Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 463
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
djiziv, ти на каква процедура беше в Angel Face и дали си доволна, че тук имаше много недоволни от организацията и ме интересува услугата поне дали става...

Това беше офертата за процедурата.
http://grabo.bg/sofia/60-otstapka-ot-ultrazvukovo-pochistvane-na … vodorasli-0n28u6k
Никакъв проблем с организацията. Доволна съм  Peace

# 241
  • София
Момичета, какво ще кажете за тази оферта:

На Море и Планина - Едновременно. 50% намаление на пакети със за … ифлика, Писменово

Имате ли впечатления от този комплекс? Пишат, че
плажът е на 5км, дали е така?

# 242
Момичета, какво ще кажете за тази оферта:

На Море и Планина - Едновременно. 50% намаление на пакети със за … ифлика, Писменово

Имате ли впечатления от този комплекс? Пишат, че
плажът е на 5км, дали е така?

На bgmaps показва 10км до Приморско.

# 243
djiziv, ти на каква процедура беше в Angel Face и дали си доволна, че тук имаше много недоволни от организацията и ме интересува услугата поне дали става...

Това беше офертата за процедурата.
http://grabo.bg/sofia/60-otstapka-ot-ultrazvukovo-pochistvane-na … vodorasli-0n28u6k
Никакъв проблем с организацията. Доволна съм  Peace

И аз ходих на такава процедура- точно за нея писах как ме разкарваха, защото козметичката им била в болница и не ми се обадиха. Организацията им е зле и то много и 3-те пъти които съм ходила все чакам поне 15 мин. + много трудно записване на часове. Вече 1 месец ме въртят за 1 ваучер който няма как да използвам в срока на по-горната процедура, понеже системата за плащане на грабо се счупи по време на плащане и вместо 2 ваучера имам 4 на брой. Пари не искат да ми върнат поне за единият ваучер, от грабо ми вдигат раменна, а там госпойците в салона мълчат. Не знам с тия 23-24 лв ли ще забогатеят точно ?! Относно козметичката  - ами претупват и двете с чакането от 15 мин. процедурата става на 40 мин.  Е за 40 мин мога да кажа, че тази процедура няма как качествено да се направи (имам опит от други салони).

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 12:16 от Ragga

# 244
Странно... При мен нямаше въобще такива проблеми. Записах се на датата и часа, в който аз желаех, вярно, 1 седмица предваритено, но нямаше проблеми с това. И като отидох директно влязох за процедурата. Може би защото часът ми беше по обед и няма много хора тогава, не знам, но лично аз съм доволна  Rolling Eyes

# 245
Интересувам се от ваучер за подръжка на маникюр с гел Peace
ако имате впечатление от добра маникюристка препоръчайте ми Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 246
  • Варна
за първи път пиша тук...

момичета, тази оферта за процедури на термомасажно легло Poprelax изглежда много изгодна, някой някога дали е ходил или чувал за това легло, дали си струва? http://grabo.bg/varna/tri-protzeduri-na-termo-masajno-leglo-popr … -za-496lv-0fr7zhh

# 247

djiziv  Колко пъти си ходила ? С това само 1 седмица преди това  newsm78 newsm78 аз си записах 2 седмици и половина преди това час и то не защото аз не можех, а те  нямаха възможност- при положение, че казвам кога можете, нямам претенций да в уречен час и ден точно.  newsm78. Иначе и аз все преди обед съм ходила - и винаги има чакащи и мотаещ се персонал.

Киса - аз пробвах такива легла в студио Мигун. Същата технология е, но на мен лично ми беше неприятно и не бих заменила с истинският масаж. Но имаше доста народ които ходеше дори и бременни, но не видях някой да излиза много довол и щастлив.

# 248
  • в 1001-та нощ
Киса  Peace за Варна и Пловдив, мисля има отделни теми  Peace

# 249

djiziv  Колко пъти си ходила ? С това само 1 седмица преди това  newsm78 newsm78 аз си записах 2 седмици и половина преди това час и то не защото аз не можех, а те  нямаха възможност- при положение, че казвам кога можете, нямам претенций да в уречен час и ден точно.  newsm78. Иначе и аз все преди обед съм ходила - и винаги има чакащи и мотаещ се персонал.

Само 1 път  Rolling Eyes
Може да съм изкарала някакъв голям късмет или не знам как да си обясня ситуацията  newsm78

# 250
  • Варна
Киса  Peace за Варна и Пловдив, мисля има отделни теми  Peace

Не знаех... ще ги потърся.  Peace

Киса - аз пробвах такива легла в студио Мигун. Същата технология е, но на мен лично ми беше неприятно и не бих заменила с истинският масаж. Но имаше доста народ които ходеше дори и бременни, но не видях някой да излиза много довол и щастлив.

Мерси за споделеното, съвсем се замислих... Simple Smile

# 251
  • в 1001-та нощ
мисля, че на 1 стр. има линкове към др. теми  Peace

аз 2 пъти ходих в студиото Angel Face - Лозенец - и двата пъти никакъв проблем, само, че единия път ме работи рецепционистката и вместо да завърши със серум, като първия път (след маската) - ми предложи да ползвам банята - да си взема душ  newsm78 (точно се бях къпала, преди да отида - не беше намек за неичстоплътност - ами за по-добро сваляне на маската - като хума става); предния път титулярката ме обгрижи на масата и не ме праща да се къпя (не съм против - хареса ми да взема душ Wink

е,  newsm78 чудегх се - дали да й напомня за серума, вероятно титулярката липсваше и тя - колко е да ми мацне една маска, но реших ....да не я карам да се чувства неудобно

иначе и двата пъти бяха много обгрижващи - дали искам кафе.....и с какво , дали ми е силно осветлението ...музиката харесва ли ми и т.н.

# 252
Някакви мнения за този салон?

# 253
Нали някой си поръча хотел на яз.Кърджали newsm78
http://vo.grupo.bg/bg_BG/%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81/%D … 0%BD%E2%80%9D/289

# 254
  • София
Грим от Арлет - обслужване и организация 10/10; самият грим 3/10... Общо 6/10. Не бих платила никога пълната цена, но за 10лв е ОК
Зорб от пейнтбол.бг /или нещо подобно/ - организация и обслужване 10/10; усещане 6/10.... За един път е готино, но ние имахме по 2 спускания на човек и не всички си ги изразходвахме и 2те... Не бих повторила на същото място... ако има по-стръмно място, тогава да Simple Smile Общо 8/10

Общи условия

Активация на акаунт