Лидл ::6::

• 78 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Да докладвам.В магазинът на Транспортна в Бургас имаше всичко от промоцията.Направи ми впечатление, че имаше максимум 30 пилета, което ми се струва супер малко за такъв магазин. Simple Smile

# 706
  • Viena
Да докладвам.В магазинът на Транспортна в Бургас имаше всичко от промоцията.Направи ми впечатление, че имаше максимум 30 пилета, което ми се струва супер малко за такъв магазин. Simple Smile
те постоянно изкарват

# 707
При нас вчера към 14 часа имаше едва 5-6 пилета и докато обикалях магазина докараха още и всички се юрнаха да грабят още, а някои вече имаха по едно пиле ...... чудя им се приблизително 3 кг. месо какво ще го правят  Tired

# 708

При нас вчера към 14 часа имаше едва 5-6 пилета и докато обикалях магазина докараха още и всички се юрнаха да грабят още, а някои вече имаха по едно пиле ...... чудя им се приблизително 3 кг. месо какво ще го правят  Tired
Е,хайде сега,истерии....Как какво ние сме тричленно семейство и едно печено пиле се изяжда за една вечеря.Ами ако бяхме 6/тогава живеехме у свекърите+зълвата и приятеля й/,според теб ко,лко трябваше да купя........

# 709

Купихме 4, защото сме много хора, плюс това не са в промоция всеки ден.Последно мисля, че бяха преди месец.

# 710
  • BG
Харесвам тези кърпички и цената за 150 бр. в кутия е 1,59 лв.

# 711
  • София
Някой дали е доволен от течните препарати за пране? Аз пробвах само в малките кутии на прах за бяло и цветно и не ми харесаха.  Rolling Eyes

# 712
Днес в Лидл кв. Дружба има от баничките с колбас, и то на налената цена.  Peace

# 713
Днес в Лидл кв. Дружба има от баничките с колбас, и то на налената цена.  Peace

Преди малко се прибрах с един пакет такива банички

# 714
Никога досега не съм ходила в Лидл. Само родителите ми и то малко след откриването на един от магазините, леле като ми казаха за опашките Mr. Green Mr. Green Иначе забелязвам, че на ниски цени са само продукти с някакви немски марки, повечето безизвестни. Докато неща като кока-кола се продяват на почти нормалните си цени. Една приятелка ме черпи доста често с продукти от там и повечето са доста вкусни, имаше някакви бисквити с парченца шоколад, които ми харесаха.

# 715
Кое е по- хубаво или по- близко до бялото саламурено сирене- Ливади или Софра? Подобни ли са или различни типови- меко, твърдо, обезсолено  newsm78  Не съм ги опитвала още, чакам си магазина  #2gunfire

Сиренето Софра (в металните кутии) е твърдо, не е солено. Много е удобна опаковката, защото вътре са няколко кръгли бучки. На мен много ми харесва, както и на семейството ми. Simple Smile

# 716
  • София /Абсурдистан
Сиренето Ливади е малко по-меко от Софра. Аз днес купих и ги редувам. Много са добри и двата вида Peace

# 717
  • В най - голямото село
Някой дали е доволен от течните препарати за пране? Аз пробвах само в малките кутии на прах за бяло и цветно и не ми харесаха.  Rolling Eyes

Аз, не.

# 718
  • София

Аз, не.
благодаря ти! Доста са големи опаковките и не ми се рискуваше, но сега няма да взема.

# 719
Снощи пазарувахме.Пилетата бяха за 2,44 за кг,но така са сложени етикетчетата,че аз се обърках.Мислех че крайната цена е толкова.Попитах едно момче дето редеше там дали това Е крайната цена,отговорът беше "да",но трябваше да се поразбере че това е крайна цена на пилето за килограм.Когато апзарувам от други магазини,цената когато е много намалена и означена с ярко етикетче винаги е крайната цена,която я пише на касовата бележка.Но явно аз съм в грешка,ще знам вече.Каквото и да е обаче,пиле за 3,80 цалото не се намира навсякъде Wink
Взех пакет банички със сирене(бяха намалени),с колбас нямаше,а и не харесвам баници с месо.Взех традиционен немски салам,изглежда ми като луканков,дано да е хубав,както и от наденичките кнакер (или каквито там се наричаха).Една кутия сладоледи на клечка взехме за по 25ст. бройката.И други работи,ако нещо ме впечатли ще споделя.

Аз за течните прахове бях чела напред и з темите че има и доволни и толкова недоволни,чудих се вчера но се въздържах.Но мисля като свърша наличния ми щще си взема да пробвам.Досега на прах който да задоволява 100% изискванията ми не съм попадала.

Общи условия

Активация на акаунт