Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
ох не мога да не споделя тази оферта с вас Laughing хайде момичетата нападайте, няма нужда от пластични операции, кеф ти голям бюст с билки Mr. Green
http://www.hitceni.bg/offers/Iskate-li-da-uvelichite-byusta-si-- … er-tzena--3450lv-

Не мога да повярвам че 70 човека са купили.... ?!

# 526
Здравейте
Моя мъж се е загледал по тази оферта  http://piperki.bg/offer/id-133/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE_%D … 2%D1%8A%D1%80.htm   Мисля, че имаха преди оферта за автомивка, но не зная в кой сайт я гледах. Ако някой се е възползвал от услугите им, ще му бъда благодарна да сподели
Благодаря   bouquet

# 527
  • София
ох не мога да не споделя тази оферта с вас Laughing хайде момичетата нападайте, няма нужда от пластични операции, кеф ти голям бюст с билки Mr. Green
http://www.hitceni.bg/offers/Iskate-li-da-uvelichite-byusta-si-- … er-tzena--3450lv-

Не мога да повярвам че 70 човека са купили.... ?!

Да, и аз  Mr. Green
1. Никъде няма сертификат на продукта  Naughty  Всички билкови добавки вече минават през МНЗ за регистрация, а фирмите, които ги разпространяват, съответно, през лиценз!

2. Забранено е по интернет да се продават както лекарства, така и хранителни добавки!

3. Никъде не се видя начин на употреба/прием! Пише само по колко, но не и как и кога.

4. Та там ясно си е описано какъв е ефектът от билката (файлът е здравичката предпазен от копи-пейст, но аз ще си направя труда да го напиша! Свалих си и файла и ще сигнализирам Здравето за това, какво се предлага - с извинение, ама в нелицензиран продукт може да бъде набухано всичко!).
И така, в описанието на продукта: " През първите два месеца от употребата повечето жени ( е, закупилите едва ли ще бъдат сред "повечето") установяват положителен ефект по отношение на твърдостта и изпълнеността на гърдите при това без да изпитват болка или дискомфорт.С продължителната употреба жената може сама да регулира ефекта (бряяя, много ще нарастнат цомбите, явно  Mr. Green ), като прекрати използването на продукта (пардон, но се 'използва' уред, а това нещо се 'приема'!) при постигане на задоволителни резултати. Самите те са трайни и постигнати по начин, който не уврежда здравето. " (трайни? Извинете, но понятието е твърдо разтегливо. Аха, за продавача е траен резултатът и за един ден, какво ви трябва повече?!!) 
Толкоз за наивниците. Кой разбрал - разбрал. А който иска да си изхвърля парите, нека гледа картинките с големите бомби в рекламата на сайта.

И друго искам да отбележа. Има много правописни и граматични грешки в това описание на "продукта". Освен това, описанията на билкови препарати не се пишат по този начин, там има определени специфики, които не само не са спазени, но и не се знаят от човека, писал текста  Naughty 
Всичко това ме навежда на единствения извод - МАМЯТ ви! 

Да не говорим, че досега няма такова нещо, дето да го пиеш и то ти увеличава гърдите. Аз самата съм с малки и мнооого съм разучавала въпроса. Повярвайте, до днес, 1 юли 2011 таквоз чудо ня-ма!

# 528
Вчера ползвах ваучер за почистване на зъби в "Токуда". Очарована съм, мило отношние, доста внимателен беше доктор Йорданов. Имам пломба за правене и мисля да я правя там.

Твоят включва ли избелване? Че аз купих такъв - почитване на зъбен камък и избелване с Pure.

# 529
...Да не говорим, че досега няма такова нещо, дето да го пиеш и то ти увеличава гърдите. Аз самата съм с малки и мнооого съм разучавала въпроса. Повярвайте, до днес, 1 юли 2011 таквоз чудо ня-ма!

Малко офф: даже си имаме темичка за подобни билки Simple Smile  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464874.0;topicseen аз... понякога я чета и недоумявам ли, недоумявам...

# 530
Привет мацки Hug
Взех си ваучер за маникюр и педикюр в салон Богиня - Пловдив, ще съм благодарна ако някой вече е ходил там и даде отзиви преди да съм ги платила Mr. Green

# 531
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте момичета, взе си ваучер
Цитат
ВИЕ ОТНОВО ПОЖЕЛАХТЕ: 71% отстъпка за Аюрведа-Абхаянга масаж на цяло тяло с топли етерични масла в салон за красота BELIZE или фитнес център BELIZE само за 15.80 лв.

някой който е ходил може ли да сподели какво да очаквам  Embarassed

# 532
  • София
Днес направих най-скъпата си покупка с ваучери-пакет за хотел "Боженци" в с. Черневци. Дано всичко е ОК, че 400 лв са си много пари-взех офертата за 5 нощувки + 1 бонус. В раздела "на път" има тема за комплекса и вече има мнения (че и преди няколко месеца имаше оферти за там), настроена съм положително.
Иначе може да се каже, че имам скромен опит с ваучерите  Laughing Благодарение на тези оферти разбрах за доста услуги, от които съм много доволна. Ще споделя какво съм ползвала до сега, дано съм полезна: детска кухня "Българче"-много доволна бях от вида, вкуса, опаковката и доставката на храната, пици от Мама Миа-няколко пъти съм позлвала ваучери (малки, големи, с бира, със салати)-много съм доволна; маникюр на Nail bar-а  Laughing в Мола в Студ. град-много добре работи жената (Беба), макар че на мен самата тя нещо не ми беше приятна, лаковете са CND; маникюр в салон Арлет в Галакси център-поредния Мол, в кв. Гео Милев-нищо особено, не бих повторила, лаковете са OPI; цялостен релаксиращ масаж в студио Рекрео (сега са в нова сграда някъде на Черни връх при околовръстното) при Вълко (то масажистът е от значение Laughing)-беше просто чудесно. Доста пъти вече ходим в Германи-комлекс в Малинова долина-там ползвам ваучери за уроци по плуване на дете с инструктор. Взех максималния допустим брой-3 ваучера за по 4 урока, общо 12 урока. Правили сме 6 до сега, остават още 6. За комплекса съм ползвала и ваучер за детски празник за 1-ви юни-беше много добре, и за 2 обяда, предстои ми и маникюр+педикюр (лаковете са Артдеко). Като цяло съм със смесени чувства за комплекса-европейски комплекс (собствеността и идеята са немски) с българско обслужване  ooooh! Заредила съм се с ваучери за кино в Синеплекса, чака ме и 1 масаж в студио в Дървеница...И разбира се следя всичкиоферти.бг всеки ден, че и по няколко пъти  Crazy
Ох, мого дълго стана...извинете  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:46 от desitka*

# 533
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се с ползван ваучер за 2 средни пици и каничка айран от р-н Фино Пловдив.
Очарована съм! Чисто, спретнато, много вкусни пици от промоцията и още по-вкусни салати.
Използвахме и двата закупени ваучера /офертата беше от Грабо/, като единия от тях подарихме на приятел за рождения ден. Получи се страхотна изненада и определено останахме доволни от обслужването и кухнята.
От мен 6+

# 534
  • София
Включвам се с ползван ваучер за 2 средни пици и каничка айран от р-н Фино Пловдив.
Очарована съм! Чисто, спретнато, много вкусни пици от промоцията и още по-вкусни салати.
Използвахме и двата закупени ваучера /офертата беше от Грабо/, като единия от тях подарихме на приятел за рождения ден. Получи се страхотна изненада и определено останахме доволни от обслужването и кухнята.
От мен 6+

И аз бях много доволна от тяхна предишна оферта и с нетърпение чакам да отида до Пловдив, за да пробвам и пиците.

Току-що получих запитване от Грабо дали съм доволна от използвана оферта. По този случай открих, че в използвания вече ваучер в профила има опция за оценка. Мисля, че е редно да похвалим добрите оферти като горната Simple Smile. И, разбира се, да се оплачем от несполучливите  Wink.

# 535
  • в 1001-та нощ
Здравейте
Моя мъж се е загледал по тази оферта  http://piperki.bg/offer/id-133/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE_%D … 2%D1%8A%D1%80.htm   Мисля, че имаха преди оферта за автомивка, но не зная в кой сайт я гледах. Ако някой се е възползвал от услугите им, ще му бъда благодарна да сподели
Благодаря   bouquet
моя приятелка бе оставила там кола за миене и беше очарована  Peace

# 536
  • о`майна лунна нощ е
Таня, точто ти беше причината да се чувствам спокойна за този ресторант. Благодаря ти за отзива за спагетите   bouquet Определено ми помогна в избора.
А кой знае ... може да се засечем на ваучер среща  Wink

# 537
Здравейте
Благодаря   bouquet
моя приятелка бе оставила там кола за миене и беше очарована  Peace

Много благодаря  bouquet

# 538
  • Някъде на път....
Вчера си взех маркера по тази сделка: Моментално премахване на петна от дрехите с почистващ маркер „Sp … , вместо за 6 лв! от магазина в Обеля, бл. 121.   Дори си закупих и две блузки за латото от там... бяха на промоция... Wink

# 539
  • Sofia
Вчера си взех маркера по тази сделка: Моментално премахване на петна от дрехите с почистващ маркер „Sp … , вместо за 6 лв! от магазина в Обеля, бл. 121.   Дори си закупих и две блузки за латото от там... бяха на промоция... Wink

при вас почиства ли маркера? при мен не стана  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт