Летище София - Шенген или трудова терапия за луди

• 19 290
  • 316
  •   1
Отговори
# 45
  • Italia
Рокси, и аз мислех, че се отнася за течността, не за обема на бутилката, но съм грешала - 1 л. течност, която трябва да бъде разпределена в 10 х 100 мл. Не ми приеха предложението да изстискам 25 мл от крема  Joy
La donna è mobile, беше митничар, колкото аз съм естествено руса! На рентгена, на масичките, където се обличаш/обуваш/слагаш всички джунджурии по джобовете обратно поиска да ми провери ръчния багаж. Провери го, взе да бърка в дамската ми чанта, извади ми  портмонето, попита ме колко пари имам и дали съм сигурна, че нямам други. Е, имах - като му мушнах двайсетолевка в ръцете хич не му беше весело Simple Smile) Гражданин съм на ЕС, летя между две шенгенски държави, при все, че имам документ за продължително пребиваване в едната от тези две шенгенски. Предполагам знаеш, че при полет между две шенгенски държави няма паспортен контрол.

# 46
  • София
Каква запалителна течност, бе? Откъде ще я вземе, че да напълни с нея акулата? Тъпата пръскалка е била празна. За да я напълни, би следвало да има течността в някаква друга опаковка. А такава явно е нямало.

На мен също ми е любопитно защо опипват само жени. Не са ме събували, нито са ми бъркали под полата, но циците редовно ми ги обарват. И...косата Crazy Почнах да я връзвам на опашка, но са ме карали да я развържа.
Някой може ли да ме светне както какво бих могла да си сложа в косата, прибрана в конска опашка???
За циците имам някои идеи Mr. Green
В ръчния си багаж не нося нищо почти. Никакви проблеми нямам с това - всякакви там уреди за женско разкрасяване почти не ползвам и не нося и в ежедневието си, какво остава да ги помъкна в самолет. И парфюма си махам от чантата, не че зная някой да е имал проблем с това, но за всеки случай - да не вземат да ми го излеят или да ми го приберат. Обичам си парфюмите, като пътувам, специално си избирам 2-3 аромата, които са с мен, те след това ми напомнят за въпросното пътуване. Може само един да ползвам, но е важно настроението. Ако ми ги изхвърлят, направо ще се вбеся, че трябва да си купувам. Това си е до нагласа. Всеки луд, с номера си Crazy

# 47
Аз като летях до Бургас последно си носех у мен една козметична чанта-несесер и абсолютно не съобразих, че тя е до гушата с парфюми, червила и прочие. Спряха ми я и я чекирах като отделен багаж, пътуваше сама. Целия полет мислих само за това какво ще намеря накрая, слава Богу всичко беше ок  ooooh!

А ако тръгнеш за Израел тогава тази проверка ще ти се стори детска игра, честно.

# 48
забелязала съм, че когато има по-подробни проверки обикновено обучават някого.
Може да е имало някой на стаж, който е трябвало да си проведе обучението и да демонстрира познания за правилата в детайли, преровяйки голям бр. хора
това би обяснило понякога например защо се проверяват повече жени, или мъже, ако стажанта е жена и има 2 дни да изкара практиката и Х проверени пътници може да се наложи и всяка жена да спира:)
не знам дали това е случая, но на новия терминал съм виждала поне 2 пъти такива групички обучаващи се.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 15:16 от 10 c's

# 49
Аз да взема да похваля обслужването на летище София. На полета ни имаше 4 бебета и 3-4 дечица. Създадоха страхотна организация за тях, защото драгите сънародници едва ли биха се сетили.
На Варненското летище по-агале гледаха на нещата. Но пак бяха любезни. Единствено накараха да отпием от водата, с която придвижваме малката.
Ако случайно влезем в Шенген, първо ще бъде по въздух. Така че е нормално да започнат да правят по-демонстративни проверки, защото ще бъдем вход към нормалния свят.
 Peace

# 50
Аз съм летяла през София и такива простотии не са ми се случвали. Това с опипването на децата ми се стори пълен абсурд. Да не говорим, че въобще не смятам, че България е готова за Шенген, ама това е за друга тема.
Преди няколко месеца летях за Индия и се оказа, че единият от пътуващите беше забравил да извади една камара козметика и парфюми от ръчния си багаж. Нищо не му взеха, освен запалките Grinning

# 51
количка за близнаци  не може да мине през рентгена
особено интересно е как се проверяват 2 спящи бебета близначета и тяхната количка, при усложие, че обикн. няма откъде да минеш 'отстрани";-

# 52
Бебетата не ги ли вадят отвътре задължително?
Инвалидните колички например ги вземат още преди проверките и дават техни ( на софийското не знам де, на други летища).

# 53
Здравейте , работя на летище София и проблема е следния Simple Smile
Всички от сигурността са супер връзкари  и всеки си пази хляба защотото има още толкова които чакат за тзи работа . Наи лесно им е да ги уволнят точно така , ако мине някои с  нещо подобно....
И понеже са  чакали за тази работа с месеци и незнаино колко рушвети пребуркват абсолиутно всичко. Отделно половината не са се качвали на самолети и адски много завиждат на пътниците , особено на такива тругнали на почивка Simple Smile

# 54
  • София
Всички от сигурността са супер връзкари.... Отделно половината не са се качвали на самолети и адски много завиждат на пътниците , особено на такива тругнали на почивка Simple Smile
Ти уби всичко детско в мен Mr. Green

Добре, като работиш там, би ли ме светнал какво оръжие може да изскочи от една коса, вързана на конска опашка?
На мен просто ми е любопитно, а и проблемът не е свързан с летище София.

# 55
Всички от сигурността са супер връзкари  и всеки си пази хляба защотото има още толкова които чакат за тзи работа . Наи лесно им е да ги уволнят точно така , ако мине някои с  нещо подобно....
И понеже са  чакали за тази работа с месеци и незнаино колко рушвети пребуркват абсолиутно всичко. Отделно половината не са се качвали на самолети и адски много завиждат на пътниците , особено на такива тругнали на почивка Simple Smile

Боже, какви глупости пишеш, завиждали...сигурно си продавачка на вестници или санитарка, и на свой ред завиждаш на тези от ренгтена.

# 56
Всички от сигурността са супер връзкари  и всеки си пази хляба защотото има още толкова които чакат за тзи работа . Наи лесно им е да ги уволнят точно така , ако мине някои с  нещо подобно....
И понеже са  чакали за тази работа с месеци и незнаино колко рушвети пребуркват абсолиутно всичко. Отделно половината не са се качвали на самолети и адски много завиждат на пътниците , особено на такива тругнали на почивка Simple Smile

Боже, какви глупости пишеш, завиждали...сигурно си ппродавачка на вестници или санитарка, и на свой ред завиждаш на тези от ренгтена.

Ти недей много се съмнява в думите му/й.

# 57
Бариии,   Crazy

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 15:54 от рони

# 58
  • София
И какви са облагите от тази сладка служба? Освен опипването.

# 59
  • София
И какви са облагите от тази сладка служба? Освен опипването.
'Мчи малко ли е??? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт