Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 254
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Моля за мнение:
Направих резервация за 2 нощувки в хотел "Св.Константин" - Кърджали, но ми поискаха номерата на ваучерите newsm78, ще ходим на 15-16.08., защо са им номерата на ваучерите, те не се ли представят на место newsm78
За пръв път ми случва Rolling Eyes

# 676
  • в 1001-та нощ
например да проверят дали са реални или пък ако не отидете - ще се отчетат ползвани Peace

# 677
А дали е възможно да бъдат отчетени като ползвани още преди да отидем и да не можем да ги ползваме, с една дума да ни прецакат, а иди доказвай че не си бил там Rolling Eyes

# 678
  • в 1001-та нощ
не виждам никаква логика, нито съм чувала за такъв случай, все пак, ако имат за цел да си направят реклама, то това би било - анти реклама

обичано е вписно и в ОУ на сайта  Peace

мисля, че нямаш основания да се тревожиш  Peace

# 679
  • София
За Добро един ваучер за човек или за цялата маса?

# 680
  • София
също съм доволна от Фенси, въпреки че като чуха ваучер малко се смутиха.......
но пък пицата си заслужаваше
пак ще повторим

Ние бяхме във "Фенси" в Мола на Цариградско шосе и ни приеха с ваучерите без никакво смущение. Момичето, което ни обслужи, беше много любезно.

|Да не забравя- един ваучер важи за един човек. Peace
И ние сме доволни от "Фенси" в Сити Центъра. Там обаче 1 ваучер важеше за цялата маса. Grinning

# 681
  • София
Моля за мнение:
Направих резервация за 2 нощувки в хотел "Св.Константин" - Кърджали, но ми поискаха номерата на ваучерите newsm78, ще ходим на 15-16.08., защо са им номерата на ваучерите, те не се ли представят на место newsm78
За пръв път ми случва Rolling Eyes

И аз резервирах ама не ми поискаха номера на ваучери. Ние сме от 16 Август за 4 нощувки.
Редактирам се : току що се обадих да ми потвърдят резервацията и ме помолиха да им пратя номера на един от ваучерите (аз резервирах през Групо.бг обаче) на мейл.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 16:32 от тодоричка

# 682
  • София
Момичета, не съм се засилила за тази оферта, но дали някой е ходил:

http://bg.kolektiva.net/exclusive/6-noschuvki-7-dni-na-fulbord-v … -nchev-brjag.html

За 3-ма души излиза 30 лв. на ден, но да не е някакво менте, още повече че храната е на блок-маса, демек - кой превари, той завари. хаха, отначало бях сметнала 200 лв. за 2-ма за 5 дни и с третия излезе по 19 лв., та доста се блещих докато си схвана грешката.
Да се отчета за кухня Ян Бибиян. Храната си я знаем отпреди, малчо я поглъща с кеф.
Наложи ми се да откажа 2 записани дни - нямаше проблеми, преместиха ме за когато исках.
Младежът, който доставя, е точен - всеки ден в 8,30 ми звъни когато наближи блока и аз слизам.
Само дето първия ден ми поиска всичките 4 ваучера, аз го погледнах накриво и казах, че това са ми документите за плащане и ще ги давам при доставката.
Сега пак има промоция на друг сайт, но разпечатването е тъпо - аз съм взела 9 ваучера за по 2 дни, и всичките кодове излизат на 1 лист. Как да му давам всеки път само един код, освен ако не ги пиша на ръка...

# 683
  • гр. София
Момичета, преди време в един от тези сайтове имаше предложение за екскурзия до Солун и Метеора-някой да е попадал и  да се сеща къде се предлага, за да следя?Искам да направя подарък за 70 -годишният юбилей на майка ми,а тогава просто не обърнах внимание. След дъжд -качулка  Laughing

Намерих само това: http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D1%80%D1%82.html

Но на практика е само плаж и Метеора. Предишните бяха с разходка в Солун на отиване и гробницата на Македонски или езерото Керкини на връщане.
Благодаря ,момичета и аз днес като се разрових попаднах на тази и както пише Тaня67 ,доста е орязана от към програма.

# 684
  • в 1001-та нощ
Cuckoo   Peace нарежи ги с ножица  Hug нали няма изискване - всеки ваучер да е разпечатан на лист с формат А4

# 685
Момичета, не съм се засилила за тази оферта, но дали някой е ходил:

http://bg.kolektiva.net/exclusive/6-noschuvki-7-dni-na-fulbord-v … -nchev-brjag.html

За 3-ма души излиза 30 лв. на ден, но да не е някакво менте, още повече че храната е на блок-маса, демек - кой превари, той завари. хаха, отначало бях сметнала 200 лв. за 2-ма за 5 дни и с третия излезе по 19 лв., та доста се блещих докато си схвана грешката.

Скоро позната ми се похвали, че ще почиват на Слънчев бряг и излиза по 200 лв на човек, пак подобна оферта. Ти как ги сметна 30 лв за 3-ма? 200 лв е за 1 човек, т.е. само за него е 30 лв на ден. Според мен не е менте, те печелят от количеството. Като гледам има бая закупени ваучери. А защо си мислиш, че на блок маса няма да достигне храната? Те са длъжни да осигурят достатъчно храна в обявените за хранене часове, ще е голяма простотия да има само за първите. То бива българска работа, ама надали е чак толкова.

# 686
  • в 1001-та нощ
аз съм виждала такова нещо в 1 хотел на Сл.Бр-г ..... беше като комедия .... в момента, в който сервитьор се появи с пържени филии или диня - започват да му скачат по главата и краката да грабят ..... ненормална работа ...

хотелът беше евтин, пълен, имаше единични гости, групи, вкл деца, като на лагер ..... сбирщина - всякакви хора ...

дано не е така и във вашия случай - ако не ми се случи да го видя с очите си - не бих вярвал ана такива разкази, но е факт; надявам се - да не е така навсякъде - ако гостите са само българи или нормални хора - дано е по-цивилизовано  Peace

# 687
  • София
Скоро позната ми се похвали, че ще почиват на Слънчев бряг и излиза по 200 лв на човек, пак подобна оферта. Ти как ги сметна 30 лв за 3-ма? 200 лв е за 1 човек, т.е. само за него е 30 лв на ден. Според мен не е менте, те печелят от количеството. Като гледам има бая закупени ваучери. А защо си мислиш, че на блок маса няма да достигне храната? Те са длъжни да осигурят достатъчно храна в обявените за хранене часове, ще е голяма простотия да има само за първите. То бива българска работа, ама надали е чак толкова.
Ами третия плаща 140 лв., та излиза 540 лв.: 18=30
Ами защо си мисля ли - от опит, и то не само у нас. Особено когато вече всичко е платено и да се оплачеш - все тая. А броят на купените ваучери естествено че ще е голям при такава оферта.
Друг е въпросът, че има хора, които на шведска маса товарят чинии като за световно, докато затрупат масата.  Laughing

Да попитам по-сведущите: имаше една оферта на салон Дарлин за нещо по лицето с ултразвук? Аз живия съвсем наблизо и е само 4 лв., но дали изобщо има ефект? Ако не - на 10 м от салона има дребни сладки и за 4 лв. ще си взема 400 г фунийки с крем....ммммм

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 17:46 от Cuckoo

# 688
Ами ние точно от тази оферта на Колектива за Слънчев бряг - хотел Лира си взехме два ваучера за август.
(200 лв на човек ол инклузив - 6 дни). И се надяваме да няма проблеми.
В същия хотел в момента са хората, закупили ваучери през май, от друга фирма. (200 лв за двама със закуска за 6 дни).
Чакам някой да пише отзиви.

# 689
  • в града на вечния купон
Ами третия плаща 140 лв., та излиза 540 лв.: 18=30
Ами защо си мисля ли - от опит, и то не само у нас. Особено когато вече всичко е платено и да се оплачеш - все тая. А броят на купените ваучери естествено че ще е голям при такава оферта.
Друг е въпросът, че има хора, които на шведска маса товарят чинии като за световно, докато затрупат масата.  Laughing

Да попитам по-сведущите: имаше една оферта на салон Дарлин за нещо по лицето с ултразвук? Аз живия съвсем наблизо и е само 4 лв., но дали изобщо има ефект? Ако не - на 10 м от салона има дребни сладки и за 4 лв. ще си взема 400 г фунийки с крем....ммммм
в темата за Дружба намерих добри отзиви за козметичката за този салон, видях че и ти там пишеш
аз лично днес платих ваучера пък да видим

Общи условия

Активация на акаунт