ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, от доста време не се бях появявала тук, но ето ме отново. Януари месец правих една инсеминация на естествен цикъл. След това не знам защо чаках няколко месеца, по -скоро се надявах да забременея по ествествен начин, но....
Този месец направих пак инсеминация със стимулация с клостилбегит, но за съжаление фоликула така и не се спука..../цикъла преди инсеминацията също имах задържан фуликул/
Сега не знам какво да правя. Утре ще говоря с докторката и евентуално след два дни пак започвам със стимулация за инсеминация.
Желая на всички успех Simple Smile

# 376
  • СОФИЯ
Здравей LDDD добре дошла в темичката  Hug Hug В кой клиника си и при кой лекар ?? Ако е удобно да кажеш !!!!! Ами поговори с докторката си и ще решите каква да е следващата Ви стъпка, тя ще те посъветва най-добре. Пиши като имаш някака яснота по въпроса, ние сме тук можеш да разчиташ на нас поне за подкрепа  Hug Hug

# 377
Здравейте, момичета Hug

Минавам само да ви кажа бай,че заминавам утре на мореее  grinning039
И се надявам като се върна да сте напълнили темичката с хубави новини Praynig

Миеринче, да идва бързо лелката и да почвате с доки последната инсеминация, която много се надявам да ти е успешна Hug

Дарлена, не съм пускала палците, горе долу като си дойда май ще е време да ни зарадваш с много ПОЛОЖИТЕЛЕН тест fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

amandada , успех с чакането и дано да си заслужава  Wink

Кандидат мама и на теб fingerscrossed на теста резултатът да е най-хубавият!
Момичета, ако някой изпускам, извинете ме, изкуфявам от ЕГН-то Laughing

Ще се видим пак след 10 дни   Wink

# 378
  • СОФИЯ
Леиси приятна почивчица миличка, много да си починеш, да се оттърсиш от напрежението около тия процедури и да събереш сила като се върнеша да продължим напред. Да дойде тъпата лелка, ма не идва вече ме изнервя много  #Cussing out #Cussing out

# 379
Миеринче, не се ядосвай на лелката,явно Клостилбегита разказва играта на цикъла. Мене ми дойде на 33 ден при 26 дневен МЦ ooooh! Тече, както вече се оплаках 1 ден и цапа още един.Сега пак ми тръгва някакво течение, което сигурно ще се окаже цикъла ми 2 епизод ooooh! Така че недей да се ядосваш Hug
Мерси за пожеланията Hug

# 380
  • Sofia
Леси да си починеш и за нас и да събереш много положителни емоции.
Миеринче дано скоро ти дойде и да почнеш последната 4та процедура.
LDDD успешна процедура ти желая  Praynig
amandada дано, дано и дано  Praynig Praynig
Аз пък съм с болки от инжекциите и разстрорн стомах.....Жестока комбинация Simple Smile

# 381
Миеринче,  колко ти е закъснението ?

# 382
  • СОФИЯ
Сигмичке на мен малко ми е малко нередовен, но горе-долу на 30 ден ми идва. Днес ми е 31 ден, за закъснение не мога да преценя, всеки месец е различно #Cussing out

# 383
Та в този дух аз да се похваля. Днес ми е 25 ден без цикъл /отварям скоба, че със сигурност не съм бременна поради очевидни причини  hahaha / Пия Фертила от понеделник, но не вярвам да е отнего. Факт е, че цикъла ми се удължава  newsm44.

# 384
Аз пък съм с болки от инжекциите и разстрорн стомах.....Жестока комбинация Simple Smile
Какво започна да биеш и по каква схема?

# 385
  • Sofia
Кафенце пак съм с Клостилбегит но този път инжекции Пурегон 100 на 6ти 8ми и 10ти ден. Днес ми беше последната. И проблема почна след нея.

# 386
Супер! Дано направиш 3-4 добри фоликула  fingerscrossed Какво се очертава засега, след като ти е последната инжекция днес? Нали те гледат на УЗ? Сподели  Grinning
А разстроен или позапечен стомах е от възможните (д)ефекти на стимулацията  Crazy

# 387
  • Sofia
Кафенце, тъкмо може да смъкна някой килограм заради стомаха Simple Smile Ами отзивите са добри за сега 2 фул. 13-15 и други по-малки, които не ги очакват да пораснат достатъчно. Всичко било наред за сега. Обаче забравих за лигавицата....Ще ги питам пак.

# 388
  • СОФИЯ
sigma
Та в този дух аз да се похваля. Днес ми е 25 ден без цикъл /отварям скоба, че със сигурност не съм бременна поради очевидни причини  hahaha / Пия Фертила от понеделник, но не вярвам да е отнего. Факт е, че цикъла ми се удължава  newsm44.
Браво миличка много се радвам  Hug Hug Hug
Бибчо добра реколка за сега, ще има подобрение сигурна съм, успех миличка  Hug Hug

# 389
  • в сърцето на моето Слънце
Leisi_bb, благодаря! Приятна и безгрижна почивка ти желая!  Hug Hug Hug
sigma , дано наистина бързо да подейства!   :bouquet
Аз днес цял ден се шлях по улиците, че започва да не ме свърта вече.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт