бурканче. После прибавих малко тиква към картофа, после повече и така нататък. Сокове ще давам доста по-късно. Много дразнят стомаха според мен.

Общи условия

Активация на акаунт