Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 365
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, купих си ваучер за масаж в салон Future trend. Моля за отзиви, ако има запознати. Благодаря.

# 466
  • София
Да споделя и аз впечетления от последните ваучери:
- Радиочестотен лифтинг около очите в Мед ефект. В офертата пишеше, че процедурата трае 30 мин. В действителност всичко продължи не повече от 5 минути по часовник, в които влизаше и внимателното поставяне на ръкавиците от лекарката. Докосна ме с накрайника на 3 места под очите и толкоз. В салонът имаше много мотаещ се персонал и никакви клиенти. За съжаление имам още ваучери. В офертата цената беше обявена за 90 лв. , а в действителност струва някъде към 45 лв.

Здравейте!

Има ли и някой друг впечатления от "Мед ефект" на бул. Витоша 192? Имам закупени ваучери за LPG по тази оферта: http://grabo.bg/sofia/antitzeluliten-lpg-masaj-za-1999lv-0h8tvn . Ваучерите са валидни от 15 юли и се обадих, за да си запиша отсега часове, но телефона ми вдигна някакъв мъж, леко "наточен", в смисъл, че не ми се зарадва особено, като обясних за какво се обаждам, каза че щели да започнат да записват няколко дни преди 15-ти и доста троснато ми обясни, че те си имали много клиенти и ваучерите били пуснати експериментално.  Ако експериментът се изразява в това да видят колко хора ще им досаждат (защото това бе породеното в мен впечатление - че се натрапвам), е доста ще им досаждат, има закупени 388 ваучера. Надявам се да съм останала с погрешно впечатление, но четейки и мнението на vanvel, не изглеждат добре нещата...

# 467
Цитат
....Мед ефект ...
За тях имах купени 2 ваучера за фотоепилациа на горна устна;
при първото ми посещение ми се наложи да почакам около 20 мин. по моя вина. Мястото
е лъскаво и леко снобско. Бяха учтиви и на рецепцията, както и момичето,
което ми прави процедурата. Обаче така и не успях да си запазя час за втората процедура -
не можело веднага да запиша за след 4 седмици, да съм се обадила по-късно; "по-късно"
съшо се оказа, че е прекалено рано и накрая просто се отказах да ползвам услугата, която съм платила. Това баламосване хич не ми хареса и не мога да скрия, че докато бях в чакалнята
обсъждаха "оная с мерцедеса"  дето се върнала от не-знам-си къде и дето кат' свирнела, трябвало да я приемат...

# 468
Привет и от мен. Вижте каква оферта получих в пощата от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/2-noschuvki-za-dvama-2-zakuski-bez … era-za-hrana.html... Пише, че е изтекла, а часовете си вървят. Дали грешката е в тях или са това е някаква стара оферта, че ми изглежда много добре и ми се иска вече и аз да се възползвам от някое хотелче за една малка почивчица. newsm78
Но.....като гледам цени в сайта им, виждам, че нощувката в двойна стая е 80лв, т.е за 2 нощувки излиза по 160 лв. Аз ли бъркам някъде? http://radinasway.com/bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8.html

И на мен ми допада тази оферта, а относно сметката мисля,че е: 2x80лв за нощувките + 4x40лв за храната = 360лв както е и обявено като цена преди намалението.
Не мисля, че е минала, защото едва ли щях да я пропусна, сега и аз оставам да се надявам да я пуснат в скоро време Simple Smile

# 469
Здравейте, включвам се и аз да ви следя, защото съм страшно запалена по тези оферти Grinning

Бих искала да попитам имате ли някакви впечатления от салон South Side Studio в Борово, много съм изкушена от офертата им за Shellak.

# 470
  • София
 Ще ходя следобед да плащам ваучери по тази оферта на Lapni   http://www.lapni.bg/offer/415/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1% … 0-15-%D0%BB%D0%B2  ''масаж с вендузи ВЪВ ВАШИЯ ДОМ'' . Моля ви, погледнете я и кажете защо според вас са продадени толкова малко ваучери  newsm78 . А ако имате лични впечетлени ще съм ви много благодарна да ги споделите   bouquet

# 471
  • София
Ще ходя следобед да плащам ваучери по тази оферта на Lapni   http://www.lapni.bg/offer/415/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%91%D0%95%D0%97-%D0%94%D0%90-%D0%98%D0%97%D0%9B%D0%98%D0%97%D0%90%D0%A2%D0%95-%D0%9E%D0%A2-%D0%94%D0%9E%D0%9C%D0%90-%D0%A1%D0%98-%D1%81-%D0%90%D0%9D%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%95%D0%9B%D0%A3%D0%9B%D0%98%D0%A2%D0%95%D0%9D-%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%90%D0%96-%D0%A1-%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%94%D0%A3%D0%97%D0%98-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-15-%D0%BB%D0%B2  ''масаж с вендузи ВЪВ ВАШИЯ ДОМ'' . Моля ви, погледнете я и кажете защо според вас са продадени толкова малко ваучери  newsm78 . А ако имате лични впечетлени ще съм ви много благодарна да ги споделите   bouquet

Предполагам, че просто хората имат резерви да пускат вкъщи непознат човек. Иначе момчето може да си работи добре...

# 472
  • София
По назад в темата едно момиче писа че е доволно от масажа с вендузи в къщи,даже и мъжът и си е правил при същия.

# 473
  • София
 Да, аз също го прочетох, Ива&СиЕ   bouquet

# 474
  • Sofia
Искам суши от The Sushi Bar  Praynig

# 475
Бих искала да попитам имате ли някакви впечатления от салон South Side Studio в Борово, много съм изкушена от офертата им за Shellak.

http://www.dalavera.bg/280/15-lv-za-tsyalosten-manikyur-postavya … 30-lv-50-otstapka
И аз искам да питам дали има някой, който е посещавал салона, има закупени над 230 ваучера. Доволни от промоцията има ли? Интересува ме и как правят маникюра, защото аз наскоро посетих един нов салон и така ме болят още кожичките от маникюристката...  Crossing Arms

# 476
Аз ще кажа кой салон ми излезе с тази реплика "за тия пари толкова..." само, че първо искам да направя и последното си посещение там. Те така и така няма повече да пускат нищо по тези сайтове, защото всичко оферти са пуснати в супер диел от техен бивш колега, отишъл да работи в сайта и трябвало да направи "голям удар" .
Относно това кой от какво е доволен, мога да кажа, че всеки има различни  критерии за мястото/ услугата която посещава. Аз често имам база за сравнение както и високи критерии, ако нещо не ми хареса то казвам защо конкретно и там вече всеки да си прецени сам.
Днес пак бях в Анжел фейса в Лозенец е няма такова чакане просто!!! Отидох и по-ранно и чаках 20 мин за моя час при което дойде девойка записана 30 мин след моя час- който явно течеше вече нищо, че чаках на диванчето.  Най-накрая ме извикаха и мен - последва още чакане - оказа се че козметичката работи по 2-ма човека едновременно в 2 различни стай така процедурата от 1час стана час и 30 мин и преди това още 20 мин чакане. Никой дори не ми се извини за това мотане. Мен лично ми беше безкрайно неприятно да чакам между различните етапи на процедурата, да не говорим, че все пак съм в работно време и съм фиксирала кога ще съм на линия. Козметичката работи добре, но тоя път козметиката която използва беше съвсем различна, а не таи описана в офертата (понеже още първият път ми показа опаковките какво нанасят точно - съответно беше по описаната оферта).

Друг салон Андреа спа в Стрелбище. Бях миналата седмица оказа се, че козметичката им отива в Германия. Имат 2 нови момичета - малко флегматични са нищо ще бях първа ги чаках 10 мин да си сгънат кърпите. Иначе процедурата беше съвестно направена (ИПЛ терапия за лице) обаче явно тотално нямат козметика. Нанесоха ми една маска което ме боцкаше доста болезнено и я помолих да я махне и сложи друга. Като цяло процедурата продължи 1,30 мин преди това всичко беше в рамките на 40 мин.

# 477
лелеее Rоgga ей на това му се вика сага Simple Smile
А иначе много станаха изкривени нещата с тия валчери, защо пускат толкова мног брпйки като немогат да си ги изпълнят?!? Thinking

# 478
  • в 1001-та нощ
ами така е защото Ганьо прави всичко за просто печалбарство ...  Tired няма мисъл в перспектива

сайтовете действат, като еднодневки, а фирмите за парите, които ще вземат сега, а не за услугата, която ще предоставят утре

никаква мисъл, никакъв маркетинг ..... единици са изключенията и обират пешкира на другите  Tired

# 479
Абсолютно права си a.l.e.n.a тия салони не се ли сещат, че ако те накарат да се чувставш добре и удовлетворен пак ще се върнеш в салона им дори когато не си с валчер!То това си е един вид доста добра реклама.....амаааа българска му работа, друго няма какво да кажа!:)

Общи условия

Активация на акаунт