Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 503
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета сигурно само аз не разбрах,но ако
 може някой запознат да ми каже последно ваучерите за кино в Синеплекс до кога ще са валидни?На моят пише че е валиден от 05.04.2011 до 05.07.2011
Ако е така не виждам какво  да гледам.Аз исках да водим детето на Колите2,но те сега са премиера и не става.

Ваучерите, купени април месец, са валидни до юли, а тези, валидни от 14.06. могат да се ползват до 14.09.  Peace

Отзиви за бар Калдо - фрапе и фреш или цитронада от Ниесме - сервитьорката и барманът не бяха чули за промоцията, взеха ваучера, четоха, чудиха се .... Много неловко се получи и за двете страни. И не мога да разбера защо тези собственици, които пускат ваучерите, не считат за необходимо да информират персонала си.

Аз не знам моя кога го купих, на ваучера ми пише че е до юли, но от Колектива ми изпратиха мейл, че е валиден до септември Sad

Ами просто виж от кога е валиден - ако е от април, значи изтича юли, ако е от 14.06. нататък, изтича септември.

# 301
  • София
Аз пък не виждам какъв им е "техническия" проблем на колектива, да сменят датите на ваучерите от 14.06-14.09. Защо трябва да се чуди човек, ако е поправено си е най-добре. Вместо това пращат мейли и информират  newsm78. Е аз предпочитам реална дата на реален ваучер. Не да отида на кино и да почна да обяснявам, ама те ми пратиха имейл и ... тн .

# 302
Цитат

Влизам на бързо да споделя впечатления от почивката до Лидо ди Йезоло с ТА Земела. Много добра организация, през целия път с автобуса екскурзоводките обясняваха от къде минаваме, какви забележителности има и т.н. Това за първи път ми се случва и може би затова ми направи много добро впечатление. Във Венеция беше супер, пак по пътя до Венеция ни обясняваха за история, забележителности... Заведоха ни до два острова близо до Венеция - Бурано и Мурано. Много съм доволна  Сега сме в Лидо, пясъка по плажа е толкова ситен. Лошото е, че морето днес беше доста бурно заради вятъра и имаше вдигнат червен флаг, но се надявам, че времето ще се оправи за да си изкараме една добра почивка.
Между другото видях реклама на нов сайт - www.promosdelka.com. Пише, че ще стартират със оферти за София, Варна и Стара Загора, изглежда обещаващо.

Самоцитирам се от предната тема за да дам отговор на въпросите и по-подробна информация за почивката в Лидо Ди Йезоло
Бяхме два автобуса, единия бяха настанени в хотел Ани, а ние бяхме във Верди. Хотела е добър, малък недостатък е, че всички бяхме настанени в стаи без тераси. Стаите се чистеха всеки ден.

Закуската е на блок маса - хлебчета, припечени филийки, шунка, салам, кашкавал, варени яйца, масло, Президент, сладка, течен шоколад, кроасани, кексчета, бисквитки, един много вкусен пай, плодови и натурален йогурт, най-различни корнфлейксове и мюсли (ако така им се вика, че аз не съм по тези залъгалки), натурален сок Портокал и Ананас, кафе, чай и прясно мляко. Така изредено изглежда разнообразно, но седем дена си хапвахме едни и същи работи. Не се оплаквам де, беше вкусно. Много добро впечатление ми направи, че празни блюда не оставаха, от хотела винаги ги допълваха дори и след обавения час за край на закуската - 9.30ч. Вечеря нямахме и не мога да дам мнение.

Интернета във Верди е платен - 1 час - 2 евро; 5 часа - 5 евро и 24 часа - 10 евро. Може да се ползва разпокъсано за целия период.

Цените в курорта - пица в заведение е 5-10 евро, спагети и паста над 7 евро, половинка вино около 6 евро. Пици на парче и сандвичи - от 3 евро на горе, по-евтини не видях. Като цяло ми се сториха не особено ниски цените, но в крайна сметка италианците имат съвсем различен стандарт от нашия. В някои заведения има и такса сервиз, която е около 2 евро на човек.

Морето - останах много разочарована от него  Sad Имах очаквания за по-чисто море от нашето, но в крайна сметка си беше същото. Когато беше по-бурно, водата си беше кафевичка заради размътения пясък... Не бих повторила море на това място!

Венеция - писах във предната тема, много красиво, но много голяма навалица. Особено сутринта трудно можеше да се доредиш за снимка, на която да се открояваш предимно ти  Mr. Green

Верона - също много красив град, лично на мен ми хареса и повече от Венеция, вероятно защото не бяхме толкова изморени и не е чак такава гъчканица.
Другите предлагани екскурзии не посетихме.

Като цяло съм доволна, имаше какво да се види. Като много малка забележка към екскурзоводите ще посоча да оставят повече свободно време за снимки по забележителностите. Във Венеция ги следвахме до половината път и се отказахме защото решихме сами да разполагаме със времето си. Във Верона се движихме с тях, много хубаво обясняват ако вървиш успоредно с тях и слушаш, но ние почти през цялото време ги догонвахме, защото не успявахме да се наснимаме. Накрая и ги изгубихме  Mr. Green
Желая приятна почивка на всички, на които им предстои пътуване!   bouquet

# 303
Здравейте,
взех 2 ваучера вече  Mr. Green от тази почивка http://bg.kolektiva.net/sofia/, но все пак малко менеия няма да са ми излишни.

# 304
  • София
Някой питаше за Истанбул http://superdeal.bg/offer.php?id=150
На мен много ми се ходи, никога не съм била там и се изкушавам. Макар, че имаше неприятни отзиви на клиенти на тази фирма, мисля.... Confused

# 305
  • Sofia
Kari2 и Поля от слънчогледи  Hug  bouquet

Айдееееее, Колектива пак оплескаха нещата. За една оферта, за която имаше проблем с принтирането преди 2 седмици и г-жа Александрова ме увери, че го оправят, нищо не е направено. Дали пък трябва всеки да е толкова компютърно грамотен и да има 15 мин., за да прави скрийншотове, за да се разпечата обикновен ваучер?

за Spot Pen аз също не мога да го разпечатам, да не говорим, че го нямат в наличност в магазините, писах да ми го доставят и нямам новини то тях, изобщо...... да бях си го купила за 5лв от някъде другаде, поне да не ме е яд  #Cussing out

# 306
  • София
Цитат

Влизам на бързо да споделя впечатления от почивката до Лидо ди Йезоло с ТА Земела. Много добра организация, през целия път с автобуса екскурзоводките обясняваха от къде минаваме, какви забележителности има и т.н. Това за първи път ми се случва и може би затова ми направи много добро впечатление. Във Венеция беше супер, пак по пътя до Венеция ни обясняваха за история, забележителности... Заведоха ни до два острова близо до Венеция - Бурано и Мурано. Много съм доволна  Сега сме в Лидо, пясъка по плажа е толкова ситен. Лошото е, че морето днес беше доста бурно заради вятъра и имаше вдигнат червен флаг, но се надявам, че времето ще се оправи за да си изкараме една добра почивка.
Между другото видях реклама на нов сайт - www.promosdelka.com. Пише, че ще стартират със оферти за София, Варна и Стара Загора, изглежда обещаващо.

Самоцитирам се от предната тема за да дам отговор на въпросите и по-подробна информация за почивката в Лидо Ди Йезоло
Бяхме два автобуса, единия бяха настанени в хотел Ани, а ние бяхме във Верди. Хотела е добър, малък недостатък е, че всички бяхме настанени в стаи без тераси. Стаите се чистеха всеки ден.

Закуската е на блок маса - хлебчета, припечени филийки, шунка, салам, кашкавал, варени яйца, масло, Президент, сладка, течен шоколад, кроасани, кексчета, бисквитки, един много вкусен пай, плодови и натурален йогурт, най-различни корнфлейксове и мюсли (ако така им се вика, че аз не съм по тези залъгалки), натурален сок Портокал и Ананас, кафе, чай и прясно мляко. Така изредено изглежда разнообразно, но седем дена си хапвахме едни и същи работи. Не се оплаквам де, беше вкусно. Много добро впечатление ми направи, че празни блюда не оставаха, от хотела винаги ги допълваха дори и след обавения час за край на закуската - 9.30ч. Вечеря нямахме и не мога да дам мнение.

Интернета във Верди е платен - 1 час - 2 евро; 5 часа - 5 евро и 24 часа - 10 евро. Може да се ползва разпокъсано за целия период.

Цените в курорта - пица в заведение е 5-10 евро, спагети и паста над 7 евро, половинка вино около 6 евро. Пици на парче и сандвичи - от 3 евро на горе, по-евтини не видях. Като цяло ми се сториха не особено ниски цените, но в крайна сметка италианците имат съвсем различен стандарт от нашия. В някои заведения има и такса сервиз, която е около 2 евро на човек.

Морето - останах много разочарована от него  Sad Имах очаквания за по-чисто море от нашето, но в крайна сметка си беше същото. Когато беше по-бурно, водата си беше кафевичка заради размътения пясък... Не бих повторила море на това място!

Венеция - писах във предната тема, много красиво, но много голяма навалица. Особено сутринта трудно можеше да се доредиш за снимка, на която да се открояваш предимно ти  Mr. Green

Верона - също много красив град, лично на мен ми хареса и повече от Венеция, вероятно защото не бяхме толкова изморени и не е чак такава гъчканица.
Другите предлагани екскурзии не посетихме.

Като цяло съм доволна, имаше какво да се види. Като много малка забележка към екскурзоводите ще посоча да оставят повече свободно време за снимки по забележителностите. Във Венеция ги следвахме до половината път и се отказахме защото решихме сами да разполагаме със времето си. Във Верона се движихме с тях, много хубаво обясняват ако вървиш успоредно с тях и слушаш, но ние почти през цялото време ги догонвахме, защото не успявахме да се наснимаме. Накрая и ги изгубихме  Mr. Green
Желая приятна почивка на всички, на които им предстои пътуване!   bouquet

Maslenka,благодаря  bouquet

# 307
  • Sofia
Здравейте,
взех 2 ваучера вече  Mr. Green от тази почивка http://bg.kolektiva.net/sofia/, но все пак малко менеия няма да са ми излишни.

В Катарино е супер, СПА комплекса е идеален, стига да няма прекалено много хора.

# 308
Kari2 и Поля от слънчогледи  Hug  bouquet

Айдееееее, Колектива пак оплескаха нещата. За една оферта, за която имаше проблем с принтирането преди 2 седмици и г-жа Александрова ме увери, че го оправят, нищо не е направено. Дали пък трябва всеки да е толкова компютърно грамотен и да има 15 мин., за да прави скрийншотове, за да се разпечата обикновен ваучер?

за Spot Pen аз също не мога да го разпечатам, да не говорим, че го нямат в наличност в магазините, писах да ми го доставят и нямам новини то тях, изобщо...... да бях си го купила за 5лв от някъде другаде, поне да не ме е яд  #Cussing out

SpotPen се предлага днес в Задружно: http://www.zadrujno.bg/717/pochistvasti-markeri-momentalno-prema … vane-spotpen.aspx
но сега получаването е единствено от обекти на НАР-МАГ (това май бяха магазините КООП) или с доставка за 2 лв.
понеже пропуснах предната оферта, сега ще взема от тази и ще пиша как е било с получаването Simple Smile

# 309
Здравейте,аз продължавам да задавам може би тъпи въпроси,но въпреки обясненията в lapni.bg пак не ми стана ясно ooooh!Ваучера за екскурзиятаhttp://www.lapni.bg/offer/419/Подарете-си-Романтичен-Уикенд-в-Ко … ур-само-за-120-лв за сега на нея се спирам заплащам по посочените в сайта начин, без да ходя до туристическата агенция,така ли ThinkingПредполагам че е добре да им се обадя или да отида да се уточнят подробности Thinking
Malvina82, ето това са условията

Условия на офертата

Ваучерът е валиден (дати на отпътуване):

14.07 до 17.07. 2011 г.
          21.07 до 24.07. 2011 г.

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
    Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туриста.
    Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период;
    След закупуването на ваучера е необходимо клиента да посети офиса на агенцията за да сключи договор за пътуване.
    Снимките илюстрират вида на предлаганата услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата услуга;
    Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване;
    Всички условия на Lapni.bg;

Пише ги на самата оферта, най-отдолу. Да, трябва да отидеш да сключиш договор и да определиш датата  Peace
Виж също и тази оферта http://superdeal.bg/offer.php?id=150

# 310
  • в 1001-та нощ

имах ваучер за пилинг и днес звънях за час, записаха ми и после ми звъннаха, че сега не било сезон и да отида септември,че ваучерът ми ще важи  Peace - това за мен е позитивна оценка  Peace

# 311
  • Countryside
Аз взех този ваучер http://grabo.bg/dve-ili-tri-noshtuvki-za-dvama-s-50-otstapka-v-bansko-0v3s27 , че и за подарък на родителите на мъжа ми. Някой да даде отзиви за този хотел?

# 312
Това http://www.zadrujno.bg/496/mars-oferta.aspx е изтекла сделка, ама реално ли ви се струва ???? Нещо ми понамирисва  newsm78

# 313
  • Viena
Това http://www.zadrujno.bg/496/mars-oferta.aspx е изтекла сделка, ама реално ли ви се струва ???? Нещо ми понамирисва  newsm78
Е като за първи април е екстра.

# 314
  • Sofia

е това е сделка по повод 1-ви април, не се ли усети. И Грабо имаха дори по-добри  Hug

Общи условия

Активация на акаунт