Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 601
  • 159
  •   1
Отговори
# 60
Темата не е пързалка,може да е евтино, но това е

# 61
Авторкте,
пиши му на този меринджей да си кротне любовниците, иначе ще пуснеш жалба в полЮцията. Голям смях ще падне, понеже е бизнесмен, значи си го познават.
А защо на теб - жената усеща, че има и други маймунки на клончето, затова беснее. Изобщо не й пука коя кога се е хванала. И се страхува бившата да не стане бъдеща, а самата тя да стане бъдеща бивша.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:16 от biborana

# 62
"Ще те хванат" може да е изтълкувано, че се отнася за жена му, а че той те е поканил теб  на търкол. И новата птица си мисли, че ти си конкуренцията.
На мен ми е забавно.
Чичи каза ли ти каква е тая  и защо е така активно агресивна?
Ти обясни ли и, че си бивша, че тя също е бивша, защото има трета 😆

# 63
Добре, да приемем, че темата е истинска. Въпросът ми е научи ли си урока, че
1. Не е много престижно да си нечия любовница, дори и да те е ч*кал в семейното ложе
2. Не е разумно да поддържаш контакти с бившите
3. Разумно е да се държиш с достойнство след края на връзката независимо кой я е прекратил.
Изводът за мен е, че си си получила заслуженото. Какви ползи и изводи ще извлечеш ти от тази грешка зависят от теб, не от нас, киселите лелки от бегемамата.

# 64
  • Далечният изток
Само от написаното ме е гнус. Представям си в реала какво дъно е.
А по принцип съм широкоскроена и приемам всичко без да съдя... Аз и сега не я съдя де, както иска така да си живее живота, но е жалко...

# 65
Смешно си е. Аз не вярвам на историята, за забавление е писано.

# 66
Очеваден е умствения капацитет на авторката, но все пак да ѝ напомня, че във вайбър и на телефона има опция да блокираш номера, които ти досаждат.

# 67
  • Най-красивата страна
Ужассс.
Да не би мъжете да се свършиха?

# 68
Мъжете не, парите обаче...

# 69
  • Пловдив
Цена ?🙄🙄

# 70
Жена със семейство, под 30 години, със собствен бизнес, ходя да се ч#ка с 50+ годишен бизнесмен, в семейното му жилище, който имал още няколко жени и любовници. Ама той й бил на трето място. След другите ти двама мъже ли?
Бляк.

# 71
Е, сега.
Жената пусна тема да получи 5-те минути внимание, от които я е лишил бившия.
Или е просто пързалка.
Кой все още пише смс-и?
А репликата "хванаха те", че пишеш смс-и "хванаха те" няма да коментирам.
Тя реве да я хванат.
Любовницата, жената, детето, секретарката.
Крещи за внимание.

# 72
Чалгата не прощава.

# 73
  • София
Марето Отварачката и Светла Гущерова ли сте в тая история, ти ли си била гола на дивана му, докато майка й с детето е спяла горе Joy
Манталитетът е там някъде.

# 74
Бах тоз крив х@й! Толкоз хубаво ли еVе, че е такова стълпотворение при него? Или е само финансово красив?

Общи условия

Активация на акаунт