Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 143
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен Flutter

# 601
  • Пловдив
Е, появи се и в форума на дизито...

Engin Akyürek - Tatilde -  На почивка

Така, по едра снимката - да го разгледаме....

# 602
Момичета,най-сърдечни благодарности и целувки от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.п.Сара,това с Фърат Челик беше много интересно!Чак не ми се вярваше,че е той newsm78

П.п.Аничка,и аз реших да го пропусна този филм,защото след нашия ще съм като теб. Cry Cry

П.п.Подаръка ми за р.д. е екскурзия до Истанбул,но не съм решила още кога да отида newsm78
Може през септември,но ще трябва да проуча къде снимат да им отида на гости Grinning Нямат си друга работа-само мен чакат Joy

П.п.Още ли се надявате,че имат нещо общо?Аз вече не го вярвам.

# 603
# 604
Нели, за коя снимка с опашката ме питаш. Нали са тези двете с плажната кърпа....Е, видях го - аз в нас съм без слънчеви очила. Голям сладур....Но да хванат и Берен някъде. Сега като се замисля, тя никога не е засичана на почивка от папараци....Значи е артист и в това отношение. пази си личният живот....А аз като любопитка - така искам да ги снимат някъде заедно....Това би се случило, ако има нещо и са решили двамата да покажат отношенията си. Това важи за почти всички двойки...

Тогава защо я приемат за по-порочна от Туба...Вчера влязох в един сайт и видях последните години Туба  с много гаджета  , а я смятат за непорочна девица...Те, това не мога да го проумея...!?  Извинявайте за спама - това е нормално за едно младо момиче преди да се ожени да сменя партньори и да избира... Но като сравних Берен има по-малко приятели през тези години , а доста помия се излива по нея.., като гледам горката в пълна нелегалност е преминала относно личния си живот от тази помия ...!?
  newsm78

# 605
  • Пловдив
dettodorowa, през септември ще стягаш ученичката....и подаръка е страхотен...

# 606
  • Пловдив
Нели, така е. Туба във всички предавания по тяхни телевизии - все с различни. а нашето момиче, с никой, освен с оня гаден и грозен режисьор Левент....Извадила си е поуки. Ами да ти кажа - тя може да си позволи с въртолетче на яхтата при Енгинчо и никой няма да ги снима....Ехаааааа.

# 607
# 608
Нели, така е. Туба във всички предавания по тяхни телевизии - все с различни. а нашето момиче, с никой, освен с оня гаден и грозен режисьор Левент....Извадила си е поуки. Ами да ти кажа - тя може да си позволи с въртолетче на яхтата при Енгинчо и никой няма да ги снима....Ехаааааа.

Мацо , нашето момиче няма една снимка заедно с онзи Левент/освен  в едно кино и тя беше монтаж/...Имам чувството , че е просто договорка между тях, за да не я закачат ...И по всички форуми така смятат...!? 
Peace

# 609
# 610
  • Пловдив

Мацо , нашето момиче няма една снимка заедно с онзи Левент/освен  в едно кино и тя беше монтаж/...Имам чувството , че е просто договорка между тях, за да не я закачат ...И по всички форуми така смятат...!? 
Peace

И аз мисля така - че е монтаж - много добре се е съхранила от снимки, но от клюки....

# 611
  • Пловдив

Хайде на кафенце - не в Анталия, тук във форума....

# 612
Нелка,Марияна - аз нали си харесвам Туба, та да си я защитя Mr. Green Това,че я снимат с различни мъже не означава в никакъв случай,че има нещо с тях / казвам го и от личен опит, защото повечето ми приятели са мъже и винаги има клюки ooooh!/ .... просто Берен съумява по-умело да прикрива личния си живот Peace
А клюките неизменно съпътстват актьорите Peace

# 613
  • Пловдив
bonobo - разбирам те, но Туба все ги държи за ръка, под ръка... За тези мъже говорим....
Макар, че това си е тяхна работа...Ама да си поклюким....

# 614
Нелка,Марияна - аз нали си харесвам Туба, та да си я защитя Mr. Green Това,че я снимат с различни мъже не означава в никакъв случай,че има нещо с тях / казвам го и от личен опит, защото повечето ми приятели са мъже и винаги има клюки ooooh!/ .... просто Берен съумява по-умело да прикрива личния си живот Peace
А клюките неизменно съпътстват актьорите Peace

Бонобче , всички ги е хванала за ръка - това в Турция си е показател... !? newsm78

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic9135s0.html?start=0

Този линк е само за теб...!? :
peace:

Кажи ми кой от тези мъже не и е личен приятел...!?  Peace

Възхищавам и се , че не ги крие...!?  Учудването ми е защо е негативно отношението към Берен ...По никакъв начин не казвам , че Туба е порочно момиче - младо е , сега и е времето да живее , не като сложи халката...!?
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт