Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • в света на неограничените измерения
Кратък коментар на последните ми ваучери: Simple Smile
Pixy Spa Center: - Не съм доволна от кола маската

djiziv, би ли споделила какви са ти впечетленията от салона. Купих ваучери за кавитация, да не се окаже разочарование.

Да споделя и аз впечетления от последните ваучери:
- Радиочестотен лифтинг около очите в Мед ефект. В офертата пишеше, че процедурата трае 30 мин. В действителност всичко продължи не повече от 5 минути по часовник, в които влизаше и внимателното поставяне на ръкавиците от лекарката. Докосна ме с накрайника на 3 места под очите и толкоз. В салонът имаше много мотаещ се персонал и никакви клиенти. За съжаление имам още ваучери. В офертата цената беше обявена за 90 лв. , а в действителност струва някъде към 45 лв.

- Вендузен масаж и целутрон в Студио Сисси.  Целутронът добре, но масажът трябваше да бъде 20 мин., а продължи не повече от 7-8 мин. Козметичката е една и когато дойде следващата клиентка тя просто съкрати масажа. Лоша организация. И там имам още ваучери.

- Лазерна антицелулитна терапия в LEGRANO. Любезни и точни с часа. Но не мога да кажа нищо относно ефекта на процедурите. И там имам още ваучери.

- Водна аеробика в "Силвер сити" Много съм доволна. Басейнът е чист и просторен. Инструктурката е много добра. Жалко, че е до края на юни. Ще ги посещавам и без ваучер.

# 256
Днес бях за почистване на лице в Darlin и съм доволна, внимателна е козметичката. Изглежда малко плашещо като барака, но това за мен няма значение. Ще си взема за още 1 процедура. Местоположението на картата в лапни е объркано, не я гледайте.  Peace

# 257
И аз да се похваля. Взех си (с известни задръжки) антилелулитен масаж вкъщи. Мъжо ми първо не беше съгласен, но като видя колко се старае момчето, поиска и той веднага за себе си класически за 60 минути. И двамата сме много доволни Simple Smile))). Младежът си носи масажна кушетка, всякакви необходими мазила, ако ти се говори (като на мен) - говори с теб, ако ти се мълчи (като на скъпия) - няма проблем. Ще си взема още няколко ваучера да изкарам поне пет процедури до август, че да мога да си показвам крачетата без проблеми на Тасос Simple Smile))

Ето и линк: Simple Smile)))

http://www.lapni.bg/offer/415/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1% … 0-15-%D0%BB%D0%B2

# 258
Здравейте,досега не съм пазарувала от сайтове за колективно пазаруване,както повечето българи и аз се притеснявам от измами Rolling EyesКакво мислите за тази почивка ://www.lapni.bg/offer/399/Остров-Тасос-в-Гърция-и-Тюркоазено-синьото-Егейско-море-ви-очакват-с-едноседмична-почивка-в-студиа-Албатрос-от-Sofiatour-само-за-170-лв
Харесах и тази екскурзияhttp://www.hitceni.bg/offers/Strahotna-EKSKURZIYa-do-ISTANBUL-s-DVE-NOShtUVKI-i-zakuski-samo-za-125-lv

# 259
  • София
Малвина, бих те посъветвала за Тасос да видиш какви са цените без колективно пазаруване. Не винаги е изгодно. А за екскурзията до Истанбул проверих веднага в сайта на фирмата. В първите часове пишеше, че цената е 205 лв, дори за тръгващите от Пловдив -185 лв. После се усетиха и сложиха цена от 250  Grinning. Въпреки това след "заливането" през зимата с оферти от 99лв., това е най-изгодната оферта напоследък. Ако смяташ да използваш само спане и транспорт - не се колебай. Ако искаш да те развеждат, трябва да ги разучиш добре. Обикновено екскурзиите на място са неоснователно скъпи.

# 260
Здравейте,досега не съм пазарувала от сайтове за колективно пазаруване,както повечето българи и аз се притеснявам от измами Rolling EyesКакво мислите за тази почивка ://www.lapni.bg/offer/399/Остров-Тасос-в-Гърция-и-Тюркоазено-синьото-Егейско-море-ви-очакват-с-едноседмична-почивка-в-студиа-Албатрос-от-Sofiatour-само-за-170-лв
Харесах и тази екскурзияhttp://www.hitceni.bg/offers/Strahotna-EKSKURZIYa-do-ISTANBUL-s-DVE-NOShtUVKI-i-zakuski-samo-za-125-lv
Tова е директно от сайта им http://www.sofiatour.net/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0 … tros-studios.html Ако сте 2-ма цената си е същата  Peace Отстъпката е само, ако пътува 1 човек. Не знам дали е на сметка  newsm78 Имало е и доста по-добри оферти. А иначе на Тасос забележителности много няма, освен ако не ти се гледат камъняци  Mr. Green Тих и спокоен остров. Идеален за почивка, особено с деца  Peace

# 261
  • София

Била съм неколкократно в Добринище, но в първия им хотел Валентино. Много внимателни и любезни домакитни, старателни и отзивчиви. Чисто и уютно. Закуска сутрин на блок маса, с домашен мед, баница, мекици и много други неща. Доста разнообразно за такова малко семейно хотелче, а собствениците Надя и Вальо са невероятно мили. Колкото пъти сме отсядали там сме се чувствали като у дома си. Последно посрещнахме там Новата година 2009 срещу 2010 г.
А и минералния плаж на Добринище наистина е супер.
Хотел Валентино 2 обаче е по-към края на градчето мисля, не сме го посещавали, но той определено е и по-нов.

# 262
тодоричка Благодаря за мнението, може би съм чела точно твоето мнение в по-стари теми за Добринище които изрових. Дано не са влошили качеството, че за първи път взима такава оферта от групово пазаруване пък да видим Simple Smile. Хубаво, че  за дата която ми трябваше имеше места  за това и го купих. Ще дам отзиви  като го посетим.

# 263
  • София
Предполагам, че не са влошили, защото са доста съвестни собствениците и си работят семейно. Ние също може би ще се отбием при тях ако ни остане време през Август. Приятна почивка и се надявам наистина да не останете разочаровани.

# 264
Момичета сигурно само аз не разбрах,но ако
 може някой запознат да ми каже последно ваучерите за кино в Синеплекс до кога ще са валидни?На моят пише че е валиден от 05.04.2011 до 05.07.2011
Ако е така не виждам какво  да гледам.Аз исках да водим детето на Колите2,но те сега са премиера и не става.

# 265
Да похваля ТОКУДА офертата за почистване на зъбен камък - много добро и професионално отношение, а докторката беше невероятно мила и внимателна  Peace

Някой питаше за педикюр в Алин Бюти - след отмяна на часа ми и "мълчание" от 1 седмица, най-после имам час за четвъртък така, че тогава ще кажа как е ...ако не е късно  newsm78

# 266
Таня,Мелфин,благодаря за отговорите Hug
Но пак не ми е ясно,и при двете оферти,ако пътувам сама ползвам тази отстъпка,а ако съм с мъжа ми си плащам цялата сума,така ли ThinkingА ако взема два ваучера,какво ще ни настанят отделно ли newsm78Нещо не схващам Rolling Eyes

# 267
Ние ще ходим във Валентино2 в края на идната седмица и ще пиша след това да разкажа!

# 268
  • София
Момичета сигурно само аз не разбрах,но ако
 може някой запознат да ми каже последно ваучерите за кино в Синеплекс до кога ще са валидни?На моят пише че е валиден от 05.04.2011 до 05.07.2011
Ако е така не виждам какво  да гледам.Аз исках да водим детето на Колите2,но те сега са премиера и не става.

Ваучерите, купени април месец, са валидни до юли, а тези, валидни от 14.06. могат да се ползват до 14.09.  Peace

Отзиви за бар Калдо - фрапе и фреш или цитронада от Ниесме - сервитьорката и барманът не бяха чули за промоцията, взеха ваучера, четоха, чудиха се .... Много неловко се получи и за двете страни. И не мога да разбера защо тези собственици, които пускат ваучерите, не считат за необходимо да информират персонала си.

# 269
  • София
Днес си направих временна татуировка, готина е.  Peace Да видим и колко ще издържи. http://grabo.bg/sofia/vremenna-tatuirovka-s-kana-na-polovin-tzena-08smuf

Как точно я правят? Simple Smile

Дават ти каталог, от който да си избереш татуировка, след това момичето я прекопира на паус, сложи я на желаното място, намокри листа и татуировката се отбеляза. След това разбърка къна и я нарисува върху отпечатъка. Не се мокри 2ч., после се маха излишната къна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт