Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 448
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Hug Ясно, разбрах. Благодаря ти! А колко е доставката?
Незнам, мен ми е наблизо и си го взех на място.
5 лв. Simple Smile

# 511
  • София
Е, чудно! Мерси!  Hug

# 512
Страхотна инициатива, дано да се намерят домове на кученцата:)) Много се радвам, че освен с цел печалба, има все пак и някои сайтове, които се опитват да помогнат по такъв начин!! Браво на NieSme.bg!

newsm10

# 513
  • Countryside
Някой правил ли е кислородна терапия? И почистване с микродермабразио? Отзиви?
Ето тази е офертата . Отзиви за салона?

# 514
Някой правил ли е кислородна терапия? И почистване с микродермабразио? Отзиви?
Ето тази е офертата . Отзиви за салона?
Правила съм Кислородна мезотерапия..може би е едно и също и съм изключително доволна:) И аз си взех ваучер по тази оферта пък ще видим:)

# 515
  • София
Ние си взехме с приятели ваучери за Рафтинг по река Искър за малки и големи само за 30 лв! и ще ходим на 24.07.2011 г. Някой бил ли е на рафтинг до момента да даде някой съвет.
Иначе по въпроса с ваучерите онзи ден си направих една екселска таблица с крайните дати и информация за дадената услуга, че вече имам толкова много пък ме е страх да не изпусна сроковете.  hahaha

# 516
Ние си взехме с приятели ваучери за Рафтинг по река Искър за малки и големи само за 30 лв! и ще ходим на 24.07.2011 г. Някой бил ли е на рафтинг до момента да даде някой съвет.
Иначе по въпроса с ваучерите онзи ден си направих една екселска таблица с крайните дати и информация за дадената услуга, че вече имам толкова много пък ме е страх да не изпусна сроковете.  hahaha

Носете си по един комплект сухи дрехи и най важното - обувки!  Peace
И аз вече моите едва ги следя, сега последно взех за Take a cake и за кислородната терапия в Дерма лайн, а също и за педикюр в Бона Деа.

# 517
  • София
Дрехите - ясно! Добре, че каза за обувки, аз мислех, че ще сме боли в лодката. А дали дават неопренов костюм или само жилетки?

# 518
Дрехите - ясно! Добре, че каза за обувки, аз мислех, че ще сме боли в лодката. А дали дават неопренов костюм или само жилетки?
 Не знам дали ще ви дадат неопренов костюм -едва ли, но като ходеща на лодки да ти кажа - можеш и по бански да си, а относно обувките - може и боса, обаче е гадно като се качваш и слизаш, защото обикновено брега е кален. Ние с моя и детето сме с неопренови обувки. Костюми нямаме, но е хубаво да си имате по някоя светла ризка с дълги ръкави, за да не изгорите. И задължително плажно мляко. Гледам, че някои приятели влизат в лодките с гумено сабо, но нямам идея колко е удобно.
В интерес на истината на рафтинг не съм ходила, а само на гребане в спокойни води - реки и язовири, но едва ли има разлика по отношение на облеклото  Mr. Green.

Между другото неопренът запарва много и не е подходящ за гребане през лятото!

# 519

Обувките всъщност най-много се мокрят, защото влиза вода в лодката - най-добре да сте с някакви по-стари маратонки. Сигурно може и бос, но е гадно ако брегът и дъното са каменисти. Аз съм ходила по Струма и ни раздадоха цели неопрени, които се обличат върху дрехите. Но това беше ранна пролет, не знам как процедират като е по-топло. Приятно изкарване!  Hug

# 520
  • София
Благодаря за съветите!
Аз имам такива неопренови обувки и ще съм с тях.
Четох, че за рафтинг е най-подходящо май месец да се ходи, защото реките са най-пълноводни. А пък ние ще ходим края на юли, та се надявам също да е хубаво. Ще разказвам! Simple Smile

# 521
Благодаря за съветите!
Аз имам такива неопренови обувки и ще съм с тях.
Четох, че за рафтинг е най-подходящо май месец да се ходи, защото реките са най-пълноводни. А пък ние ще ходим края на юли, та се надявам също да е хубаво. Ще разказвам! Simple Smile
 Абе щом става за деца, значи няма да е съвсем рафтинг, а по скоро гребане в спокойна вода. Ох, много ми се иска и на мен, ама ще сме с малкия, а с него няма как. Иначе големия гребе и е супер ентусиаст  Mr. Green.
Пожелавам ви да си изкарате страхотно!

# 522
Привет и от мен имам неуспешно попадение с една кола маска купена с ваучер от niesme.bg   в студио на гарибалди и никога повече няма да повторя все едно ме драха .....
А сега бях на една сватба в събота и от един друг сайт vijcenite.net взех букет от бонбони за булката и една кутия с вино и пак с бонбони и в нея сложих плик с пари и картичка и стана чудесно шашнах ги Grinning , а сега врънкам милото да сложим и СОТ вкъщи докато сме на почивки ама не знам дали ще ме огрее  newsm78
За рождения ден на една приятелка бях купила от grabo ваучери за клуб Большой и изкарахме чудесно въпреки , че там е цифра и алкохола не беше включен.
Това са ми за сега опитите с ваучерите  Simple Smile

# 523
  • София
Вчера ползвах ваучер за почистване на зъби в "Токуда". Очарована съм, мило отношние, доста внимателен беше доктор Йорданов. Имам пломба за правене и мисля да я правя там.

# 524
ох не мога да не споделя тази оферта с вас Laughing хайде момичетата нападайте, няма нужда от пластични операции, кеф ти голям бюст с билки Mr. Green
http://www.hitceni.bg/offers/Iskate-li-da-uvelichite-byusta-si-- … er-tzena--3450lv-

Общи условия

Активация на акаунт