Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 503
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте Simple Smile

Мнения за това: http://www.dalavera.bg/285/zashtiti-kosata-si-ot-slantse-vazduh- … lpa-aromatno-kafe

Дали би помогнала такава терапия? (Т.е. струва ли си да си дам парите  Mr. Green newsm78)

# 286
Момичета сигурно само аз не разбрах,но ако
 може някой запознат да ми каже последно ваучерите за кино в Синеплекс до кога ще са валидни?На моят пише че е валиден от 05.04.2011 до 05.07.2011
Ако е така не виждам какво  да гледам.Аз исках да водим детето на Колите2,но те сега са премиера и не става.

Ваучерите, купени април месец, са валидни до юли, а тези, валидни от 14.06. могат да се ползват до 14.09.  Peace

Отзиви за бар Калдо - фрапе и фреш или цитронада от Ниесме - сервитьорката и барманът не бяха чули за промоцията, взеха ваучера, четоха, чудиха се .... Много неловко се получи и за двете страни. И не мога да разбера защо тези собственици, които пускат ваучерите, не считат за необходимо да информират персонала си.

Аз не знам моя кога го купих, на ваучера ми пише че е до юли, но от Колектива ми изпратиха мейл, че е валиден до септември Sad

# 287
Здравейте Simple Smile

Мнения за това: http://www.dalavera.bg/285/zashtiti-kosata-si-ot-slantse-vazduh- … lpa-aromatno-kafe

Дали би помогнала такава терапия? (Т.е. струва ли си да си дам парите  Mr. Green newsm78)

По тази логика да си намажем цялото тяло с тези съмнителни буламачи и да не го мислим слънцето цяло лято  newsm78
Ако действа нещо, ще да е до следващото измиване на косата, нааай-много...
Мерси кафе за 10лв

# 288
Здравейте,аз продължавам да задавам може би тъпи въпроси,но въпреки обясненията в lapni.bg пак не ми стана ясно ooooh!Ваучера за екскурзиятаhttp://www.lapni.bg/offer/419/Подарете-си-Романтичен-Уикенд-в-Ко … ур-само-за-120-лв за сега на нея се спирам заплащам по посочените в сайта начин, без да ходя до туристическата агенция,така ли ThinkingПредполагам че е добре да им се обадя или да отида да се уточнят подробности Thinking

# 289
  • в 1001-та нощ
Здравейте Simple Smile

първия път се въздържах да пиша, но според мен тези, които го предлагам са или некомпететни или измамници - тази защита би била ефективна до измиване на косата, а не цяло лято, примерно - или месец

такъв тип продукти има във всяка професионална линия, но не са за еднократно приложение в сезона  Peace

иначе как си представяте косата Ви да се покрива с филм, който си стои непкътнат; дори боите, които се нанасят с далеч по агресивна процедура - се отмиват след поредица от измивания  Peace

# 290
  • София
Помня, че някой спомена за проблем  получаването на SpotPen. Моля, ако сте успели да го вземете, споделете, че не съм в София и трябва да пратя мъжа си, а ако го разходя напразно няма да е много щастлив. Mr. Green

# 291
  • София
Здравейте,аз продължавам да задавам може би тъпи въпроси,но въпреки обясненията в lapni.bg пак не ми стана ясно ooooh!Ваучера за екскурзиятаhttp://www.lapni.bg/offer/419/Подарете-си-Романтичен-Уикенд-в-Ко … ур-само-за-120-лв за сега на нея се спирам заплащам по посочените в сайта начин, без да ходя до туристическата агенция,така ли ThinkingПредполагам че е добре да им се обадя или да отида да се уточнят подробности Thinking

Нали видя, че разходката с корабче е с допълнителна цена? То винаги е така, но заглавието е малко подвеждащо  Wink.

Когато си закупихме ваучерите на Бутик травел, платихме с Изипей и след като се появиха в "Моите ваучери" ги разпечатахме. След време се обадихме в агенцията и избрахме дата. Трябваше да отидем и на място, за да подпишем договор. Само, че нашият избор беше за всички уикенди за 9 месеца напред. При условие, че тук са посочени само конкретни дати е добре да се обадиш предварително, за да разбереш дали за избраната от теб дата има места. И само за информация - има много хубава тема за Истанбул. Ако я прочетеш, ще си организираш всичко сама и ще си спестиш много пари от допълнителните екскурзии.

# 292
аз съм ходила, но не за кола маска
ходих на сешоар преди доста време и скоро ходих за поставяне на шилак
много са любезни и симпатични
сподели после отзиви за кола маската

# 293
Впечатления от последния употребен ваучер-винена къща Часовникът-помислено е за всеки детайл в интериора,уютно,вкусно,богат избор на вина .Бих дала оценка 10/10.
Ще се радвам да има повече ваучери за заведения,които си заслужават,а не за конвейерен тип такива.
Получих днес и аз мейл от някакъв зоо портал,за всички копирам текста,който имам от преди от тук:

"Уважаеми Господа,

Уведомявам ви, че не желая да получавам непоискани търговски съобщения.

В случай, че продължите с порочната практика на изпращане на непоискани търговски съобщения на основание на чл. 20 от ЗЕТ ще се обърна към Комисията за регулиране на съобщенията.
Моля да имате предвид, че съгласно ЗЕТ чл. 24.
(1) Доставчик на услуги, който извърши или допусне извършването на нарушение по чл. 6, ал. 1, 3 или 4 от ЗЕТ, се наказва с глоба в размер от 250 до 1500 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
(2) В случаите по ал. 1 на юридическото лице или едноличния търговец се налага имуществена санкция в размер от 500 до 2000 лв.
(3) При повторно нарушение глобата по ал. 1 е в размер от 500 до 2500 лв., а имуществената санкция по ал. 2 – в размер от 1000 до 4000 лв.

Пoздрави "

След първоначалния ентусиазъм по ваучерите и ред фалове от страна на доставчиците /за което всички ние спомогнахме да се огласят/,купувам рядко и избирателно.
В предишен  пост писах,че намерих своя салон за процедури,вярвам и вие сте го намерили,така че недоумявам защо непрекъсното излизат оферти за козметични процедури  и фризьорство-все пак само веднъж на определен период от време се подстригваме, правим сешоар,маникюр и педикюр,времето за епилации  и солариум пък отдавна мина .А и не вярвам който и да е от нас да иска да е опитно зайче и да сменя салона непрекъснато.

Дами и Господа от сайтовете за колективно пазаруване,бъдете по изобретателни .
Лято е ,вечерите са дълги, дайте повече идеи за приятното им прекарване и къде да ходим през уикендите

# 294
Имах и 2 ваучера за суши (ресторанта беше на Денкооглу), но не помня от кой сайт Crazy

Офертата е от Колектива  Peace

# 295
  • София
Да похваля ето това място: http://ofertite.bg/pochivka-za-dvama-v-elenskiia-balkan-2-ili-3- … 0-otstapka-0f9f7b. Мястото е прелестно, басейните чисти, стаите луксозни. Единственият недостатък е храната - хич не беше вкусна, поне ние нямахме късмет с поръчваното от нас. И въпреки това препоръчвам!

# 296
Много си харесах тази оферта http://www.lapni.bg/offer/415/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1% … 0-15-%D0%BB%D0%B2 Но нещо не схващам на коя зона ще е масажа  Thinking Иначе е идеален вариант за мен, без да излизам от вкъщи и да мъкна малчо с мен по салони Peace
 Моля ви, ако някой има лични  впечатления за този вид вакумен масаж да сподели   bouquet
[/quote]

Аз имам. Поръчах си го в петък и директно го оползотворих в събота, на принципа "бързи, смели, сръчни" Simple Smile Според нуждите го правят където си поискаш. Ти си казваш кое ти е проблемно и коя зона ще обработваш - дупе, крака, ръце, корем...може и всичките.  Sunglasses Ще се повторя от предишния си коментар, но наистина съм много доволна. Идеално удобство е да ти идват на крака вкъщи, а масажът е наистина добър.

# 297
  • София
Отдавна се каня на фотоепилация. Сега си харесах офертата на салон Elida (за този в Борово).
Фотоепилация интим и мишници (жени) или гърди и мишници (мъже) с последно поколение IPL апаратура за 24.90 лв. вместо за 175 лв. в козметичен център Elida!

Имате ли впечатления от салона, уреда и т.н.?

# 298
  • софия
Kari2 и Поля от слънчогледи  Hug  bouquet

Айдееееее, Колектива пак оплескаха нещата. За една оферта, за която имаше проблем с принтирането преди 2 седмици и г-жа Александрова ме увери, че го оправят, нищо не е направено. Дали пък трябва всеки да е толкова компютърно грамотен и да има 15 мин., за да прави скрийншотове, за да се разпечата обикновен ваучер?

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 12:37 от zvanche

# 299
  • Sofia
От доста време ми се иска да си направя кичури и ми попадна тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=213

Някой ходил ли е в студио Идар?  newsm78 Не пише с каква боя работят и какви точно кичури правят  Tired

Общи условия

Активация на акаунт