. Успех по пътя на отбиването, другите неща ти си ги знаеш.
Не се чувствай виновна, все пак доста време я кърми...
Интересното е, че въпреки че има чуждо тяло, оченцето нито е сълзило, нито се събира секрет, нито я дразни, нито е зачервено 

И си избий тези мисли от главата, че си виновна и лоша

Много криво ми стана тъкмо щях да ти пиша да те питам какво е станало, ама утре пък ще пишеш в новата тема с добри новини 

Да пишеш веднага утре когато можеш.
Радвам се за хубавите новини за сестра ти.

Ще чакам да пишеш после 

) .Ако ще идваш насам може пак да организираме мини форумска среща
И такива мисли,че си лоша и егоистска си ги избии от хубавата главица
Успях за първи път тази вечер да я приспя без кърмене и нямаше никакви драми. Дано изкараме нощта спокойно и детето да се чувства добре, защото аз все така трудно преживявам решението си. Но от вчера не съм усетила физическа болка и това пък ми действа някак... приятно.
Дано бързо да забравите всичко! Тези офталмолози казаха ли как точно попада в окото песъчинка (т.е. как така окото само не е изхвърлило чуждото тяло) и как да я пазиш оттук-нататък? Браво за изпита!
А за липсващите дрехи - при нас имаше разменени и с майките се разпитвахме кое на кого е.
на такива неща се нагледах.....че мога да кажа : в България няма ОДЗ с нормални лелки и добро отношение. Храната няма а я коментирам. Ако съм много крайна моля, извинете ме, но няма да си дам детето.

Препоръчани теми