Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Приет в 1 АЕГ с испански език! Има ли някой друг като мен?!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
И аз съм приета там
Аз също съм в 1 АЕГ,но съм с немски.

# 661
  • дълбоката провинция
  Здравейте  и честито на успелите!
  Нахлувам при вас с един въпрос,който вероятно сте обсъждали ,но аз не успях да хвана  Blush Така,бих искала да знам как стои въпроса с участник,който е приет във второто подред във списъка училище,но желае да участвува в следващото класиране за първото в списъка с желаните.Т.е. ако сега се запише във това,което са го приели,губи ли права за второ класиране в другото училище,което всъщност е първото от желаните.Не знам дали го обясних добре ,но се надявам да ме разберете  Simple Smile
И , ако това е от значение-двете училища са в различни области.
Благодаря на отзовалите се!

от огромно значение е, че двете училища са в различни области, т.е. участвате в две отделни и независими една от друга класации

тогава въпросът е - по кое желание сте класирани в област А и по кое в област Б?

ако в една от двете области сте класирани по първо желание, то или се записвате, или се отказвате по-нататъшно класиране

по-добре обясни конкретната ситуация, за да не ставам многословна

# 662
някой дали знае къде мога да видя тазгодишните балове за 73-то (София)

# 663
  • София
Лелелеееее, на 1 класиране, т.е. в понеделник- само в 73 СОУ

# 664
Инфо за 73 СОУ- който се интересува
Най- малкият бал за момиче, прието на 1 класиране е 33,356 в паралелката НЕ-РЕ-М

а какъв е минималния бал за момиче в паралелката НЕ-АЕ-М?
Аз питах по принцип за мин бал, но на този въпрос мога да отговоря в пон., като отида на работа Wink
И видя списъците. Миналата  година тази паралелка беше с най- висок бал. И го доказаха децата.
Аз им преподавам по мат тази година. Днес ги оформих. По мат- годишен среден успех- 5,20. По НЕ на ВО- среден успех за класа- 5,25 Wink

балгодаря много!

# 665
Поздравления за всички деца, класирали се на първо желание и щастливите им майки!  bouquet
Моля, тези които са класирани в 164 ГПИЕ  „Мигел де Сервантес"  -  ИЕ/АЕ да ми пишат с какъв бал са влезли, за момче ме интересува. Благодаря.

# 666

Би трябвало да ги сложат на самото училище, нали извикаха директорите да им ги дадат в 18.00, така че или тази вечер, или утре сутрин ще ги сложат. Естествено, има и вариант РИО София да ни изненада и да пусне тази вечер статистиката.

# 667
Мами,а знаете ли какъв е минималния бал за момичета в 91 НЕГ

# 668
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

Хриси, и аз се интересувам за НТГ, този бал 32,3 за коя специалност е, може ли да разбереш? Чудя се бал 29.940 за коя специалност би могъл да стигне....ако стигне... Rolling Eyes

# 669
# 670
  • Варна
хайде и аз да ви се похваля, класирани сме на първо желание в Първа езикова гимназия с немски  Simple Smile

# 671
forttuna ,в област А сме класирани за първото желание в списъка,но всъщност мечтата ни беше за област Б,но там не сме класирани,затова не разбирам ако сега запишем в област А,отпадаме ли за второто класиране в обл.Б? Защото в крайна сметка да не стане" между двата стола и накрая-на земята",т.е. ако не ни приемат в област Б да изтървем и първото  от желанита в А  newsm78
Също така,мислех,че за второ класиране се участва автоматично,но днес чувам,че е необходимо заявление да се подаде.така ли е всъщност ?

# 672
Испанската гимназия падна на пето място по бал след първото класиране за елитни школа тази година. Миналата година тя е била втора. На първо място по традиция е Първа немска гимназия. Там най-ниският бал, с който е приет гимназист, е бил 33,678, каза шефката на регионалния образователен инспекторат Ваня Кастрева.

На второ място тази година излиза Софийската математическа гимназия, където най-ниският бал на приет седмокласник е 33,392. Трета е Първа английска гимназия, следвана от Втора немска и Испанската.

В столицата тази година няма седмокласник с най-високия бал 36 точки. Първото по успех дете е момче с 35,911. То е прието в СМГ. Ученикът изкарал пълен отличен на математиката, но има 5,91 на изпита по български. Незаети преди второ класиране са останали 326 места, а некласираните деца са 228. В София са кандидатствали и 552 ученици от провинцията. Второто класиране излиза на 1 юли.

# 673
  • Sofia
НФСГ с френски. Третото ни желание беше. Чудим се дали да участваме във второ класиране... Искаме френската по принцип Simple Smile

А с какъв бал е приет във френската?

31 и мъничко.  Доколкото знам, там е 3 пъти математика и веднъж БЕЛ.

# 674
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

Хриси, и аз се интересувам за НТГ, този бал 32,3 за коя специалност е, може ли да разбереш? Чудя се бал 29.940 за коя специалност би могъл да стигне....ако стигне... Rolling Eyes

Това не мога да кажа, защото става въпрос за на една приятелка детето. Дъщеря ми се обади, че е прието, но нямам информация в коя специалност/паралелка. Като науча ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт