На плаж около София

• 11 042
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
къде ходите на басейн около София? Ние бяхме на Рударци миналата седмица. Хареса ми. Ново, чисто, но водата беше ледена в басейните. децата не можаха да се къпят на воля. Споделете други интересни места в близост до столицата.

# 1
На Панчарево има плаж,лично аз не съм ходила,но съм го виждала,проблема е,че е много посещаван.

# 2
В Драгоман има хубав комплекс. Не знам доколко ти е близо Thinking
В Банкя срещу  хиподрума- също

# 3
  • София
На Мещица / към Перник/ скоро не съм ходила , но преди години беше добре и не се плаща.

# 4
Според мен е още рано за басейн, защото повечето басейни около София нямат нагреватели на водата, а се разчита тя да се стопли от слънцето. Само че нощите все още са студени и водата изстива. Иначе аз и семейството ми ходим на Лагуна - между Обеля и Надежда.

# 5
  • София
Според мен е още рано за басейн, защото повечето басейни около София нямат нагреватели на водата, а се разчита тя да се стопли от слънцето. Само че нощите все още са студени и водата изстива. Иначе аз и семейството ми ходим на Лагуна - между Обеля и Надежда.

Аз ходих там на фитнес през зимата, но самия басейн ми се вижда малък , не е ли много пренаселено. А колко е входа?

# 6

Аз ходих там на фитнес през зимата, но самия басейн ми се вижда малък , не е ли много пренаселено. А колко е входа?
Аз пък мисля, че за десетина човека , басейна си е с ок размери. Входа миналата година май беше 6 лева. Тази ще видим.

# 7
  • София
Сетих се и за друг.В Кубратово / то е на 10 мин. след Беримерци/ има плаж , като ходим на село минаваме покрай него.Аз не съм ходила в самия комплекс , но лятото винаги има много коли от вън на паркинга така че сигурно е добър.

# 8
  • Sofia
Запис да следя, че и на мен ми се иска да водя някъде децата събота и неделя. За Кубратово съм чувала много хубави неща, само не знам дали не е лудница.

# 9
  • София/ Плевен
Ние ходим с децата на Блечин Баня. Не е много близо до София, но за мен си заслужава. Селото е на около 40км. от София по стария път за Самоков (през Бистрица). Басейнът е хубав, с топла минерална вода (даже доста топла). Цената е 5лв за вход с включен шезлонг и чадър, а деца до 6г. безплатно. До басейна има кръчме с прилична кухня. Има детски басейн (50см) с малка водна пързалка и голям басейн (най- плиткото е 1,3м.) с голяма водна пързалка- безплатна е. Мястото е разкошно, но се пълни бързо- до 10:30- 11:00 часа шезлонгите се заемат. И все пак за мен е по- добре тук, отколкото на Панчарево- там е истинската лудница. Мога да кача и снимки ако имате интерес.

# 10
  • София
irka_s  заинтригова ме Simple Smile
дай снимки

# 11
  • София/ Плевен
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1233756742778.26191.179 … &l=69a750e9db
Това са снимки от миналата година. Тогава още нямаше толкова много шезлонги. Сега са наредени по цялата зелена площ, като първите 2 реда до басейна се заплащат. Всички други са безплатни.

# 12
здравейте!има едно страхотно кътче скрито сред уникална природа в с .Батулия,общ.Своге.На около 30 км от София е.Много е спокойно и тихо-релакса е на 100%.Входа е 4 лв.http://prodavalnik.com/baseyn-i-plazh-v-blizost-do-sofiya-i2292874

# 13
  • Sofia
Скоро бяхме на плаж на Кубратово. Много съм впечатлена. Много добре направено, изключително чисто (и пътеките, и тревата, и водата, дори тоалетните), има чудесна детска площадка, спокойно и красиво. Имаше хора, но не беше тъпканица. Входа е 8 лв за възрастни, за децата не ни взеха пари. Само храна не разрешават да се внася. Единствената ми забележка е, че водата в детския басейн беше много студена. Но други казват, че по принцип не е така, а и в големия беше топла, та съм склонна да им вярвам. Предполагам че сме уцелили точно след като са я сменяли.

Общи условия

Активация на акаунт