Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 279
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
Дебна щом така ти харесва 😀 да седя у нас със затворени очи ли? Пловдив не е голям град, засичаме се поне 2-3 пъти в седмицата, да се преместя в друг град ли какво?! Ех мойто жалко съществуване 😁
Не е Доналд Тръмп 😄😄😄 прилича на Алек Болдуин
С ъ щ и я! 1 към 1
Хора, тия филми дето живеете в тях, от къде ги теглите?

# 151
Значи той на 58, любовницата на 46 - мчи тя млада за него всъщност. По принцип...

# 152
Еми сега вашите мъже,ако не си ги харесвате и не са красиви ваш проблем и не ви удовлетворяват в тази възраст, чак сте учудени 😁 пак ваш проблем

# 153
Ама какво те интересуват нашите мъже, на теб все чужди мъже са ти в акъла Joy

# 154
Тази тема няма край😂😂😂😂😂 постояно получавам известия нов отговор. Хах  абе забавничко  си е тук какво да кажа 😂😂😂
Чак вече ми стана интересно този мъж дали ще избере някоя накрая или? Авторката какво мисли😂😂😂 ще се откаже ли от любовниците и да бъде само с една. Аз споделих  мнението си , но все пак да дам и аз още един отговор(въпрос)?😂

# 155
Еми сега вашите мъже,ако не си ги харесвате и не са красиви ваш проблем и не ви удовлетворяват в тази възраст, чак сте учудени 😁 пак ваш проблем
Мацко, нашите мъже са най-секси, защото са thinkers, ама сега нямам нито времето, нито цветни моливи за да ти го обясня 😉

# 156
  • По света и у нас
Жив и здрав дядо да е на 58 успява с 2 да джитка, че и трета го ревнува яко, че и цял форум му завижда и го мрази.
А той дори не предполага, че народа знае какво той прави.

# 157
Слабо ме интересуват вашите мъже 😁 мислители 😁😁😁 щом така ти харесва, доста бяха учудени как изглежда, колко върти и как издържа.. Това ми говори достатъчно за вашите мислители 🤗

# 158
Ама дай снимки де, че иначе как така  мислиш, че се чудим само на твоите голи приказки как изглежда, как върти, върви и т.н.
Не бой се, дърти сме, не сме от Пловдив, не си падаме по груповите изпълнения, така че няма шанс да ти го откраднем.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:12 от Прекрасная Василиса

# 159
Достатъчно по темата. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт