Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 614
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
"дядото" 😂

# 76
Мацка, викаш СМС му прати …  Кажѝ чесно!

# 77
  • По света и у нас
Покрий се, не и вдигай въобще. Изобщо не и дължиш обяснения.

Кога най-накрая тия патки ще приемат, че хванат ли се бизнесмен той ще чука под път и над път. Какво не е ясно?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 06:23 от PriMadonna

# 78
Жена със семейство, под 30 години, със собствен бизнес, ходя да се ч#ка с 50+ годишен бизнесмен, в семейното му жилище, който имал още няколко жени и любовници. Ама той й бил на трето място. След другите ти двама мъже ли?
Бляк.
Това къде го прочете извинявай? Че ми е на трето място и всички глупости? Или няма четене с разбиране

# 79
Здравейте! Пиша за първи път.. Ще бъда директна 😀 как бихте реагирали, ако получите обаждания от сегашна приятелка на бивш? Не сме се виждали с него, а просто е видяла съобщения от мин. седмица - засякох го къде уж обядва беше там колата му просто, видях откъде идва дефакто 😀  и му написах "ще те хванат" 😀 защото си го познавам.
 Сега тази жена, която му е приятелка явно, или тя така си мисли ме притеснява, звънни ми..
Защо ме навява,че е куку ли 😀 защото човека има възможност и финанси и шава, има две официални жени и две деца, като  втората работи във фирмата му и по профилите снимките са и с него, дори вайбър. Интересно ми е да чуя вашето мнение.. Това някакъв тип отворена връзка ли е или? На мен ми звъни подчертавам не жена му, а някоя си му приятелка?!

шегата настрана, но имаше едно четене на карти таро в ютюб, където точно ставаше въпрос за подобна ситуация - настоящата на бившият Simple Smile

# 80
Приятелката му е обсебена от него. Ти си обсебен от него. Той - обсебен от парите и безразборния секс. Явно ръси пачки от стотачки, за да жонглира с такова множество леконравни и лековерни мадами.

Щом ти харесва, стой си оплетена в тия взаимоотношения. Явно нямаш нещо по-смислено за правене, а и още една пачка никога не е излишна.

# 81
Блокирай я. Или искаш да продължиш да участваш в драмата?

Представям си всички мадами, замесени в случая с патешки джуки и мощен силикон, а  чичото - очевидно с гола глава, при тоя тестостерон...

# 82
Не знам защо се приема за пързалка... така живеят 20-30 % от хората.

# 83
  • София
Защо не я блокираш тази жена? Още след първото съобщение и блокиране. И няма да звъни и пише повече.

# 84
  • Далечният изток
А да бе, и да изтърве драмите...

# 85
Скуката е двигател на прогреса и регреса явно...

# 86
Аз съм на мнение, че щом е бивш не трябва никаква комуникация с него.
Нито може да сте просто приятели, нито пък ей така само на здрасти, чао или да се питаме как си , кво става при тебе.
Поне аз съм на това мнение.
Иначе стават е такива обърквации
И само излишно напрежение няма смисъл.
Всеки си хваща пътя на някъде и това е 😂

# 87
Боже, ма какви принципи “щом е бивш никаква комуникация с него” очаквате от жена, която е спала с него в дома му и не се е крила от съпругата му?
Жената (да ме прощава) се изживява като Светлана Гущерова, Мария, сагата на Атанаска и Бачорски … защо ѝ е да се напъва да е орел като може да е първа сред гаргите?!

# 88
Какъв е тоя бачорски, на някаква фирма за почистване тече постоянно реклама по радиото

# 89
За протокола понеже някой по назад попита, аз съм под 30, а жената написала ми съобщението е 78набор. Днес се е кротнала и не ми е звъняла. Разгледах и публикациите във фейс /чудеса прави телефонния номер/ хем си наясно че си втори коридор, хем наперен е положението.. Преценете сами 😀 грам не е на център, както се опасявах, може би от критическата или от доказване на жена му 🤔
[ spoiler]

[spoiler/]
 Естествено на снимките от рожденния ден, на които благодари на човека до нея той не присъства 😀 сигурно е бил ангажиран, иначе времето и вниманието са и най-важни 🤗🤔 значи майка ми е 78 набор да ви кяжа честно, ами няма такива размисли

Общи условия

Активация на акаунт