Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 714
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
Колкото повече пишеш, толкова повече преценяваме теб, а не жената...

# 91
То ние вече сме преценили и нея, и жената.
Цъкаме си тука из форума.

# 92
Ще те попитам пак: следиш хората (всякакви!!!) в социалните мрежи, а на него му пращаш СМС?
И не го повтаряй тоя 78ми набор толкова пъти. Има и по-лоши неща от това да не си млад. Да си невеж например. Защото е въпрос на личен избор.

# 93
  • Далечният изток
Може пък идеята да е жената да е съфорумка и да се познае. И после да фърчат екстеЙшъни из форума...

# 94
Майка ти те е родила много млада и май на нищо не те е научила.

# 95
Нищо, де, чичето ще я научи. Wink

# 96
  • По света и у нас
Като е 78-ми набор кво, да се пенсионира ли 😆

# 97
Нормално е да видя кой стои зад телефонен номер, не знам на кое се учудвате?! Тя ме е проучила много преди да знам за съществуването и изобщо.. С такива подробности къде ми е бизнеса, къде предишния адрес. Естествено,че ще го проверя за какво хахо става на въпрос. И се оказа какво си и предполагах любов само в картинки и на снимки сама, много тъжно, но човек сам се поставя в тази позиция. Ако си търси виновник за проблема, защо той не си тръгва и не я официализира не съм аз причината, нито моя смс 😏 Поне така мисля аз. Щом не го е изтрил очевидно не го притеснява дори, но кукувицата е ровила и е попаднала просто..

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 15:22 от Vanilis

# 98
  • Далечният изток
Присмял се нужник на курник, че много мирише...

# 99
Мацка, тая леля е във възраст в която и може, и иска, и знае как. Айде да не се правиш на жертва. Постигнала си точно това, което си търсила.

# 100
Майка ти те е родила много млада и май на нищо не те е научила.
Е как бе, научила я е, да се изживява като плеймейтка, ама от най -  евтините.

# 101
Ако си търси виновник за проблема, защо той не си тръгва и не я официализира не съм аз причината, нито моя смс 😏  Сама се е поставила в тази ситуация. Поне така мисля аз. Щом не го е изтрил очевидно не го притеснява дори, но кукувицата е ровила и е попаднала просто..
Да със сигурност знае как да си свири втората цигулка и да не ме занимава просто. Дори да мине някой от там трябва да си знае, мисля е подготвена нали е опитна.

# 102
  • Далечният изток
Ама теб какво толкова те интересуват нейните проблеми, че занимаваш и цял форум бе, момиче?!

# 103
Вие ми държите сметка, защо съм пуснала тема ли? Питала съм нормално ли е според вас любовницата да ми държи разпити и това е.

# 104
Вие ми държите сметка, защо съм пуснала тема ли? Питала съм нормално ли е според вас любовницата да ми държи разпити и това е.
Ми нормално ли е да видиш паркирана кола, да проследиш от къде излиза човека, да си направиш извода, че бил на 3то място (все едно знаеш къде му е терена с любовницата) и да му пратиш СМС, че щели да го хванат, щото си го била познавала … Ти столкър ли си някакъв? Явно в тези среди е нормално. Щом търсиш да ни обясниш колко по-некрита си била от нея …

Общи условия

Активация на акаунт