Британците, британците! - Жега отвън, жега отвътре - тема 22

• 16 419
  • 711
  •   1
Отговори
# 45
Джой-Джой   bouquet за поздрава.

Анелче, как така, отиваш на списъка с всички епизоди, кликаш на 02х07 и ти сваля субтитрите, ей сега пробвах. А иначе на всички епизоди в "допълнителна информация" слагам линк към темата.

# 46
  • Варна
Пуци, благодарско, справих сЪ  Mr. Green. Аз ги теглих от темата, а не където са всички заедно  Mr. Green

# 47
Пуци, благодарско, справих сЪ  Mr. Green. Аз ги теглих от темата, а не където са всички заедно  Mr. Green
А, значи съм омазала линка към 7-ми епизод, тъй ли? Въх, отивам да го оправя, мерси, че ми обърна внимание.  Grinning

# 48
  • Варна
е, баш да си го омазала  Joy, не е чак толкоз страшно Mr. Green. Всички останали 11 епизода, са си с мноооооУ файн  Crazy

# 49
  • КиТ
Пуци мерси за темата   bouquet  bouquet  bouquet Да ми добавиш Lucas Bryant,че не го виждам в списакО Hug

ако може по въздушно-капков път , и неговите деца бих износила Joy
Зарад таквиз изказвания го спретнаха "онова подло сформирование"  hahaha
Нидей рива сега, знаеш, че те обичаме.  Hug

вЕрно си  е това,но всички те обичаме  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,важното е че  е само по въздушно-капков път и не прибягва до по-крайни действия  Whistling Whistling Whistling

Много арни нови дрешки имате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я верно ли има 2ри сезон QI и аз не знаех ooooh!,ще може ли линк,че не го намирам  Flutter Flutter

# 50
  • Варна
Пламчо,
http://DMCA-removal-from-Google/list.php?l=Q&ln=0 - всиЦки субове на QI, до сега  Crazy

# 51
Голяма скука в Мамата днес  Confused Дори в ДиС не могат да ме развеселят  hahaha

# 52
  • София
Голяма скука в Мамата днес  Confused Дори в ДиС не могат да ме развеселят  hahaha

smile3532
Да, слънцето си казва думата...

# 53
Ах, "Устоите на земята" чудесен, чудесен.

Джой, нашто там рижаво и с една рехава брадица, ма пак убуу.  Joy

# 54
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, как няма да е убаво, с тоз гредоред Crazy

# 55
  • КиТ
Благодаря ти Анелка   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • в сърцето на един мъж...
Кое вашто бе? Кого пак наплюхте Laughing

# 57
Е, как няма да е убаво, с тоз гредоред Crazy

И градореда, и фасадата, задния двор също, една чудесна постройка направо.  Joy И мноу луд, мноу тука, лош, лош!

Плами, отразих.

Аз наплюх Дейвид Оукс/Уилям Хамли, ма се оказа, че Джой го била наплюла преди тва (ква изненада, нали  hahaha), но благородно предложи да делим.

# 58
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едно убийче Борджийско, с добре изградена фасада Mr. Green

Пуци, благородна съм, смела, все качества на генерал, чакам си пагоните Laughing

# 59
Жено, даже аз не съм генерал, не лелей надежди.  Mr. Green

'Убийче', колко нежно, колко мър-мър.  hahaha

Не знам що болднах 'жено', ама нека си стои, тия дни си 200% жена.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт