Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 277
  • 159
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша за първи път.. Ще бъда директна 😀 как бихте реагирали, ако получите обаждания от сегашна приятелка на бивш? Не сме се виждали с него, а просто е видяла съобщения от мин. седмица - засякох го къде уж обядва беше там колата му просто, видях откъде идва дефакто 😀  и му написах "ще те хванат" 😀 защото си го познавам.
 Сега тази жена, която му е приятелка явно, или тя така си мисли ме притеснява, звънни ми..
Защо ме навява,че е куку ли 😀 защото човека има възможност и финанси и шава, има две официални жени и две деца, като  втората работи във фирмата му и по профилите снимките са и с него, дори вайбър. Интересно ми е да чуя вашето мнение.. Това някакъв тип отворена връзка ли е или? На мен ми звъни подчертавам не жена му, а някоя си му приятелка?!

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:45 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Намери си хоби

# 2
  • София
Кое е чудото?

# 3
Е какви са тези постове сега, без никаква стръв за зажаднелите за драма лели в бгмамата... Ни подробности, ни драма, нито дори малко скубане на коси, няма ни адреси ни телефони ни нищо. Много слабо представяне, много. Среден 3, сядай.

# 4
И аз ще бъда директна.
Неуместно е да се пускат такъв тип съобщения на бивши, колеги, съседи, приятели и т.н.
Измъкни се, че си си направила шега и не си имала нищо конкретно предвид. Извини се и повече не се бъркай в чуждия живот.

# 5
И какво ти казва, като звъни.
Във Враца ли се развива историята.

# 6
В Пловдив. Пита си ме как сме прекарали 😀 но ние не сме се виждали.. Камо ли друго и това не жена му, а някоя си не знам и аз коя изобщо е тази жена?!

# 7
Много пък безценен този байчо. И двете не сте в час!

# 8
На мен ми звъни дефакто любовница някаква, направи ми намеци къде ми е бизнеса, тя ме проучила адрес и т.н.😀

# 9
  • Далечният изток
Де факто и де юре и двете не сте много в час... На колко години сте? И защо се занимаваш с бивши?

# 10
Писали сте на "гаджето й",а наричате нея Ку-ку...Expressionless
Няма значение кой с кого се вижда ,очевидно искате да привличате внимание,намесвайки се в чужди лични отношения.
Намерете си хоби ,защо не и друг мъж,на когото да досаждате.

# 11
Ами учудвам се, това не е жена му. Хора той живее с жена си, а мен ме притеснява любовницата.Никога не съм предполагала, че от смс че ще го хванат 😀 ще се стигне до тук, като смс съм убедена, кога го е получил и как ми е отговорил. Сега ново 20

# 12
Какво да ти кажа, ще дразниш, ще дразниш, пък накрая ще попаднеш на някоя толкова проста и елементарна, че ще дойде да ти оскубе пиргите и ще се въргаляте на Центъра като кокошки. Явно такава ви е средата. Ти също не правиш добро впечатление.

# 13
  • Далечният изток
Доста долно... И с тези ухилени емотикони... Close

# 14
Е, кажи сега и къв е бизнеса, де. Човекът има 2 жени, 2 деца, и няколко любовници, и на обяд ходи на хотел, докато едната му жена реди кашони в склада, и ти искаш да я уведомиш, че вече не е с теб, а с друга ли?

Общи условия

Активация на акаунт