Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 375
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • в града на вечния купон
И аз си взех за Фенси, само не видях един ваучер може ли примерно от двама, трима човека да се ползва  newsm78. Предполагам че може но ...
няма как така да се минат-1 ваучер-1 лице може да ползва
страното е , че получих майл за плащане?
върнах им, че офертата е за безплатно

# 421
# 422
И аз си взех за Фенси, само не видях един ваучер може ли примерно от двама, трима човека да се ползва  newsm78. Предполагам че може но ...

В писмото пише БЕЗПЛАТНО, другият
 надпис за плащането е по-скоро от системата автоматично.

# 423
  • София

Е защо да се минават, щом като не се плаща предварително и може да се поръчат неограничен брой ваучери. За тях е важно да се отиде на място и да се консумира. Сигурно ли е, че един ваучер е за един човек! newsm78

# 424
И аз си взех за Фенси, само не видях един ваучер може ли примерно от двама, трима човека да се ползва  newsm78. Предполагам че може но ...

Е защо да се минават, щом като не се плаща предварително и може да се поръчат неограничен брой ваучери. За тях е важно да се отиде на място и да се консумира. Сигурно ли е, че един ваучер е за един човек! newsm78

Когато посетите дадено заведение от верига FANCY restaurant&pizza, трябва само да представите разпечатания ваучер и ще ползвате 50% намаление за всички видове пици и паста без ограничение в техния брой!

Това го пише в офертата и щом няма ограничение в количеството, за тях би трябвало да няма значение дали ще ям аз или примерно 2-3 приятели, които ще дойдат с мен. Поне аз така го разбирам.

# 425
Не съм писала в тази тема, но сега искам да споделя огромното си разочарование от офертата на Грабо за сръбска скара в ресторант "Златна скара".
Първо ресторант е силно казано, по точно е определението квартална кръчма. При вечерята ни бяхме единствените посетители, но въпреки това сервитьора ни каза, че не може да седнем където искаме. В заведението не се предлагаше минерална вода - имаше само газирани напитки. От платото със салати ставаше само печената чешка. Платото със сръбски деликатеси на стойност 73 лв. струваше не повече от 20 лв. Няколко наденици, които не ставаха за ядене, две кюфтета, кебапчета, две пилешки филенца и нещо, което би трябвало да е плескавица. Яла съм сръбска скара при майстор Миро, но предложеното от "Златна скара" нямаше нищо общо с нея. Реших, че ще си взема поне десерт. Оказа се, че има само сладолед от фризера. Единственото хубаво нещо беше бутилката бяло вино. Когато си тръгнахме сервитьора се учуди, че така цитирам "набързичко".
Опитах се да напиша коментар в Грабо за офертата (все пак 230 души са я закупили), но нямам такава опция. Не намерих никъде в интернет отзиви за тази оферта (въпреки, че е втора или трета), затова реших да пиша тук - може пак да я пуснат и някой да се прецака.

# 426
  • София
Здравейте! Току-що се регистрирах, за да следя тази тема и искам да споделя едно несъответствие между реална и обявена цена, което забелязах:

В сайта на ГРУПОВО има оферта "55% отстъпка за ПАКЕТ ОТ 10 бр. ПОСЕЩЕНИЯ „CRAZY FIT” (ПАСИВЕН ФИТНЕС) + ПОДАРЪК КАРТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СОЛАРИУМ С ВРЕМЕТРАЕНЕ 30мин. Само за 33 лв. вместо 74 лв. ОТ Салон за Красота „АЛИН БЮТИ”" (http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=225&refid=23658).

Разгледах сайта на салона, защото искам да си намеря приятно място за постоянни посещения, и там е обявена цена за Crazy Fit за единично посещение 7 лв., но имат пакетна цена за 10 посещения - 50 лв., т.е. реалната отстъпка, ако си купя ваучери от Групово е 17 лв., а не 41 лв. ,както е обявено в техния сайт.

Дори да се разглеждат като 10 единични посещения, а не пакетна цена, пак не е 74 лв. Хич не ми е за разликата!!! Просто се дразня, когато информацията не е точна.

# 427
  • Countryside
Хич не ми е за разликата!!! Просто се дразня, когато информацията не е точна.
Аз забелязах подобно нещо, купих ваучер за 2 нощувки в хотел в Банско, с -50% за 80лв(цената в Грабо беше посочена като 160лв). Отварям сайта на хотела и виждам, че всъщност нощувките там са по 70лв  Confused Както и да е, поне има комплимент бутилка вино, но надали е от 20лв.

# 428
  • Някъде на път....
Момичета, закупих тази оферта от Колектива - 7 дни със закуска, обяд и вечеря, в хотел "Лира" 3***, Слънчев бряг, за 199 лв, вместо за 420 лв!
Има ли някой отзиви за хотелчето.....  Rolling Eyes Hug

# 429
Хич не ми е за разликата!!! Просто се дразня, когато информацията не е точна.
Аз забелязах подобно нещо, купих ваучер за 2 нощувки в хотел в Банско, с -50% за 80лв(цената в Грабо беше посочена като 160лв). Отварям сайта на хотела и виждам, че всъщност нощувките там са по 70лв  Confused Както и да е, поне има комплимент бутилка вино, но надали е от 20лв.

Момичета, нищо лично, ама не мога да ви се начудя.... какво ви интересува колко процента е отстъпката?????!!!!!!!  newsm78 Нали е важно колко точно пари ще платите в момента или за вас не???!!!!!!!!

Нима се сърдите на големите марки по МОЛ-овете и Витошка, че и те така лъжат в намаленията... търговци, какво да ги правиш....  Thinking

Според мен е важно каква е цената след уж  Wink намалението и дали те устройва.  Peace

# 430
  • Sofia
Момичета, закупих тази оферта от Колектива - 7 дни със закуска, обяд и вечеря, в хотел "Лира" 3***, Слънчев бряг, за 199 лв, вместо за 420 лв!
Има ли някой отзиви за хотелчето.....  Rolling Eyes Hug
и аз много се чудя за тази оферта  newsm78

# 431
  • Countryside

Момичета, нищо лично, ама не мога да ви се начудя.... какво ви интересува колко процента е отстъпката?????!!!!!!!  newsm78 Нали е важно колко точно пари ще платите в момента или за вас не???!!!!!!!!

Нима се сърдите на големите марки по МОЛ-овете и Витошка, че и те така лъжат в намаленията... търговци, какво да ги правиш....  Thinking

Според мен е важно каква е цената след уж  Wink намалението и дали те устройва.  Peace

Принципно си права, на мен не ми е за 10 или 20лв, а че се опитват да ме правят на идиот. Между другото съм го забелязвала този номер и в моловете( в някои от магазините), просто като харесам нещо ненамалено и му знам цената, после на намаленията се дивя на изпълнения  Mr. Green
Иначе щом цената ме устройва купувам, просто отбелязвам, за протокола дет' се вика.

# 432
  • София

Абсолютно права си, MayaAdi  Peace
Сигурна съм, че при всеки е важна цената в момент на покупка, а не отстъпката.

Но има нещо друго. Това не са молове. Идеята на колективното пазаруване за толкова силно отбиване на цената е съвсем различна от обикновената търговия. Търговецът следва да обяви истинските си цени, за да дойдат при него доволни клиенти, които са пробвали услугите му с ваучер.  Иначе той няма кой знае каква файда от намалението. Реклама за 1 ден, дрън-дрън. Ако той по време на тази реклама покаже на контингента високи цени или пък лошо обслужване, нали се сещате, че тази реклама ще му излезе през носа?

А сайтовете е редно да не стимулират лъгането с цените, още повече тези, които са дошли от чужбина. Защото именно те знаят същността на колективното пазаруване и също така, че ако последват българския модел с лъгане на всяка крачка, ще загубят много скоро бизнеса си. Клиентите ще се разочароват да купуват толкова "на тъмно" и постоянно да улучват несполучливи сделки.

Именно затова се възмущават хората, и аз подкрепям такива сигнали. Ето, например, аз все още нямам регистрация в Лапни. Но няма и да купя нищо от тях. Защо ли? Ами някой от вас по-нагоре в темата беше описала как е видяла при тях лъжливи цени, сигнализирала е на стената им във ФБ, а те директно са я блокирали от групата. Не, благодаря на такива бг-хитринки!  Crossing Arms И благодаря на дамата, която писа за това, за съжаление не й помня ника.

# 433
  • в рaя
Леле, много страници сте изписали. Само да споделя, че Пабло роберто е за Варна. Позната си направи там фотосесията и беше много доволна, но ние още не сме се наканили, времето не е на наша страна.

# 434
  • В най - голямото село
Цитат
Принципно си права, на мен не ми е за 10 или 20лв, а че се опитват да ме правят на идиот.

Така е. Поне да не обявяват % на отстъпката тогава.

Общи условия

Активация на акаунт