Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 601
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
Щом не е дошла да те ошамари, пак добре.
Явно бая маймуни сте се накачили на клона и накрая ще го счупите. И ще фърчите всичките.

# 16
Човекът го раздава бизнесмен с харем, пък авторката се чуди оная защо й държи сметка. А ти на него що му държиш?

# 17
Аз не държа на никой сметка това си е закачка между нас с хващането. Учудена съм,че ми звъни любовницата, докато той е с жена си, а любовницата бясна защото е бил на трето място 🤔не при мен де.. явно не обяснявам добре, не знам

# 18
Подкрепям мнението от първата страница.
Намери си хоби!
Не си врй носа в чужди работи

# 19
  • Далечният изток
Какви закачки може да имаш с бивш, който си има настояща/и?!

# 20
Мче по-обидно е да си любовница и да ти изневеряват с друга любовница. За жената вече знаеш, спасяваш го от безсексието и от "стоенето само заради децата", а втора, трета, пета любовница само разваля картинката! Разбирам я, влудяващо е!

# 21
Мче по-обидно е да си любовница и да ти изневеряват с друга любовница. За жената вече знаеш, спасяваш го от безсексието и от "стоенето само заради децата", а втора, трета, пета любовница само разваля картинката! Разбирам я, влудяващо е!
Да мисля,че ме разбрахте. И аз съм на това мнение. Със сигурност няма да се намеся повече, доста се е оплел човека.. Но ми е интересно да си никоя любовницата и да ме проучваш мен.. Не знам

# 22
Ми звънни и я питай де, че така няма никакъв развой историята, много недовършено стои

# 23
Ей това е, ни на любовници, ни на бивши да не случиш. Станете си приятелки, имате обща тема. Grinning Явно и двете живо се интересувате от младежа.

# 24
Младеж  друг път😂 50+

# 25
Леле, имайте милост, ще му докарате някой инсулт!

# 26
Ясно, втората се надява да стане първа, но появата на трета може да я измести от второто място и бай-бай на мечтата за "златен медал", опс, златен, ама не медал.

# 27
От целия тюрлюгювеч разбрах само, че бившата любовница (авторката) се опитва да се покатери пак на клона, от който е изпаднала. И вместо дъртият пън (бившият любовник) да я посрещне с разтворени обятия и джобове, на нея ѝ се налага да се отчита на някоя от поредните любовници.
Да ви имам забавленията.

# 28
Ами така изглежда отстрани - да, с мойта намеса

# 29
А, ясно. Всичките му жени и любовници се състезавате за портфейла на този бизнесмен... Жестоко!

Общи условия

Активация на акаунт