Отговори
# 615
Здравейте от нас!
Говорих със счетито и нещо ме ядоса отговора и по моя въпрос с фирмата и съм .Нещо не разбрах аз ли бавно схващам или тя трябва да се образова,че направо ми идва да  newsm77.
Иначе тази сутрин с госпожиците спахме до 8.30 ч,което мнооогоо рядко се случва. Whistling
Възползвах се сега докато спят да ,,  prostor, wash, hang и сега ще пийна от фрапето  на Деси.

# 616
Здравейте, отдавна не съм писала, все не остава време, ако това е оправдание де...
Организирам среща в София, тъй като пропуснах миналата - 05.07.2011 (сряда), 14.00 ч. на централния вход на Южния парк. Публикувала съм събитието във Фейсбук, но тъй като там не фигурираме всички, да кажа и тук...
Много ще се радвам да се съберем повече бебоци! Ако прецените, може да сменим датата или мястото...
Целувки от нас с Ема, ще ви очакваме  Hug

# 617
И аз днес се заредих с пюренца...Взех едно на картоф и морков на Бебевита, на Сънвал- пъщарнак, и още 1-2 зеленчукови на Ганчев. Мисля тия дни да ги почна зеленчуковите. Аз пък обратно на всички,започнах с плодовите...С баткото нямах никакъв проблем след това, ядеше всичко,при това тогава взимах само на Ганчев. И искам да ви кажа,че определено са почнали да ги правят по-хубави пюретата. Аз смятам, че поне за детските храни, имаме контрол и затова не се притеснявам да заложа на БГ пюрета.  Peace
Гатофилия, дано се оправя нослето вече...  Hug
Всички болнички да оздравявате....

# 618
Юле,аз от сега казвам,че Южния ми е супер далече,а и през седмицата ми е почти невъзможно!
Ако обаче искате втори вариант да предложа за Борисовата градина-2 през почивните дни съм там този път. Wink
Ади, и аз започнах първо с плодовите  Peace

# 619
Никой ли още не е давал от тези сокове http://www.hipp.bg/?id=6&a=7  newsm78 моя синковец обожава комбинацията морков+ябълка  

не ми се отваря линка, но аз давам сокчета на Хип - морков, ябълка и микс от двете. Много и се ослаждат, ама съм стисната и повече от 50-60мл на ден не давам Mr. Green

Някоя мама ако има впечатления от Елените,нека сподели.

Личните ми впечатления са от преди сто години, като бях дете, но сега оглеждах няколко хотела, по настояване на сестра ми да ходим там с бебоците, само че коментарите, които прочетох в tripadvisor тукhttp://www.tripadvisor.com/Hotels-g635767-Elenite_Burgas_Province-Hotels.html нещо хич не ме окуражиха, та се отказах.

# 620
  • София
Момичета, не съм ви изчела, ама се разписвам, после ще се връщам назад... Позагубих се, но то е, защото почти всеки ден ходя при нашите - те живеят в къща с градина и беболина се чувства много добре, пък аз използвам, че има кой да ме поглези  Joy. Миналата седмица бяхме на консултация и ваксини - 6400 сме и 64 см. С докторката се разбрахме след две-три седмици да започнем захранване и сега съм в голяма чуденка  newsm78. Според педиатърката трябва да почна със сокчета и после плодови пюрета - ще се получи по старата схема, ама изместена с няколко месеца във времето  Joy. Дали ще я послушам, обаче, още не съм решила...

# 621
Дейзи, ако говориш за биберон 1-2-3 с цепката тук, всъщност има всичко и тези прословути пюрета дето ми казвате всички, че не ги знаете bioland, естествено без Мими

http://www.papa-bebe.com/

Деси, що питаш мен  Joy ти си от Стара Загора...Единственото място на което съм ходила са Старозагорските бани   bowuu
иии как отслабна 20 кила  Thinking много си хубавка  Hug
ние хапнахме круша-ами хареса ни  Mr. Green  говоря умишлено в множествено чесло  Mr. Green

Ели   Hug

# 622
Момичета, благодаря за подкрепата. Не че не мога да си го извоювам по зяконов ред, но ме е яд, че хората са толкова дребнави и злобни. Цялата работа е дане би някой съсед от етажа да се качи в асансьора. Голяма простотия. Иначе да, мога да взема една количка за колко беше лева, но не е там работата. Има асансьор, просто трябва да се пусне, при това за моя смвтка... Но както и да е, спирам да ви занимавам с моите проблеми.

За пюретата нищо не мога да кажа, все още отлагам захранването.

Снежи, кофти, че ще си половин година без мъж. Сигурна съм, че си заслужава. И нали знаеш, всяко зло за добро. Hug

Юлето, аз съм навита за южния парк. Записвам си. Там ми е много удобно! Hug

ооох, имаше и други неща, ама днес съм толкова отвеяна...
Цунки!
Днес ще си стоим в къщи. Sick  

Елена, хубаво че се включи! Hug

# 623
Здравейте мамии   bouquet
 И ние днес не излизахме ,че вятъра щеше ни издуха .......
Количката и аз я държа в багажника на колата , имаме асансьор ,но стълбите до там са доста стръмнички. Беба я разнасям с кошчето и направо без ръце оставам ама няма как.
Климатик пускам в колата , а в нас пускам преди да излезем!
За пюренцата аз взимам на Хип и Бебевита и сме яли всички които са от 4 месеца включително и със "сметаната"  Лори беше постнала полезно инфо  Peace
Каша сега Вики яде елда с круша на Хумана и много я харесва .Преди това взех на Хип ееееее много трудно се разтваря стават едни буци , какво ли не пробвах и не става!
За доматите педито каза , след 8-мия месец защото съдържали хистамини  newsm78
Щях да пиша още нещо ама забравих Rolling Eyes То така е като не се разписвам често  Embarassed

# 624
Бързичко от нас Hug

Пишете и нас в отбора на будещите се. Буди се с рев през час, приспиваме се с биберон или на цица, спи малко и пак наново Tired А докато спим, аз сънувам кошмари, то по-добре да не спя SadНе знам какво е това-3ти ден вече.
И съм без мъж, помощ друга няма, а на всичкото отгоре май ще съм без мъж целия юли Cry Но да не мрънкам.
Болничките да оздравяват!!!!И аз изтръпнах за Ники, дано повече не се повтаря Praynig
По темите май не мога да се включа...климатик нямаме, но ако имахме щях да пускам. За пюретата само ви чета и попивам всичко Hug Много ви благодаря на всички, които споделят опита си  bouquet Количка в колата е супер идея!!!!На Take That имах цяла стая с плакти, включително и един в човешки ръст на вратата bowuu После на 13 махнах плакатите и станах гръндж Whistling hahaha
А някой чувал ли е за купешко пюре с авокадо? Аз съм фен, искам да му давам  chef
Целувки от нас

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 17:14 от Zelda S

# 625
Лори става въпрос за тези биберони с мрежичка, в които се слагат плодове и се смучат от беб "натуре"

или такова

Съжалявам, че вече 100 пъти пиша за тези прословути биберони, но ми са голям мерак и сестра ми е обикаляла в Стара Загора да търси - май в Хиполенд е била и в някакъв Чиполински магазин в МОЛа, но ударила на камък  Shocked Вече досадих съвсем  ooooh!

# 626
момичета, влизам само да се оплача - пак съм  с мастит  #Cussing out имам висока температура и едва кретам
моля  за палчета скоро да съм ок  Praynig

# 627
Бобчо, палчета! Дано бързо се оправиш!
Много ти е сладък аватара! Hug

Дейзи, защо не си ги поръчаш от интернет магазин. Hug ще пристигнат за два- три дни.
http://www.novobebe.com/biberon_za_plodove_bebePHARM-bg-1514.html

# 628
аааа за това ли е този биберон-ти  не за първи път го публикуваш, но миналия път не разбрах за какво става дума  Embarassed
Сестричката да провери в  па-па, ние ще ходим чак след 10дни, но ако имам път на там ще проверя  Hug

Кремена-мама от сърце се посмях
щях да питам и друго, но довечера...Бобо го боли страшно корема от крушата и вече час пищи  Confused

# 629
  • Полски Тръмбеш
 Praynig Бобчо, бързо да се оправя мастита  Hug  Praynig
излязохме за бързо да си приберем баткото и да го запишем за предучилищна  Wink но ни издуха вятъра  #Silly
Стани от къде ги намираш тия нови емотикони  newsm78 искам и аз  Crossing Arms

за доматите   #Splat нашата педи ми каза, че мога да й давам, но без семките и люспата, същото важи и за чушката  Peace
хиляда доктори- хиляда съвети  #Crazy
аре до после, че децата сами се гледат, а аз решавам кръстословица  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт