Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 601
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
Според мен е нормално, трябва да знае каква е ситуацията, дали си нова, стара, гастролираща на определен период комета, колко си рискова... Grinning

# 106
  • Далечният изток
Не знам какво питаш, не съм гадателка. Ти нямаш едно правилно изречение, как да разберем какво питаш и какво казваш...
Държане на разпити не знам какво е...

# 107
Освен да се съсипе, друго няма да постигне, блокирала съм я. Да си го гони, да си го следи, да пробва да го хване, ако иска да види и дали с жена му се уважават. Аз съм излязла от тоя триъгълник физически 😀 така че.. Ще я оставя да се тормози свободно, аджеба на смс ли ще останат нещата или не 😂

# 108
  • Пловдив
Освен да се съсипе, друго няма да постигне, блокирала съм я. Да си го гони, да си го следи, да пробва да го хване, ако иска да види и дали с жена му се уважават. Аз съм излязла от тоя триъгълник физически 😀 така че.. Ще я оставя да се тормози свободно, аджеба на смс ли ще останат нещата или не 😂

Един приятел се интерсува от теб...........ползва Nokia с фенерче така, че ще можете да си пращате смс-и. Жена му е над нещата , любовница номер 2 го напусна , та се освободи вакантно място.
Как ти е програмата тези дни ?

# 109
Трябва да ползваме задължително някое приложение ли? Казвате ми да не повтарям набора на любовницата '78,  а натъртвате няколко пъти на смс. Защо не? Или и разговора е отживелица? Не използвам месинджър и т.н. както и човека. Не всички се чекнат по фейсбук. Имам единствено вайбър, но иначе и нокиата не е лоша 🤗

# 110
  • Пловдив
Трябва да ползваме задължително някое приложение ли? Казвате ми да не повтарям набора на любовницата '78,  а натъртвате няколко пъти на смс. Защо не? Или и разговора е отживелица? Не използвам месинджър и т.н. както и човека. Не всички се чекнат по фейсбук. Имам единствено вайбър, но иначе и нокиата не е лоша 🤗

Не мацка , голямата част от форума ти казва , че сте еднакво прости и двете. Просто ти имаш предимството да си по младата към момента, но след някоя и друга година ще си на нейното положение и най вероятно ще правиш същите сцени. Пътят ви е един ...........ти просто я следваш........това си (сте) си избрали.

# 111
Здравейте! Пиша за първи път.. Ще бъда директна 😀 как бихте реагирали, ако получите обаждания от сегашна приятелка на бивш? Не сме се виждали с него, а просто е видяла съобщения от мин. седмица - засякох го къде уж обядва беше там колата му просто, видях откъде идва дефакто 😀  и му написах "ще те хванат" 😀 защото си го познавам.
 Сега тази жена, която му е приятелка явно, или тя така си мисли ме притеснява, звънни ми..
Защо ме навява,че е куку ли 😀 защото човека има възможност и финанси и шава, има две официални жени и две деца, като  втората работи във фирмата му и по профилите снимките са и с него, дори вайбър. Интересно ми е да чуя вашето мнение.. Това някакъв тип отворена връзка ли е или? На мен ми звъни подчертавам не жена му, а някоя си му приятелка?!

Спри да слушаш попфолк. Не пиши съобщения на бивши. Опитай се да си изградиш някакво самочувствие и достойнство (знам, че е трудно...). Звучиш като злобен и скучаещ човек.

# 112
Едва ли бих се поставила в нейната ситуация да гоня човека и хората, които му пишат. Аз си имам живот и друг партньор вече.
Не знам защо си мислите,че пътят ни е един. Не всички хора са еднакви и когато се разделят с някои се плюят, не си говорят и се разминават. Ние не сме от тях.

# 113
Трябва да ползваме задължително някое приложение ли? Казвате ми да не повтарям набора на любовницата '78,  а натъртвате няколко пъти на смс. Защо не? Или и разговора е отживелица? Не използвам месинджър и т.н. както и човека. Не всички се чекнат по фейсбук. Имам единствено вайбър, но иначе и нокиата не е лоша 🤗
Я пак?

# 114
  • Пловдив
Едва ли бих се поставила в нейната ситуация да гоня човека и хората, които му пишат. Аз си имам живот и друг партньор вече.
Не знам защо си мислите,че пътят ни е един. Не всички хора са еднакви и когато се разделят с някои се плюят, не си говорят и се разминават. Ние не сме от тях.

По принцип има разлика между партньор, любовница,  любима,  държанка.........Ако някъде се разпознаваш из тези думички и ако осъзнаваш , че и каката  е в това положение в момента.......то следва ,че двете се движите по един път .........

# 115
Като имаш друг път, защо дебнеш чичото и му пращаш смс-и.

# 116
Защото ми е било приятно на момента,че го засичам, защо не? Ако казвате дебнене на това,че докато си пия кафето вкъщи това се случва пред очите ми сори. Не мисля,че пътят ни е един вие така ме определихте по горе. Няма да падна ниско да гоня и преследвам някой, който ме е оставил в трета глуха докато уж сме във връзка и нямаше да разберем за нея, ако не ми беше изкопирала номера от телефона му.
Не и разбирам драмата, той ми е отговорил на шегата и точка. Не мисля,че ще съм човека със сцените като нея, тя свири там защото няма друг избор по добро няма и да намери, все пак не е първа младост да избира. Да си остава скрита и да плаче заради смс-и и това е. Очевидно не може да се дразни с жена му, почна мен.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 17:04 от Vanilis

# 117
Два дена минаха, не се ли успокои вече? Заменена си от дъртата чанта, това е положението. Колкото и да се вайкаш тук и да му пишеш смс-и като гламава, това е.

# 118
Уф, айде, успокой се. Всички разбрахме, че за разлика от онази, която е дърта, грозна, смотана и самотна, ти си млада, хубава и вървежна фолкдива, че и със собствен бизнес и семейство.
Само не разбрах, чий го дириш при някакъв дърткурвар, с четвърт век по стар от теб, който освен две официални "жени", има и няколко официални "приятелки", че даже и да се гордееш, че онзи  не те е криел, че те е водил вкъщи, и жената, с която живее, знае за това?
Я кажи, а новият ти партньор, също ли си води приятелките у вас? Или приятелите, пък той да гледа отстрани?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 17:27 от Прекрасная Василиса

# 119
Мисля,че фокуса не е върху това  дали някой гледа отстрани и кой кого води. Това са лични избори и не притеснявам никой друг с тях, както прави тя 😏
Не пиша смс-и като гламава, получих си отговор от него и точка. Чудно ми е старата защо се възпалява

Общи условия

Активация на акаунт