Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 601
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
Абе тези твои шеги малко на флирт намирисват... Blush

# 121
Е, тя жена му, едната от двете, сигурно с кеф ти е сменяла чаршафите и е пращала детето при баба му, докато е чакала да й  дойдеш на "гости", изобщо не си я притеснявала, с личния си избор ...

# 122
Сменяше ги чистачката, ако толкова те вълнува. Жената има опция да си тръгне.

# 123
Сменяше ги чистачката, ако толкова те вълнува. Жената има опция да си тръгне.
Ох, кой като Вас, дамите от висшето общество 😁

# 124
Нали 😀 никога не съм хвърчала в облаците, знам си мястото и способностите. Ясно ми е било,че първа няма да стана, но повярвайте ми никога не съм ровила и била яростна да го гоня къде и с кой е. То вярно хората не сме еднакви, но малко ми е прекалено. Жената, ако е толкова уверена както ми твърди,че знаела всичко за нас 😀 няма да ми пафка цигари нервно по телефона

# 125
Е след като ти плащат, нямаш право нито да ровиш, нито сметка да държиш.
На онази, дъртата, със сигурност не й плащат, и явно е решила, че е фаворитка на харема. Та за това се е притеснила.

# 126
но повярвайте ми никога не съм ровила и била яростна да го гоня къде и с кой е. То вярно хората не сме еднакви, но малко ми е прекалено.
Тогава не си, но пък сега що не. Joy
Я кажи защо те сиктирдоса, че още се натискаш на тази клонка.
Жените в нови и хубави връзки не дебнат бившите със смс-и за "шегички". Grinning

# 127
Според мен авторката иска да чуе от нас, че старата чанта се страхува  от нея и я мрази, защото е разбрала, че чичото има Чувства към нея, авторката. Изгаря от ревност, защото знае, че той не може да я забрави.

И сега авторката  се пита, дали пък чичката не съжалява, че я е разкарал, та евентуално дали не може да измести старата чанта и пак да преспи веднъж дваж в семейното му жилище.

# 128
Кой какво плащал и къде😀 хвърлени думи във въздуха. На вас ви се иска да е грозен и плешив 😂 както срещах по горе , но е поддържан, рус и със сини очи така че и тука не познахте.
Мога да се върна винаги на мястото, което съм била, не да преспивам и не се питам.
Причина за раздялата е дете, което аз искам а той няма да има време да му се нарадва /от гледна точка на възрастта/

# 129
Кой знае какви приказки им вкарва,а авторката ги изкара хахави.
Чичката ако е искал дете от някоя любовница до сега да е направил.
Не разбрахте ли,че вие сте за забавление и за почесване на егото.

# 130
Според мен забавленията не си ги водят пред семейството,вкъщи и пред приятели 🙂 Но кво разбирам аз. За нея не отговарям,не знам как е..
Нормално да не иска деца на тези години, не е важно само материално да са осигурени а да присъства и човека все пак..

# 131
Е, и ти се върза на тази смешка, че нямало за кога да гледа дете? Уж много ги разбираш нещата, пък те е отсвирил като първата хлапачка Joy Виж Чичко-Дядко второ направи вече и живот си живее с младото гадже Grinning

# 132
  • По света и у нас
Извода е , че бизнесмените, които вече имат семейство зад гърба си предпочитат 40 годишни... защото не им се занимава с мрънкащи бебета и майки, а им се чука. Тоест не са придирчиви, стига да има и е безопасно от към забременяване.

20 годишните, имат нужда да ги валидират и затова се бутат сами между шамарите и се продават евтино с надеждата, че ще си уредят лесен живот. После виждат, че сметките им са били плоски и са се набутали, а чичо ги е използвал.

Форума хейти защото се припознава, я в 46 годишната любовница, я в съпругата на чичото.

# 133
Е, и ти се върза на тази смешка, че нямало за кога да гледа дете? Уж много ги разбираш нещата, пък те е отсвирил като първата хлапачка Joy Виж Чичко-Дядко второ направи вече и живот си живее с младото гадже Grinning

Чети с разбиране, човека има 2 деца отпреди мен, не мисля,че ме е отсвирил като хлапачка просто съм учила математика това дете като е на 20 той ще е на 78?! И ако не си разбрала младото гадже съм аз 😉

# 134
Форума хейти защото се припознава, я в 46 годишната любовница, я в съпругата на чичото.

Аз се припознавам само в майката на авторката и си викам божке, божке, ако това един ден е дъщеря ми... Fearful

Общи условия

Активация на акаунт